ani bir kararla yarın ameliyata giriyorum.....

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
arkadaşlar burayı çok sıkı takip ettim..ama cesaretimi toplamak epey zaman aldı...burnumda eğrilik var ve bugün doktorumla konuştum.beni çok kaygılı görünce seni hemen yarın alayım dedi...yarın 13 te hastaneden kaçmazsam ameliyata gireceğim:52:
dualarınızı esirgemeyin.....

arkadaşlar burayı çok sıkı takip ettim..ama cesaretimi toplamak epey zaman aldı...burnumda eğrilik var ve bugün doktorumla konuştum.beni çok kaygılı görünce seni hemen yarın alayım dedi...yarın 13 te hastaneden kaçmazsam ameliyata gireceğim:52:
dualarınızı esirgemeyin.....

Dualarımız seninle. Çok başarılı geçsin ameliyatın. Kime oluyorsun?

Dualarımız seninle. Çok başarılı geçsin ameliyatın. Kime oluyorsun?

teşekkür ederim.çok heycanlıyım ve çoooook korkuyorum..uyuyamadım bugün hiç...
kayseri de sevgi hastanesinde kbb uzmanı ayhan bey yapacak operasyonu...inanılmaz hastası var ve herkes çok menun.umarım değer...

teşekkür ederim.çok heycanlıyım ve çoooook korkuyorum..uyuyamadım bugün hiç...
kayseri de sevgi hastanesinde kbb uzmanı ayhan bey yapacak operasyonu...inanılmaz hastası var ve herkes çok menun.umarım değer...

herşey gönlünce olsun canımm :)

su anda ameliyatta olmaslısın umarım hersey yolunda gıdıyordur ve ıstedıgın gıbı olur ....dualarımız senınle

çok teşekkür ederim arkadaşlar...
evet herşey olup bitti.bukadarmış...dün evden çıkana kadar kaç kez vazgeçtim.eşim ve annemin desteğiyle hastaneye gittim.korkudan ve heyecendan ölüyordum...beni yatışa aldılar.tahliller yapıldı.sonra annem,babam ve eşim ameliyathaneye uğurladılar beni...ameliyathanede yarım saat beklettiler beni.içeri doluymuş.korkum doruk noktasına ulaştı..vazgeçmek istiyordum..doktorum espiriyle burdan çıkış yok heryer kitli dedi.çok tatlı bir insan..sonra masaya aldılar heryer dönmeye başladı ve uyandığımda odamdaydım...korktuğum kadar yokmuş..hiç ağrım olmadı.şu an evdeyim,hala ağrım yok ama şişlik ve morluklarım var baya.olsun o da geçici zaten...en zorolan ağızdan nefes almak.tek zor yanı o.yarın öndeki küçük tamponlar alınacak.büyük tampon koymamış zaten...atel çıkınca eski ve yeni burnumun resmini eklerim size...

bende cumartesı gunu amelıyat oldum cok gecmıs olsun..suratım ınanılmaz derecede sıstı sımdı ıyıyım ama sonuc ıcın sabırsızlanıyorum..alcı ıle beklemek daha cok ınsanı sabırsızlandırıyor

bende cumartesı gunu amelıyat oldum cok gecmıs olsun..suratım ınanılmaz derecede sıstı sımdı ıyıyım ama sonuc ıcın sabırsızlanıyorum..alcı ıle beklemek daha cok ınsanı sabırsızlandırıyor

sanada çok geçmiş olsun canım.ben de çok sabırsızlanıyorum.ama en büyük endişem şubat tatili sonuna morluk ve şişliklerim geçmezse nasıl okula gidicem...

bende ameliyat olalı bugün 9.gün alçım alındı üzerinden bant var sadece ama yinede tam bişey anlamadım henüz pzt i şu bantta çıksndaaa çok merak ediyorum

bende ameliyat olalı bugün 9.gün alçım alındı üzerinden bant var sadece ama yinede tam bişey anlamadım henüz pzt i şu bantta çıksndaaa çok merak ediyorum

sana da geçmiş olsun canım..şişlik ve morluk oldumu sende?indimi şimdi?benimki baya şişti ve morardı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X