- Konu Sahibi sevdalinka87
benim msjda çıkmadı yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm yaa senin adına çok mutlu oldum gerçektenn
sabırsızlıkla bekliyorum fotolarıı
atlattın kurtuldunn cok iyi bi karar vermişssinn ne kadar ani olsadaa :)
ben de pazartesi öğlen 2-3 gibi amelliyat oluyorum Yavuz Bey ve Veli Bey e inşallah bende de harikalar yaratırlarr:) albümden burnumun sekline bakabilirsin sonraki halimi de eklicem innsallah güzel yorumlar alabilenn bir burnıum olur
simdiden heyecan bastıı
öğlen olması iyimi kötümü bilemedimmm:)
resimlari nasıl özel yapılabiliyor yardııııııım
çok güzel olmuş cnm yaaa... bak işte bitti bile... sonuç mükemmel bu haliyle bile..
kızlar bende veli beye ameliyat oldum ayın 24 ünde 2 ay olucak çok memnunum
gecmıs olsun memnun kalmana çok sevındım..çunku bende şuan çok memnunum ama zamanla bı degısıklık olur mu acaba dıe korkuyrm..bakalım 2 ay sonra ıonsallah benım memnunıyetım de devam eder..buarda senın de resımlerını gormek ısterım..velı beyın yaptıgı tum burunları merak edıyrm..
canım ben de uzun vadede aynı korku içindeyim ama bunu tabi en iyi zaman göstericek ama ben eskisinden dahada kötü olmaz diede düşünüyorum inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmayız.![]()
Veli Bey kemik eğrilinde iyi midir arkadaşlar???
canımcım senin burnunun eski halini de eklesene albüme merak ettim valla nasıl öyle fındık gibi bir burun çıkmış ya maşallah şimdiden çok şeker duruyor :)
çok teşekkür edrım nasıl mutluyum anlatamam..eskı foto da ekledım..
kızlar eski burnumun fotosunu da ekledım merak edenlere duyrulur:92: