Ani ve Aşırı tepkiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.069
333
Merhaba arkadaşlar sizlerin fikrine ihtiyacım var.

Öncelikle 2 yıllık bir ilişkim var yakında söz düşünüyoruz. Ben soğuk mizaclı, çok ani tepki veren ve sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymayan biriydim, sevgilim ise benimle hep düzgünce konuşmaya çalışırdı sonuç olarak ben sakinliği, gerektiğinde susmayı ve sevdiğimi göstermeyi zaman içinde öğrendim.

Şimdi gelelim konuya ben olumlu yönde değişirken sevgilim bu ilişkide olumsuz yönde değişti.
Eskiden mesajlar yazan, süprizler yapan adam gitti. En küçük birşey söylediğimde (bunu niye yaptın vs gibi hesap sorduğumda) hemen bağırıp çağıran adam geldi. Ne zaman birşeyden rahatsız olsam tersleniyorum. Derdimi anlamak yerine tersliyor ve ben yeter artık tamam vazgeçtim sormadım farzet diyorum kapanıyor kavga küsüyoruz.

Defalarca benimle düzgünce konuşursan kavga olmaz düzgünce cevap ver terslemek yerine diyorum anlamıyor.

Ne yapacam bilmiyorum, kıskanılmayı bile özledim. İyi olduğunda dünyanın en iyi adamı ama kötü olduğumzda beni o kadar yalnızlaştırıyor ki.

Nasıl eskiye dönderebilirim sizce düşünülmek sevilip sahiplenilmek istiyorum, sevdiğimi göstererek kaybettim gibi hissediyorum.

sevgilin değişmemiş..
zaten öyleymiş,şimdi ortaya çıkmış..
erkekler böyle, başta rol yaparlar genelde..
bu hali devam ederse ciddi düşünme...

Ben acımasız davranacağım ama soğumuş olabilir mi sizden. ?

Bende ilişkinin başında bu şekildeydim adamı odunlastirdim sanırım şimdi 2 aylık evliyiz hala düzeltmeye uğraşıyorum konularımdan bakabilirsin. Ama ilişkinin ilk zamanları senin dediğin gibiydi ben sert mizacli bi insanım diliminde kemiği yoktu önceden. Ama şimdi eşim öyle oldu

2 ihtimal var:
1- Sen değişene kadar adam illallah etti tahammülü bitti sana karşı, yeniden aşık etmen gerek
2- Seveni değil ağzına edeni seviyor seninki, eski haline geri dön

Klasik erkek tavrı ilişkiyi garantilendi saldı kendini,
gösteriyor şimdi gerçek yüzünü..

İnsanın içini yüzde yüz bilemeyiz ama soğuduğunu sanmıyorum öyle olsa evlilik için yan yana olmak için bu kadar hevesli olmazdı diye düşünüyorum.

Ama kızlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım başta iyi görünmeye çalıştı sanırım şimdi özüne dönüyor peki nasıl bu durumdan vazgeçirebilirim.
Mutsuz olduğumu böyle davranmamasını ilettim ama anlamıyor yani karşısına geçip konuşmakla olacak iş değil bu

Erkeklerle bazı şeyleri konuşarak cümlelere dökerek anlatamazsın anlamazlar ..
Biraz mesafe koy ilgini kes ya da biraz sesini çıkar .. Erkek arkadaşını sen tanıyorsun hangi tepkini ciddiye alır
sen daha iyi bilirsin .. Mutsuzluğunu tavrına yansıt yani..
Genelde erkekler nişan dönemi veya öncesinde böyle bi havalara giriyorlar maalesef ..
Ama adamın özünde de vardır bu hal haraketler bilgin olsun ..

degismemis, kolay mi insanin degismesi? gercek kisiligini sergilemeye baslamis sadece

ya ders vermek istiyo sana hani "sen bana bgöyle davrandın bak bende sana davranıyorum ki anla hoş bişey olmadığını" diye...
ya sen değişene kadar o senden soğudu...
ya da umitli nin de dediği gibi baştan rol yaptı şimdi çıktı gerçek yüzü...

Gercek yuzu bu veya degil,
degisti veya degismedi hic farketmez, suanki hali bu ve sizi mutlu etmiyor... evliligi olabildigince erteleyin, yeni halinizi duzeltemiyorsaniz daha profosyonel bi destek alin ofke patlamalari icin.

Elde edene kadardı gerçek yüzünü gösteriyor artık sanrım.
Bende eski halime görüp uzak davranacam bir süre bakalım bir değişiklik olacak mı....

Eskiye dönemezsin, aranızda bişeyler bitmiş, bazı şeyleri uzun vadede tüketince sonuç böyle oluyor...
Karar vermen gerek...

Eskiye dönemezsin, aranızda bişeyler bitmiş, bazı şeyleri uzun vadede tüketince sonuç böyle oluyor...
Karar vermen gerek...

Sizce onun açısından bana karşı birşeyler bittiği için mi bu durum

aynen öyle...eğer üzüldüğünü hissediyosan bu ilişkide çok uzatma, seni üzmeye kimsenin hakkı yok.
ayrıca onu değiştiremezsin....sadece fedakarlık edersin eeee giden senden gider...

Ilk zamanlar senin asabi tavrini dengelemek zorunda kalmis ama sen uysallasinca o rol ona kalmis...
Eskisi gibi disini gostereceksin ama bunu yaparsan iki sonucu var...
Ya o rolu sevmistir ve sana geri vermeye niyeti yoktur, iliskide sorun yaratir...
Ya da eski dengeleyeci, efendi haline geri doner...
Ben "eeehhh yettin be!!" diye bir giris yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…