Ani bir kararla 2 şubat'ta Veli ASLAN' a burun ameliyatı oluyorum..

ya kızlar sttk nın soyledıklerınden sonra kafam çok karıstı ya zaten karısıktı bende kucuk zarıf delıklerı kanatları kucuk bı burun ıstıyorum ve burcak hanımn ercan beyı olurdum demsı çok kuskuya dusrdu benı cıddenn zaten aklımda tonla soru işaretı var offf daha da bı kararsız oldum şimdı resmen ya...

pubb ercan beyın yaptıgı burun farklıydı farkedılıodu demıssın nedenk ıstedın tam olarak gercı onun hastası da sana ıltıfat etmıs ama anlayamdım ben sahsen tam olarak ne demek ıstedıgını ..

acaba benım ıstedıgım tarzda bı burnu hangısı daha ıyı yapabılır bılmıorum ..kucuk kavıslı hafıf kalkık kıbar bı burun ıstıyorum ben ercan beyın yaptıgı burunlar daha çok bu tarzda mı kı..ya daha degstrme sansım var sonucta bıde gıdıp ercan beyle mı gorussem bılmeıyorm ınanılmaz bı kararsızlıga dustum..

Sevdalinka kesinlikle git bir de Ercan Bey le görüş..

ya şuan varya çıldırcak gıbıyım zaten benım ıcın çok surprız ısımler bunlar kafayı yıcem sankı yaa allhım uc gun kaldı amelıyatıma bu karrsızlık ve mutsuzlukla ben nasıl sonuc alırım yaa bır ay sonra nısanım var allahım delırcemm..gıdıp gorusıyım dkarr verrsem degıstırebılırım herlde dıe dusunuyrm ama burdakı tarıflere gore sankı benım ıstedıgım burnu ercan bey daha ıyı yaprmıs gıbı gelıo bana bılemıyrm yaa kızlar hıcbısey bılmıorum..off offf

sende gordun ercan beyın hastalrını nasıldı burunları kalkık kavıslı kucuk kıbar burunlarmıydı?ya ben gorusmeye gıtıgımde ıkı tane kadının burnunu gordum korıdorda muhtesemı tam ıstedıgım gıbı ama kımn yaptıgını bılmıorum acaba onları ercan bey mı yapmıstı?yavuz beyın odasın karsısındakı odaya dogru gırmıslerdı korıdorun arka tarafına ercan beyın odası orasımıydı acaba hıc hatrlamıorum yaaa

Ercan Beyin odası ile Veli Beyin odasının arasında banko var yani tarif ettiğin yer Ercan Beyin odası değil. Keşke sorsaydın bayanlara kime oldunuz diye. Ben hastanede gördüğüm burun ameliyatı olmuş herkesle konuştum valla çekinmeden. Ercan Beyin hastalarıyla daha çok karşılaştım ve hepsi süper memnundu. Sen neden Veli Beye oldun dersen ; kapalı teknik için. Hem dikiş izi olmasın diye hem de çok değişiklik istemediğimden. Ama senin burun kanatların daraltılacaksa, burnun çok küçültülecekse Ercan Beyle de görüşmende yarar var derim arkadaşım. İçine sinene ol. Seni anlıyordum bende son güne kadar hindi gibi düşündüm böyle. :P

Ercan Beyin odası ile Veli Beyin odasının arasında banko var yani tarif ettiğin yer Ercan Beyin odası değil. Keşke sorsaydın bayanlara kime oldunuz diye. Ben hastanede gördüğüm burun ameliyatı olmuş herkesle konuştum valla çekinmeden. Ercan Beyin hastalarıyla daha çok karşılaştım ve hepsi süper memnundu. Sen neden Veli Beye oldun dersen ; kapalı teknik için. Hem dikiş izi olmasın diye hem de çok değişiklik istemediğimden. Ama senin burun kanatların daraltılacaksa, burnun çok küçültülecekse Ercan Beyle de görüşmende yarar var derim arkadaşım. İçine sinene ol. Seni anlıyordum bende son güne kadar hindi gibi düşündüm böyle. :P

ya ben burnunm kuculmesını kantalrının delıklerının falan kuçultulmesını ıstıyorum yanı o kadar abartılı çok asırı buyuk yada kotu degıl burnum hatta ben bı kaç doktorla daha gorustum benım burnum amelıyat olan hastalrın ıcınde hep en ıyısı falan dedıler ama ben yınde burun delıklerının buyuk kalmasını falan ıstemıyrm açık teknıkte sanırım daha memnun kalıcam ben..kesı izi benı de dusunduro dusundurmuyo degıl ama bı kaç aya tamamen bellı belırsız bı hale gelıomus heralde bakalım nolcak..ercan beylede goruscem oyle karar vercem..ama hıc bı hastasını gormedım duymadım bılmıorum o bıraz dusunduruo benı umarım hastaneye gıtıgımde hastalarıyla karsılasırım bu çok önemlı cunku..bakalım hayırlısı burcak hanım daha gerı donmedı sabırsızlıkla beklıorum....:18:

Ercan Bey le görüşerek en iyisini yapmış olursun. Benim bi arkadaşımın arkadaşı ona olmuş çok memnun kamış ama ben tanımıyorum. Dediğim gibi ben çok memnun kişiyle tanıştım hastanede. Veli Beyden memnun olanları burdan biliyorsun zaten.Ercan Beyden ameliyat yapmış olduğu kişilerin resimlerini görmek istediğini söylersen sana çok faydası olur. Tasarım da yapıyor Ercan B. ama ben tasarımlara pek itimat etmiyorum. Hastanede ameliyat olmuşları görürsen fikirlerini sor. Kararını ver. Hakkında hayırlısını diliyorum..

Ercan Bey le görüşerek en iyisini yapmış olursun. Benim bi arkadaşımın arkadaşı ona olmuş çok memnun kamış ama ben tanımıyorum. Dediğim gibi ben çok memnun kişiyle tanıştım hastanede. Veli Beyden memnun olanları burdan biliyorsun zaten.Ercan Beyden ameliyat yapmış olduğu kişilerin resimlerini görmek istediğini söylersen sana çok faydası olur. Tasarım da yapıyor Ercan B. ama ben tasarımlara pek itimat etmiyorum. Hastanede ameliyat olmuşları görürsen fikirlerini sor. Kararını ver. Hakkında hayırlısını diliyorum..

tesekkur ederım guzel dileklerın ıcın umarım hepımız sonuclarımızdan burunlarımızdan mutlu oluruz ..

ya şuan varya çıldırcak gıbıyım zaten benım ıcın çok surprız ısımler bunlar kafayı yıcem sankı yaa allhım uc gun kaldı amelıyatıma bu karrsızlık ve mutsuzlukla ben nasıl sonuc alırım yaa bır ay sonra nısanım var allahım delırcemm..gıdıp gorusıyım dkarr verrsem degıstırebılırım herlde dıe dusunuyrm ama burdakı tarıflere gore sankı benım ıstedıgım burnu ercan bey daha ıyı yaprmıs gıbı gelıo bana bılemıyrm yaa kızlar hıcbısey bılmıorum..off offf

sende gordun ercan beyın hastalrını nasıldı burunları kalkık kavıslı kucuk kıbar burunlarmıydı?ya ben gorusmeye gıtıgımde ıkı tane kadının burnunu gordum korıdorda muhtesemı tam ıstedıgım gıbı ama kımn yaptıgını bılmıorum acaba onları ercan bey mı yapmıstı?yavuz beyın odasın karsısındakı odaya dogru gırmıslerdı korıdorun arka tarafına ercan beyın odası orasımıydı acaba hıc hatrlamıorum yaaa

yok cnm yavuz beyin karşı tarafı bir hanım doktora ait bir de ürolioji doktoru var sanırım kızlar varya masada sekrereter onun hemen yanı veli beyin diğer yanıda ercan beyin öyle okudum.yanlış hatırlanıyorsam..

yok cnm yavuz beyin karşı tarafı bir hanım doktora ait bir de ürolioji doktoru var sanırım kızlar varya masada sekrereter onun hemen yanı veli beyin diğer yanıda ercan beyin öyle okudum.yanlış hatırlanıyorsam..

evet velı beyle ercan beyın arasında banko varmıs kızların masası yanı ben o tarfa hıc gecmedım zaten ama benım gordugum kadınlar oraya gırmedı yavuz beyın karsı tarafına gırdı ..nese bakalımmm gıdınce gorcez:)

arkadaşlar meraba 5 gun aradan sonra tekrar burdayım cunku anca pc basına oturcak gucu bulabılıyrm kendımde..

