Angel talk kalp atisi dinleme cihazi kullanan varmi?

16+6 da buldum ilk kalp sesini, epey asagida buldum sanirim daha oncesinde o kdar asagilara bakmadigim icin bulamamisim:) o gunden beri de her aradigimda bulabiliyorum. Bazen cok net bazen cok derinden... almayi dusunen varsa siddetle tavsiye ederim

Ayyy boyle bsymi varmis kuzum beeee. Cokmu pahali acaba nerden buluruz ki bunu? Steteskp aldim bende ama anlamiyorum bisey yaa

Kızlar bu cihazı ben de alacağım karar verdim Aslında doktor alma çünkü bulamayacaksın kalp sesini boşuna kendini strese sokacaksin dedi ama bir sonraki muayeneyi de bir ay sonraya vermeyi biliyor Tabi ona hava hoş
Kızlar sadece internetten mi alınıyor Hangi siteden aldığınızı yazar misiniz? Ve jel de yanında mı geliyor?

Bende var iyi ki almışım :) içimi rahatlatıyordu . hergün bebeğimi dinleyebiliyordum. Onun iyi olduğunu biliyordum böylece. 9. Haftamda almıştım ve alır almaz kalp atışlarını duymuştum .
Aldığım pillerle neredeyse her gün kullandım Doğuma kadar . Geçen çıkardım aleti halen pili bitmemiş :) kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben bebek yağı sürdüm öyle dinledim . Doktorun ultrasonda durduğu noktayı unutma orayı dene . Ben 9. Haftamdan itibaren duydum seslerini

Bu konuya son yazdığım zamandan hemen sonra bir kanamam oldu Çok şükür bebişim iyi Zaten bu cihazı almayi düşünüyordum ama o olaydan sonra almak farz oldu İnternetten aldık 120 tl gibi bir şey N11 den Aldıktan sonra öyle her gün her gün dinlemedim açıkçası Bi ilk aldığımızda bi de dün dinledim Evde var olduğunu bile bilmek bana iyi geliyor

Hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra pek dinlememeye baslamistim. 1 haftaligina yazliga gidecektik son dakika attim cantama. Bir sabah bir uyandim kanamam var, hareket etmiyor, cihazi valizden nasil cikartim hatirlamiyorum. Cihazi dayar dayamaz once kalp sesini duydum sonra bir tekme yedim.

Bir defasinda da, kan sulandirici igne oluyordum her aksam ayni saatte, o aksam fazla oynamiyo bizimki, esim yatmak uzereyken sen igneni yaptin mi siye sordu beynim zonkladi o an unutmusum ve uzerinden neredeyse 8 saat gecmis, igneyi karnima saplayip ilaci bosaltirken bir yansna da kulakligi takiyordum kulagima cok sukur kalp atisini yine pat diye bulmustum.

Sirf 9 ayda bu 2 acil durum icin bile kullanmis olsam dahi fazla fazla odedigim paraya degdi o korkunun bir bedeli yok cunku. Cok sukur sipam simdi yanimda uyuyor, ay ne de guzel uyuyor tospam benim:)

Maşallah bebişine canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…