- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burayı çok sıkı takip ettim..ama cesaretimi toplamak epey zaman aldı...burnumda eğrilik var ve bugün doktorumla konuştum.beni çok kaygılı görünce seni hemen yarın alayım dedi...yarın 13 te hastaneden kaçmazsam ameliyata gireceğim
dualarınızı esirgemeyin.....
Dualarımız seninle. Çok başarılı geçsin ameliyatın. Kime oluyorsun?
teşekkür ederim.çok heycanlıyım ve çoooook korkuyorum..uyuyamadım bugün hiç...
kayseri de sevgi hastanesinde kbb uzmanı ayhan bey yapacak operasyonu...inanılmaz hastası var ve herkes çok menun.umarım değer...
bende cumartesı gunu amelıyat oldum cok gecmıs olsun..suratım ınanılmaz derecede sıstı sımdı ıyıyım ama sonuc ıcın sabırsızlanıyorum..alcı ıle beklemek daha cok ınsanı sabırsızlandırıyor
bende cumartesı gunu amelıyat oldum cok gecmıs olsun..suratım ınanılmaz derecede sıstı sımdı ıyıyım ama sonuc ıcın sabırsızlanıyorum..alcı ıle beklemek daha cok ınsanı sabırsızlandırıyor
bende ameliyat olalı bugün 9.gün alçım alındı üzerinden bant var sadece ama yinede tam bişey anlamadım henüz pzt i şu bantta çıksndaaa çok merak ediyorum