- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Kacinci haftadan itibaren duymaya baslamistin canim?Ben kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum. şimdi hareket ettiği için çok gerek duymuyorum. Ben aldığıma memnunum. sürekli aklıma takılacağına bir iki saniye dinleyip rahatlıyorum.
Bende onunuzdeki hafta siparis vericem 11. Haftanolucam alip kenara koyayim bakalim insallah duyarim en kisa zamanda13 sanırım. 12. hafta lekelenme olduktan sonra gemiler yaktım ve aldık.
duyarsın bence. derinden derinden geliyor zaten o haftalarda. tam yerini tespit etmek önemli. hemen bulamayabilirsin endişe etme.Bende onunuzdeki hafta siparis vericem 11. Haftanolucam alip kenara koyayim bakalim insallah duyarim en kisa zamanda
Siparis verdim aksam bakalim iyi mi olacak kotu mu:) esim de parsnoyak olurum diye aldirmiyordu ama ikna ettim aksam moralini bozarsan kirar atarim dedi anlastik:)Arkadaşım kullanıyordu ama markası bu muydu bilmiyorum o da memnundu.Hatta ben de alacaktım ama kendimi iyice paranoyak yaparım sürekli dinlerim diye almadım ama araştırıken çoğunluğun memnun olduğunu görmüştüm.
Canım ya çok heyecanlı zamanlar anlıyorum seni ama bazen duyamayabiliyormuşsun panik yapma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Siparis verdim aksam bakalim iyi mi olacak kotu mu:) esim de parsnoyak olurum diye aldirmiyordu ama ikna ettim aksam moralini bozarsan kirar atarim dedi anlastik:)
İlk bebegimin kalbi durdugu icin cok tedirginim malum muayeneler arasi da 1 ay oluyor en azindan arada sirada kendimi rahatlatabilirim belkiCanım ya çok heyecanlı zamanlar anlıyorum seni ama bazen duyamayabiliyormuşsun panik yapma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Doğru haklısın o zaman alman iyi olmuş kafan rahat eder en azındanİlk bebegimin kalbi durdugu icin cok tedirginim malum muayeneler arasi da 1 ay oluyor en azindan arada sirada kendimi rahatlatabilirim belki
Bak bak hiç bana söylemiyor bide :)) tam senden beklenecek bir hareket beybi :)) hiç şaşırmadım, adamcağız alalım da kurtulayım demiştir :)) bir yaşıma daha girdim neler varmış neler :) inş işine yarar hadi hayırlısı belki biraz rahatlarsınSiparis verdim aksam bakalim iyi mi olacak kotu mu:) esim de parsnoyak olurum diye aldirmiyordu ama ikna ettim aksam moralini bozarsan kirar atarim dedi anlastik:)
Hiiiii sey oylesine bi deniyim dedim ya:) tamam tamam kocam yeteri kdar azarladi bi azar da senden yemeyeyim dedim:)Bak bak hiç bana söylemiyor bide :)) tam senden beklenecek bir hareket beybi :)) hiç şaşırmadım, adamcağız alalım da kurtulayım demiştir :)) bir yaşıma daha girdim neler varmış neler :) inş işine yarar hadi hayırlısı belki biraz rahatlarsın
Bende var.12.haftadan sonra aldım kullandim cok guzel birsey bence.Ama zaten 20.haftadan sonra o kadar hareketlendi ki dinleme geregi duymaz oldum.Simdi 35.haftam bitecek zaman zaman aklima geliyor dinliyorum.cok net geliyor ses.Tavsiye ederim.solisyonla birlikte kullaniliyor.kizlar bu cihazi kullanan var mi? İlk gebeligimi kalp durmasi sonucu kaybetmistim simdi 9+3 olduk inanilmaz endiseliyim. 12. Haftadan once duyulmuyormus ama siparis vericem sanirim en azindan duyulmaya basladiginda ordan takip ederim duye dusunuyorum
Kalp atislarini 12. Haftada duyabildinmj:) ben hala duyamiyorum kalp atisini hep kendi nabzimi yakaliyorum 14. Hafta bitmek uzereBende var.12.haftadan sonra aldım kullandim cok guzel birsey bence.Ama zaten 20.haftadan sonra o kadar hareketlendi ki dinleme geregi duymaz oldum.Simdi 35.haftam bitecek zaman zaman aklima geliyor dinliyorum.cok net geliyor ses.Tavsiye ederim.solisyonla birlikte kullaniliyor.
Doğru yeri bulamıyorsundur canim gibek deligimin altina dogru tam sag veya tam sol yandan buluyordum birkac saniye ayni bölgede beklemeden sesi bulamıyor bulunca cok net geliyorKalp atislarini 12. Haftada duyabildinmj:) ben hala duyamiyorum kalp atisini hep kendi nabzimi yakaliyorum 14. Hafta bitmek uzere
Bunu not aldim:) deneyecegim:)Doğru yeri bulamıyorsundur canim gibek deligimin altina dogru tam sag veya tam sol yandan buluyordum birkac saniye ayni bölgede beklemeden sesi bulamıyor bulunca cok net geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?