Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HER SABAH GÜNE MUHALEFET OLMAK İÇİN BAŞLAYAN SEVGİLİ
Okurken içim şişti o ne öyle çocuk gibi??
çok yorucu aşırı yorucu. didişmeli tartışmalı ilişki hiç benlik değil. bence erkek arkadaşınız büyümemiş daha, çocukça davranıyor.
Ayrıca öğrenciyken iyi olabilir ama ilerisi için de düşünün bence. pilot erkeklerin namı herkesçe bilinir az çok.
dışardan bakanlar pilotlar için çapkın vs diyor ama inanın çoğu çok düzgün insanlar. Egomuzu çok kırıyorlar eğitimdeyken. O şımarık egoist olanlar istisna aslında. Kısacası yavşak bir erkek daha yavşak oluyor ama düzgün birini bozacak bir meslek değil
neden ısrarla kendi doğrunuzu savunmaya çalıştığınızı, gerilimi körüklediğinizi anlamadım ben. Karşı tarafla aynı duruş sergiliyorsunuz. İnat tek tarafla olmaz çünkü. Buna enerji harcamaya bile gerek yok, senin dediğin kabul edilse ne olur onun dediği kabul edilse ne olur. Enerjiniz uyumlu değil ve sizi tüketecektir.
Ben onunla savaşmıyorum ki. Benimle farklı düşündüğü konularda onu dinliyorum ve onun düşüncesine saygı duyuyorum o ise herkes benim gibi düşünmek zorunda tribine giriyor. Ben ona kısaca evet dediğimfe de beni geçiştiriyorsun diyor.
Ben onunla savaşmıyorum ki. Benimle farklı düşündüğü konularda onu dinliyorum ve onun düşüncesine saygı duyuyorum o ise herkes benim gibi düşünmek zorunda tribine giriyor. Ben ona kısaca evet dediğimfe de beni geçiştiriyorsun diyor.
İlk başlarda hiç böyle değildi. Farklı düşüncelerimiz olunca olabilir sen de kendine göre doğrusun aslında diyordu.. ne oldu da zevk almaya başladı bundan bilemiyorum
Önceden seni geçiştiriyordu idare ediyordu da artık yapmak istemiyor gibi anladım ben o yüzden öyle dedim.
Aynı masada yemek bile yemek istemem böyle zıtlık yaşadığımla evlenmem de. Bir saniyemi geri alamadığım şu ömürde en kıymetli şey zamanım
Ablacım senin kendine saygın yok mu. Ne yani 5 çocuğunun babası da mı katlanıyosun. Yol ver gitsin, evlilik her şeyden önce hayat arkadaşlığıdır. Aynı kafada olmaktır.