Ani kararla hayatı komple değiştirme

Kendi duygu durumuna göre hareket et, mutlu oluyorsan devam olmuyorsan zorlama

Lütfen dini yorumlar yazmayınız.
Konu içeriği ard arda yapılan değişikliklerin ağır gelip yıpratıp yıpratmayacağına dair, rica ediyorum buna göre yorum yazınız.

Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 3bucuk yaşında bir oğlum var. 3 gün önce içimden geldiği için kapanma kararı aldım aşçıyım ve işimden ayrılıp evde çocuğum ve eşimle ilgilenmek istedim maddi sıkıntımız yok bir kaç yerden kira gelirimizde var çok şükür. Sormak istediğim bir kaç soru var izninizle 🙏🏻
Ben sınırda kişilik bozukluğu (borderline) tanısı konmuş yaklasik 2 yıldır tedavisi süren bir anneyim çok hatam oldu Allah affetsin hastalık çok zor bir kaç kez intihar ettim 2 yıldır böyle düşüncelerim Yok oğlumu ve eşimi seviyorum kendimi Yeni toparladım arada hastalığım atak şeklinde nüksediyor iç sıkılmaları ile atlatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum oğluma iyi bir anne olmak istiyorum çünkü ben çok kötü şartlarda ve eziyetle büyüdüm şimdi içimden geldi kapandım eşimde çok sevindi namazlarımusa kılacağım inşalkah öğrenmeye çalışıyorum bu hastalıktan Berat gecesi çok dua ettim ve ertesi gün kapanma Kararı aldım bir kız çocuğu istiyorum oğlumda 4 yaşına girecek sizce bu kadar değişiklik bir anda beni yıpratırmı erken bir karar mı ?
Bence ıkıncı bebek ıcın erken hamilelik hormonları hastalugınızı alevlendırwbılır hem size hem de oglunuza eziyet olur

Namaz ve kapanma için hayırlı olsun, iyi düşünmüşsünüz derim. İşi bırakma konusunda kararsızım. Virüs olmasa bırakmayın işte kafanız dağılır derdim ama virüsten dolayı bir şey önermiyorum. Bebek için bekleyin derim, salgın geçsin, sağlığınız kontrole girsin, bir iki sene beklemekte fayda var gibi

Size psikiyatristiniz de söylemiştir, tedavi aşamasında sürekli dini düşünceler, günah vs olaylarına, geçmişten af dilemeye vs gitmeniz sizin dengenizi bozabilir. Bunlardan kendinizi koruyabilirseniz, olumlu tarafından bakarsanız toparlayabilirsiniz. Zaten mod değişikliklerini uçlarda yaşayan biri olarak kendinizi bir süre çocuk vs gibi sizden başka tüm dinamiklerin etkileneceği bir duruma sokmak, siz toparlamadan ikinci çocuk kararı çok mantıklı değil. Kararı yine siz vereceksiniz ama şunu unutmayın eşiniz, çocuklarınız sizin stabil olmayan her halinizden etkilenecek.

Back
X