Ani bir kararla 2 şubat'ta Veli ASLAN' a burun ameliyatı oluyorum..

canımm yaa senin adına çok mutlu oldum gerçektenn
sabırsızlıkla bekliyorum fotolarıı
atlattın kurtuldunn cok iyi bi karar vermişssinn ne kadar ani olsadaa :)

ben de pazartesi öğlen 2-3 gibi amelliyat oluyorum Yavuz Bey ve Veli Bey e inşallah bende de harikalar yaratırlarr:) albümden burnumun sekline bakabilirsin sonraki halimi de eklicem innsallah güzel yorumlar alabilenn bir burnıum olur
simdiden heyecan bastıı
öğlen olması iyimi kötümü bilemedimmm:)

ben de öğlen o saatte oldum ama açlıktan ölmüştüm...yemek yenmiyor ya..ama iyi bir saat endişelenme

kızlar bende veli beye ameliyat oldum ayın 24 ünde 2 ay olucak çok memnunum

gecmıs olsun memnun kalmana çok sevındım..çunku bende şuan çok memnunum ama zamanla bı degısıklık olur mu acaba dıe korkuyrm..bakalım 2 ay sonra ıonsallah benım memnunıyetım de devam eder..buarda senın de resımlerını gormek ısterım..velı beyın yaptıgı tum burunları merak edıyrm..

gecmıs olsun memnun kalmana çok sevındım..çunku bende şuan çok memnunum ama zamanla bı degısıklık olur mu acaba dıe korkuyrm..bakalım 2 ay sonra ıonsallah benım memnunıyetım de devam eder..buarda senın de resımlerını gormek ısterım..velı beyın yaptıgı tum burunları merak edıyrm..

canım ben de uzun vadede aynı korku içindeyim ama bunu tabi en iyi zaman göstericek ama ben eskisinden dahada kötü olmaz diede düşünüyorum inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmayız.:34:

Veli Bey kemik eğrilinde iyi midir arkadaşlar???

canım veli bey opreasyonlara kkb uzmanı yavuz beyle bırlıkte gırıo..veli bey burnun içindeki problemlerım kbb cının uzmanlık alanı oldugunu dusunuo..sadece estetık problemlı hsatalara velı bey yanlız gırıo devıasyon vs olan hastalara yavuz beyle gıro..yavuz bey içi halledıo sonrada velı bey estetık yapıo..benım hem devıasyon vardı hem genız etı hıc nefes alamıodum yavuz beyın ellerıne saglık suanda içim şiş olmasına ragmen eskıdınden ıyı nefes alıyrm..dısından da suanda cok menunum..gonul rahatlıgıyla tavsıye edebılırım..

canımcım senin burnunun eski halini de eklesene albüme merak ettim valla nasıl öyle fındık gibi bir burun çıkmış ya maşallah şimdiden çok şeker duruyor :)

arkadaslar bırcok kişi bana arkadaslık davetı gondermıs resımlerı gormek için sanırım ama fotoları kaldırdıgım ıcın kabul etmedım haberınız olsun..

Back
X