Angaralılar burda mı?

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
selam kızlar hadi buda bizim ankaralıların buluştuğu sohbet topiğimiz olsun belki yakın çıkarız belki arkadaş hatta komuşuyuzdur :1: gelenlere şimdiden hoşgeldin diyorum ve ankaranın neresinden yazmanızı istiyorum teşekkür ederim :42:

Merhaba ben yarı Angarılıyım eşimden dolayı:16: Eryamanda oturuyoduk ama askerlikten dolayı evimizi boşalttık bakalım bu ay belli olacak nerede oturacağımız

Merhaba ben yarı Angarılıyım eşimden dolayı:16: Eryamanda oturuyoduk ama askerlikten dolayı evimizi boşalttık bakalım bu ay belli olacak nerede oturacağımız

hg canım yakınmışsın bana sincandayım bende :) e başka ilçeyemi başka şehre mi taşıncaksınız?

Gönlüm ister ki başka şehre ama yine Ankara da olucaz:50: Ümitköye yakın bir yere taşınmayı düşünüyoruz

Gönlüm ister ki başka şehre ama yine Ankara da olucaz:50: Ümitköye yakın bir yere taşınmayı düşünüyoruz

ankarayı sevdim mi alıştım mı bidaha gitmek istemezsin canım gez gör burda kalıcaksan sevmeye çalış ki içindeyim dşye demiyorum Ankara çok güzel

ankarayı sevdim mi alıştım mı bidaha gitmek istemezsin canım gez gör burda kalıcaksan sevmeye çalış ki içindeyim dşye demiyorum Ankara çok güzel

Canım ben İstanbuldan gelin geldim çok zor oldu benim için. İşime devam ettim orda evliliğimin üçüncü günü işe gittim gezip görmeye pek fırsatım olmadı açıkcası. İşte anıtkabir hamamönü gençlik parkı gölbaşı buralara gittim. Bunlar dışında neresi var gidebileceğimiz

Canım ben İstanbuldan gelin geldim çok zor oldu benim için. İşime devam ettim orda evliliğimin üçüncü günü işe gittim gezip görmeye pek fırsatım olmadı açıkcası. İşte anıtkabir hamamönü gençlik parkı gölbaşı buralara gittim. Bunlar dışında neresi var gidebileceğimiz

canım eryamanda öncelikle göksuya git akşam ama al eşini git gez kordon boyu
sincanda harikalar
kızılay alışveriş için mükemmel biyer
gece hayatı seversen bahçeli
beypazarı gezio görülcek güzellikler
avm sorarsan a city istanbul yolu,optimum eryaman, ankamall,kızlıyay avm,armada,gordion ...
hacıbayramı gidip görmelisin
ankara kalesine çık ankarayı birde tepeden izle
atatürk orman çiftliğinde kokoreç ye

canım eryamanda öncelikle göksuya git akşam ama al eşini git gez kordon boyu
sincanda harikalar
kızılay alışveriş için mükemmel biyer
gece hayatı seversen bahçeli
beypazarı gezio görülcek güzellikler
avm sorarsan a city istanbul yolu,optimum eryaman, ankamall,kızlıyay avm,armada,gordion ...
hacıbayramı gidip görmelisin
ankara kalesine çık ankarayı birde tepeden izle
atatürk orman çiftliğinde kokoreç ye

beypazarı ankara kalesi Atatürk orman çiftliği dışındakilere gitmişliğim var güzelim. Baya gezmişim yine dimi sen yazınca farkettim:9:

Sincanda ev kiraları çok uygun ama adı çıkmış bir yer sen orda yaşıyorsun gerçekten kötümü?

beypazarı ankara kalesi Atatürk orman çiftliği dışındakilere gitmişliğim var güzelim. Baya gezmişim yine dimi sen yazınca farkettim:9:
Ee bak cogu yeri gezmissin bile alisirsin bosver canim
Sincanda ev kiraları çok uygun ama adı çıkmış bir yer sen orda yaşıyorsun gerçekten kötümü?
Ya soyle soyleyim 10 15yil oncesine kadar gercekten pislik biyermis insanlari olsun yerledim sekilleri olsun ama suan oyle bir gelidmis durumdaki hersene daha fazla sasiriyorum kocaman marketler magzalar hizli tren apartmanlar dykkanlar kent olma yolunda ilerliyor sincan cok buyudu buyumeye devam da ediyor.

bende sincanda bulundum bi süre aman uzak durun derim etek giydim diye simitçi elinde sopa ile üstüme yürüdü sonra babamda ona tabi :D sincan demeyin bana

bende sincanda bulundum bi süre aman uzak durun derim etek giydim diye simitçi elinde sopa ile üstüme yürüdü sonra babamda ona tabi :D sincan demeyin bana
Hosgeldincanim valla ben sincanda oturuyorum haklisin burasi biraz boyledir ama gelisti artik daha ileri goruslu bir toplum yetisiyor
bende keçiörendeyim hatunlar:ssz:

Kizlar gec gordm kusuruma bakmayin hosgldin canm snde

ben bunu nasıl kacıemısım yahuuuuuu bende angaradayımmmmm :D :D :D angaranın baglarıııı büklüm büklüm yollarrııı :D :D :D

kızzllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yokmu angaralı yanlızmıyım ben .s

bende angaralıyım hemide hassss : )
Mamak / Fahrikorutürk tam olarak..

Back
X