Ani nefes kesilmesi panik atak kaygı bozukluğu

Benimde nasıl anlatsam çok uzun yaklaşık 5 6 aydır sürekli gün içinde olan nefes darlığım oluyor bazen de nefesim aniden saniyelik kesiliyor ve bezende bununla birlikte kalbim üst üste vuruyor ek atımlarımda var ama önceden nefes kesilmesi olmazdı şimdi ani nefes kesilmesiyle birlikte de oluyor ve moralim çok düşüyor…bir buçuk yıl Öncede svtden ablasyon oldum ablasyondan bir sene sonra bu ek atımlar geçiçek dedi doktor bana şimdi üst üste de vuruyor ve anlık nefesimi kesiyor bildiğiniz sonra tekrar ne zaman olur diye bekliyorum ya bayılırsam ya düşünüp yığılıp kalbim durursa bebeğim kucağımda olduğunda aklıma neler geliyor düşününüp duruyorum ve bebeğim var 6 aylık 9yaşında da bir kızım hayattan zevk alamaz hale geliyorum panik atak ve anksiyetem de var yoğun panik halinde tansiyonumda çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım ilk defa buraya yazıyorum…benim gibi olan bilileri varımdır acaba bu n azından tek olmadığımı bileyim .

Çok geçmiş olsun öncelikle bu panik atak anksiyete kaygı bozukluğu herkeste farklı bir şekilde belli ediyor benimde panik halinde tansiyonum yükseliyor inanın bende napıcağımı bilmiyorum sadece duaya sığınıyorum çünkü benim açımdan antidepresanlar sadece uyuşturmak anı günü kurtarmak için var kesin çözüm değil o yüzden Rabbime sığınıyorum şuan hamileyim ve yüksek kilodayım doğum nasıl olucak diye bu aralar strese giriyorum her doktor kontrolünde stres yaşıyorum tansiyonum yükseliyor 1 buçuk ay kaldı doğuma dua edermisiniz rica etsem Rabbim hepimize hayırlı kolay güzel sağlık versin huzur versin İnşaAllah

`