Angel talk kalp atisi dinleme cihazi kullanan varmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar bu cihazi kullanan var mi? İlk gebeligimi kalp durmasi sonucu kaybetmistim simdi 9+3 olduk inanilmaz endiseliyim. 12. Haftadan once duyulmuyormus ama siparis vericem sanirim en azindan duyulmaya basladiginda ordan takip ederim duye dusunuyorum

Ben kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum. şimdi hareket ettiği için çok gerek duymuyorum. Ben aldığıma memnunum. sürekli aklıma takılacağına bir iki saniye dinleyip rahatlıyorum.

Canm 12.hftadan sonra kolay kolay kalp durması olmuyor bildiğim kadarıyla . Kan pıhtılaşması olanlarda duruyor bz zaten iğne kullaniyoruz bu haftalar işine yarasa al derdm

Arkadaşım kullanıyordu ama markası bu muydu bilmiyorum o da memnundu.Hatta ben de alacaktım ama kendimi iyice paranoyak yaparım sürekli dinlerim diye almadım ama araştırıken çoğunluğun memnun olduğunu görmüştüm.

Siparis verdim aksam bakalim iyi mi olacak kotu mu:) esim de parsnoyak olurum diye aldirmiyordu ama ikna ettim aksam moralini bozarsan kirar atarim dedi anlastik:)

Siparis verdim aksam bakalim iyi mi olacak kotu mu:) esim de parsnoyak olurum diye aldirmiyordu ama ikna ettim aksam moralini bozarsan kirar atarim dedi anlastik:)
Canım ya çok heyecanlı zamanlar anlıyorum seni ama bazen duyamayabiliyormuşsun panik yapma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Bak bak hiç bana söylemiyor bide :)) tam senden beklenecek bir hareket beybi :)) hiç şaşırmadım, adamcağız alalım da kurtulayım demiştir :)) bir yaşıma daha girdim neler varmış neler :) inş işine yarar hadi hayırlısı belki biraz rahatlarsın

Hiiiii sey oylesine bi deniyim dedim ya:) tamam tamam kocam yeteri kdar azarladi bi azar da senden yemeyeyim dedim:)

Kizlar bu arada cihazi aldim 14. Hafta bitmek uzere ama hala kalp atisini bulabildigimi soyleyemicem:) fakat bebegimin karnimin icindeki hareketlerini duyabiliyorum tekmelerini donuslerini filan o bile rahatlatiyor icimi:)

Bende var.12.haftadan sonra aldım kullandim cok guzel birsey bence.Ama zaten 20.haftadan sonra o kadar hareketlendi ki dinleme geregi duymaz oldum.Simdi 35.haftam bitecek zaman zaman aklima geliyor dinliyorum.cok net geliyor ses.Tavsiye ederim.solisyonla birlikte kullaniliyor.

Kalp atislarini 12. Haftada duyabildinmj:) ben hala duyamiyorum kalp atisini hep kendi nabzimi yakaliyorum 14. Hafta bitmek uzere

Kalp atislarini 12. Haftada duyabildinmj:) ben hala duyamiyorum kalp atisini hep kendi nabzimi yakaliyorum 14. Hafta bitmek uzere
Doğru yeri bulamıyorsundur canim gibek deligimin altina dogru tam sag veya tam sol yandan buluyordum birkac saniye ayni bölgede beklemeden sesi bulamıyor bulunca cok net geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…