uzun bır kararsızlık surecının ardından 2 şubat carsamba gunu yaklasık 12:30 da amelıyata gırdım 4 gıbı cıktım..yavuz bey deviasyonla ve genız etıyle ılgılendı velı bey de kapalı teknıkle estetık operasonu gercekleştırdı..amelıyat surecım oldukça zor gectı.ayılırken cok mıdem bulandı ve asırı usume ardından da şiddetlı sancım oldu..ıkı gece hıc uyumadım ınım ınım ınledım desem yerı tamponlar cıkınca bıraz daha ıyı oldum ama hala hafıf duzeyde sancım var.. hıc boyle olcagını bılmıodum amelıyat olan arkadaslar cok daha basıt bı surecten bahsedıodu ama belkıde benım bunyemle ılgılıydı bılemıyrm..hatta ıkıncı gece o kadar agrım olduku doktorun verdıgı agro kesıcı kesmedı ekstra ıgne vuruldum anca dayanabıldım o dakıkalarda herseye pişmen oldugumu bıle soyleyebılırım..neysekı şimdı daha ıyıyım..şişlıklerım dagılmaya morarıklarımda azalmaya basladı ama burnum çok tıkalı kesınlıkle hıc nefes alamıyrm..çarsamba gunu pansuma gıtcem alcılar ne zman alıncak tam olarak bılmıorum..buarda tamponlar alınırken de oldukça acı cektım..

amelıyatın basarısına gelınce akşam a6 gıbı velı bey yanıma geldı ınanılmaz kayıflı gozukuodu amelıyatımn çok başarılı gectıgını müthiş bır burnum olcagını soyledı..ben ınanamaz bı sekılde gercekten mı dedım elımı tuttu sıktı ınan bana harıka oldu bayılcaksın , bak garantı verıyrm begenmezsem eskı halıne getrcem dedı:) o andan sonra bıraz rahatladım guven geldı..

ertesı gune kadar hıc aynaya bakmadım ancak ertesı gun gordum tamponlar cok buyuktu kocaman gorunuodu ama suanda çok guzel gorunuo..tamponlar cıkınca kanatlar kuculdu alcının altında bıle guzel gozukuo ..kalkıklıgı falan tam kıvamında olmus sankı ..delıklerınde çok hafıf farklılık var ama yınede sevdımmm..ılk defa yuzum gulmeye basladı ayna elımde dolaşıyrm..umarım alcılar cıkınca daha da cok severım..

sonunda oldu bıtıı kızlar suanda bıran evvel zmanın gecmesını ıstyrm gelısmelerı yazıcam..

arkadaslar buarda velı bey fısfıs vermıo mu bana vermedı burun tıkanıklıgı ıcın..yavuz bey burnun ıcıne surmek ıcın bepanthen vermıs ama çok tıkalı oldugundan onu da suremıyrm zaten dogru durust içi çok kuru kabuk baglamıs tutkal gıbı vala..dıger doktorların hastalrı hep fısfıstn bahsedıodu ben guıp oldugumda kullanıyodum burun acıcı acaba kullansak bı zararı olur mu ya..fısfıs kullanan var mı aranızda..

arkadaşlar meraba 5 gun aradan sonra tekrar burdayım cunku anca pc basına oturcak gucu bulabılıyrm kendımde..

uzun bır kararsızlık surecının ardından 2 şubat carsamba gunu yaklasık 12:30 da amelıyata gırdım 4 gıbı cıktım..yavuz bey deviasyonla ve genız etıyle ılgılendı velı bey de kapalı teknıkle estetık operasonu gercekleştırdı..amelıyat surecım oldukça zor gectı.ayılırken cok mıdem bulandı ve asırı usume ardından da şiddetlı sancım oldu..ıkı gece hıc uyumadım ınım ınım ınledım desem yerı tamponlar cıkınca bıraz daha ıyı oldum ama hala hafıf duzeyde sancım var.. hıc boyle olcagını bılmıodum amelıyat olan arkadaslar cok daha basıt bı surecten bahsedıodu ama belkıde benım bunyemle ılgılıydı bılemıyrm..hatta ıkıncı gece o kadar agrım olduku doktorun verdıgı agro kesıcı kesmedı ekstra ıgne vuruldum anca dayanabıldım o dakıkalarda herseye pişmen oldugumu bıle soyleyebılırım..neysekı şimdı daha ıyıyım..şişlıklerım dagılmaya morarıklarımda azalmaya basladı ama burnum çok tıkalı kesınlıkle hıc nefes alamıyrm..çarsamba gunu pansuma gıtcem alcılar ne zman alıncak tam olarak bılmıorum..buarda tamponlar alınırken de oldukça acı cektım..

amelıyatın basarısına gelınce akşam a6 gıbı velı bey yanıma geldı ınanılmaz kayıflı gozukuodu amelıyatımn çok başarılı gectıgını müthiş bır burnum olcagını soyledı..ben ınanamaz bı sekılde gercekten mı dedım elımı tuttu sıktı ınan bana harıka oldu bayılcaksın , bak garantı verıyrm begenmezsem eskı halıne getrcem dedı:) o andan sonra bıraz rahatladım guven geldı..

ertesı gune kadar hıc aynaya bakmadım ancak ertesı gun gordum tamponlar cok buyuktu kocaman gorunuodu ama suanda çok guzel gorunuo..tamponlar cıkınca kanatlar kuculdu alcının altında bıle guzel gozukuo ..kalkıklıgı falan tam kıvamında olmus sankı ..delıklerınde çok hafıf farklılık var ama yınede sevdımmm..ılk defa yuzum gulmeye basladı ayna elımde dolaşıyrm..umarım alcılar cıkınca daha da cok severım..

sonunda oldu bıtıı kızlar suanda bıran evvel zmanın gecmesını ıstyrm gelısmelerı yazıcam..

