- 22 Ocak 2008
- 8.879
- 8.884
- 723
- Konu Sahibi angelgozde
-
kankam teşekkr ederim cnmmmne güzel cicilerin varmış senin öyle gözdemm
iyi günlerde kullan hepsini bebkim
tişekkür ederim kankam bnmmmKankam çok güzl elbiselerin güle güle kullan
çok sefiom ben onu aplam yaaaaÇok güzel cicilerin güle güle giy canım ilk resimdeki elbiseden bende de var petrol mavisi renklerinde bu senede çok modaydı bu elbiseler :90:
çok sefiom ben onu aplam yaaaa
bende muz çorapla giyiom siyah süper oluooorahat bir elbise çünkü bide kalın muzz çoraplarla güzel duruyorr
bende muz çorapla giyiom siyah süper oluooo
ben giyiyom ablammbide hafif topuklu ayakkabıyla süper olur ben topuklu giyemediğim için içim gidiyor yaaaaaa
ben giyiyom ablamm
neden yasak ablammmayyy ne güzel ya daha hoşbir kombin topuklularla
bana yasak çünkü çok nadir giyiyorum
evet cnm uzman 'a özel msj attım düzeltr online oluncA sanırımbaşlığın yanlış olmuş canım angekgözde yazmışsın
neden yasak ablammm
başlığın yanlış olmuş canım angekgözde yazmışsın
ayak bileğim ameliyatlı benim ondan yasak tendom bağlarım kopmuştu bağ dokusu nakledildi bacaktan tehlikeli yani
ne haberrrr fıstıkkk
kırmızı don nerde bee ondan özellikleri kırmızı donlarını koymasını istiom kırmızı donun kan kırmızısı donlarııııeyidir valla bakıom öle
düşündümde ben de fantazi çamaşırlarımı mı koysam apla
rakibi olmaz valla ne giydindekiler bile
geçmiş olsun ablamayak bileğim ameliyatlı benim ondan yasak tendom bağlarım kopmuştu bağ dokusu nakledildi bacaktan tehlikeli yani
ne haberrrr fıstıkkk
eyidir valla bakıom öle
düşündümde ben de fantazi çamaşırlarımı mı koysam apla
rakibi olmaz valla ne giydindekiler bile
kırmızı don nerde bee ondan özellikleri kırmızı donlarını koymasını istiom kırmızı donun kan kırmızısı donlarıııı
geçmiş olsun ablam
kırmızı don nerde bee ondan özellikleri kırmızı donlarını koymasını istiom kırmızı donun kan kırmızısı donlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?