Ani sinirlenme ve pişmanlık

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
Hanımlar merhaba.
Benim sorunum ani sinirlenme ve sonrasında duyduğum pişmanlık.
Mesela en basiti bugün okul çıkışı arkadaşım dedi ki pantolon alacağım bi avmye bakalım bende tamam dedim.Ama bu kabine girdi çıkmıyor bekle bekle bekle.Her neyse sonunda hiçbir şey almadan çıktık.
Bahsettiğim avmde hemen arkadaşımın evinin orada.Ben ordan tekrar otobüse binip eve geliyorum.
Ama ne göreyim; akşam trafiği.
Bilen bilir şişli trafiğini otobüse bindim bir adım ilerlemiyor.
İndim otobüsten bir hışımla dedim çekilmez bu trafik eve kadar yürüyeyim.
Nereden baksanız 6 km. Yolda telefonumun şarjı bitti. Arayanda ulaşamıyor.
Her neyse 1,5-2 saat sonra falan eve geldim.Bir geldim ne göreyim: annem hazırlanmış polise gitmek üzere.
Her neyse dedim böyle böyle. Tamam dedi ben birine abinin iş başvurusu kağıdını vereceğim dedi.Hava zaten kararmış, abimde genç hani 22 yaşında.Bende siniliyim zaten, bir patladım sen nasıl bir insansın,bu saatte yollanır mı kadın falan.Hatta kavga derecesine geldik uzatmadık fazla ama şu an pişmanım.
Yani hakim olamıyorum kendime hiç o kadar ileri gitmeme gerek yoktu. Ama bu hep böyle en ufak şeyde parlıyorum ve pişman oluyorum hep.Neler söylüyorum o an inanın istemli çıkmıyor ağzımdan.
Ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum yani, teşekkür ediyorum okuduysanız. İçimi dökmek istedim..

Bende ani öfkelenirim sonrasında pişman olurum genelde aile içinde olan olaylarda pişman olurum.
Sinirlendiğim an hemen orayı terkediyorum hiçbir şey söylemeden veya bildiğin ellerimle ağzımı kapatıyorum çünkü o laf çıkacak ki rahatlycam ama kendimi frenliyorum, dene işe yarıyor.
Herşeyi dene en son olmazsa doktora git.

Öğrenciyim şu an yaşımda 18 bu yaştan gitmek istemiyorum psikoloğa hemde seans ücretleri ortada kendi ekonomik özgürlüğümü almadan gitmem yük olmak istemiyorum.:)

Çok teşekkür ederim, bende öyle yapacağım ortamdan uzaklaşmak beni rahatlatmaz belki ama en azından kalbini kırmam kimsenin.

Yani, bana cok abarti gelmedi. Uste uste gelmis bir kac sey, sinirleriniz lackalasmis, ki abinize kizma sebebiniz de hakli.

Bence yasiniz ilerledikce durulursunuz biraz.

Canimmmm hic çok sinirli değilsin. Cok normal birsey. Yasin küçük anladigim kadarıyla.
Seninle yerinde baskasi olsaa oooo annesini bile kirabilirdi.

Ergenligin yan etkileri ışte bunlar büyüdükçe olgunlasacaksin. Psikolog misikolog kar etmez.

bence aniden sinirlenmemişsinizki ben daha kabinin orda sinerlenmeye başlardım bide trafik üstüne yol yürü siz bence yanlış kişiye sinirlenmişsiniz yoksa bende delirirdim o gün.bende mi doktora görünsem ne

Yaşım büyük değil evet ergenliktendir inşallah, yoksa bir ömürü böyle geçirmek çok zor.
Bir de abim açıköğretimden okuyor, işten çıktı 4 aydır bir yandan babam hep üstüne gidiyor is bul artık seni evde görmek istemiyorum falan bende hep babama kızıyorum niye böyle diyorsun üzülür falan..bende bugün sen zaten anca tüm gün yatmayı bil dedim..içim içimi yiyor özür dileyeceğim...
Cok tesekkur ediyorum fikirleriniz icin Allah razi olsun..

bence zamanla törpülenır anı sınırlenmen
su hayatda ınsanlar okadar yuregını cekıyor oyle bunaltıyolar kı bı sure sonra kızamıyorsun bıle o noktaya gelıyorsun :)

Ben de senin gibiydim Istanbul'da yasarken, sonra Izmir'e oradan da Fransa'ya tasindim, simdi beni goren eski arkadaslarim pamuk gibi olmussun diyorlar :) Yani sehrin stresi bizleri de strese sokuyor. Firsatiniz varsa bir sure Istanbul'dan uzaklasmaya bakin derim

İyi de bu normal ki. Sadece o salak arkadaşına tepkini verseydin anneciğini üzeceğine.

Bence bunun farkında olman, pisman olman, düzelmek istemen de büyük bir şey ve düzelmen için bir adım..
Ayrıca daha çok gencsin bu yaşlarda ani öfke patlamaları normaldir. Zamanla daha da sakinlesecegini umuyorum. Farkındalık gercekten büyük başarı

Koç burcumusun bende aynen öyleyim öyle böyle sinirlenmem ya deliririm böyle ama sinirim geçince pişman oluyorum... Çözüm yok ilaç fln kullanma bence

Bende böyleyim en ufak biseye bu aralar sinirleniryor pişman oluyor özür de dileyemiyorum
Çünkü dilesem kötü olacak yine bu sefer özür diledimdiye kızacak igneleyici konuşuyor
Kendimi duzeltip hakim olmalıyım.

bende çabuk sinirlenirim sonrada pişman olurum üzüntüden ağlarım bile bu yüzden elimden geldiğince gergin ortamlardan uzak duruyorum kalp kırmayayım diye :))

Cok tesekkur ederim, mumkun olduguncz uzaklasmaya calisacagim gergin ortamdan..:)

Koç burcumusun bende aynen öyleyim öyle böyle sinirlenmem ya deliririm böyle ama sinirim geçince pişman oluyorum... Çözüm yok ilaç fln kullanma bence
Akrep burcuyum:) belki sorunum ergenlikle ilgilidir, cunku normalde sessiz ve sakin biriyimdir yani su halimi gormeyene anlatsam inanmaz boyle oldugumu.

ayy ben de koç burcuyum aklımdan aynı şey geçti bu ani patlama olayı bizde var sanırım

konu sahibi arkadaş. yaşın genç zamanla daha stabil olacaksın merak etme. sinirini atmak için koşmanı öneririm on dakikada olsa günde git bi koş ya da kendini bir hobiye filan yönelt. mesela kursa gidebilirsin. zamanın yoksa evde otururken resim ya da kaneviçe tarzı el emeği harcayacağın ve odaklanacağın birşeylerle uğraş. kesinlikle daha rahat olacaksın

ogrenciyim, zamanimun cogu okulda geciyor eve gelince de ders vs. Ama bos zamanlarimda resim ciziyorum kendimce rahatliyorum.:) kosmak icin pek musait yerimiz yok her yer arabalara gore ayarlanmis ve asiri bir kalabalik, rahat edemem kossamda:) cok tesekkur ederim yorumunuz icin:)

Edit: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kendimce-karalamalarim.865566/ cizimlerimde burda bakmak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…