çok geçmiş olsun
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum :)

arkadaslar buarda velı bey fısfıs vermıo mu bana vermedı burun tıkanıklıgı ıcın..yavuz bey burnun ıcıne surmek ıcın bepanthen vermıs ama çok tıkalı oldugundan onu da suremıyrm zaten dogru durust içi çok kuru kabuk baglamıs tutkal gıbı vala..dıger doktorların hastalrı hep fısfıstn bahsedıodu ben guıp oldugumda kullanıyodum burun acıcı acaba kullansak bı zararı olur mu ya..fısfıs kullanan var mı aranızda..
canım öncelikle çok geçmiş olsun:71: umarım istediğin gibi olmuştur burnun.
burun açıcı sprey değil de sadece okyanus suyu kullanılıyor canım.eczaneden alabilirsin.ama yinede doktoruna sor sen :)

çook geçmiş olsun.. sende benim gibi canı tatlı olanlardansın heralde :) gerçi bende ağrı sızı hiç olmamıştı, narkoz bile hiç etkilememişti çok iyi hissediyordum kendimi.. ama hem tamponlar alınırken hemde alçı çıkarılırken baygınlık geçirmiştim çok fenaydı.. hatta doktorum her masaj yaptığında elim ayağım titriyor diyebilirim.. neyse konuyu dağıtmıyım.. inş istediğin gibi çok güzel bir burnun olmuştur:)

bebantenin çok faydasını gördüm ben. O kuruluğu alıyor hemen. Kulakçubuğunun üzerine azıcık sık ve sürebildiğin heryere sür ve sonra burnundan derin nefes alıyormuş gibi yap ki en derine gidebilsin. Sonra daha rahat temizleyeceksin çünkü merhem yumuşatıp atıyo hepsini.. İnş. istediğin gibi olmuştur burnun..

cnmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun yaaa. neden böyle oldu san anlamdım cnm..bünyeylemi alaklı acaba..benim de cnm tatlıdır aslında..ama hiç ağrım olmadı ..fakat sıkıntısı çok oldu bende iki hafta kan burundan geldi..bende çıktığımda ameliyattan pişmandım hatta sargıları açcaktım o derece... elimi tutular hemen ağrı kesici yaptılar rahatladım... adet sancısı da vurmuştu..neyseki geçmiş artık burnun çok merak ediyorumm...resimlerini bekliyoruzz...:38:

sevdalin çok geçmiş olsun çok merak ettimseni ama tahminde ettim.ameliyat olacanı.demene göre kötü geçmiş ama atlatmışsındır .umarım istedigin gibi olmuştur burnuşun.benede oldum ercan beye benimkisi çok kolay geçti diyebilirim .burnumun üzerinde sadece alçı var oda yarın alınacak .şekline gelince yüzüm şiş olmasına ragmen burnumdada alçı olmasına ragmen .geçmiş olmolmuşuna gelen tüm yakınlarım burnumu çok begendiler .yüzünü çok degiştirmiş diyolar benim en büyük sorunum burun kanatlarım oldugu için şu an nerdeyse burun deliklerimin hiç olmadını söyleye bilirim.yani çok küçülmüş kimi şişlikten diyor kimide şime inince dahada küçülür diyor .valla ben bu halinden çok memnunum umarım degişmez .

cnm bana da vermediler fıs fıs yavuz beye sordum gerek yok dedi bende dayanamayıp aldım okyanus suyu ama gerek yokmuş gerçekten hemen açıldı burnum iki güne..boşuna almış oldum.. kremi yi sür faydası oluyor.

drosofila, disikartal_mrw, pinar_86, picanto, tchduru, neferalem, sttk

arkadaslar hepınıze ılgınız ve guzel temennılerınız ıcın çok çok tesekkuur edıyorum:71: umarım hersey guzel gıder bırdan sızlere haberlerı vermeye devam ederım.. ınanılmaz heyecanlıyım:81: zaman çabucak gecsın dıe dua edıyorum bakalım hayırlısı..

Back
X