Haftada bir temizlikçi,hafta sonu üç beş çeşit yemek yapmak kurtarıcın olur.
Öfke kontrolü için destek alamıyorsan öfkelendiğinde içinden 10'a kadar say ve derin derin nefes al.olmadı koş banyoya yüzüne soğuk su çarp, havlu ısır:)
Ani parlamalarının altında yatan sebep şeker olabilir mi?
Öfken icin spor cok iyi gelir.
Banada oluyordu böyle. Karşimdakini bogasim geliyordu.
Dedigim gibi ilk evi arindirdim. Aman allahim cöpcü gibi neler neler tikiştirmişim eve. Eşyalar azaldikca benim kafada rahatladi.
Yemek konusu en kolayi... düdüklü tencere ve dondurucu... yap yap at buzluga.
En önemlisi haftada en az iki akşami kendine ayir. Spor yap. Kickbox filan. Agresifligin ucup gidecek.
Eminimki cok iyi bir annesin ve her konuda mükkelmel olmaya calişiyorsun. Bu tutum insani zamanla eritip bitiriyor ama...
bu bende hep olan birşey kendimi rahatlatmak için kendime ne bahaneler sunuyorum diye bir baktım bahane olarak kabul etmedim.
sorun olan ev işi değil.öfkemi kontrol etmeliyim.
öfkenle bbaş etmeyi derin nefes almayı ve 2 kere düşünüp öyle konuşmayı yada hareket etmeyi ögrenmelisin. sabır göstermek bazen cooookk zor oluyor. iiçndekini böbbööö diye ortaya cıkartmak coook kolay. evet ama dogru anne olmak için bunu kendine ögretmen lazım. eşine kızma. bırak yardım etmesin. tek oldugunu düşün. sakinledigin bir vakitte de adamla konuş böyleken böyle lütfen bana yardımcı ol. olmadıgın her dakika yoruluyorum ve bıunalıyuorum. herşeyin yoluna girmesi için caba sarf edelim birlikte yapabiliriz yapabilirsin gibi birşeyler diyebilirsin...çok üzgünüm ,
hiç birşey bahane değil yapımda bu var bir anda sinirlenip kriz geçirircesine bağırıyorum eşime çocuğuma
kendi bağrığımdan korktum odaya kapandım gözümü kapattım unutmak istedim.
çocuğumu üzdüğüm için kendimden nefret ediyorum
hemen sinirlenip 5 dk sonra duruluyorum katlanamadığım şeyler var çok sinirlendiğim davranışlar.asla tolerans gösteremediğim , kendimi tutamıyorum . çocuğumu korkuttum bunu yapmak istemiyorum .
bahanelerim vardı
işe gidiyordum akşam gelip yemek yapıyordum sofra toplayıp mutfagıda toparlıyordum daha çok yoruluyordum oğlum 2 yaşında bile değil onla az ilgilenebiliyorum bu bana yetmıyor özlüyorum daha çok sinirleniyorum
eşim hiçç birşeye yardım etmıyor daha çok sinirleniyorum . ev okadar dağınık ve pis daha çok sinirleniyorum.baş edemiyorum daha çokkkkkk sinirleniyorum. çalışmak istemiyorum ama zorundayım daha çok sinirleniyorum.
ama hiç birşey bahane değil suçluyum
onu üzmemem gerekiyordu . o benim en değerlimken ona nasıl bağırdım .sabrım yok.
kendimi hiç sevmiyorum.
Kan şekerindeki bir baktır şayet şekerin yüksekse özellikle açken ani parlamalar yapabiliyor insan. Kendimden biliyorum:)) açken ben ben değilimkan şekeri mi
birşey itiraf edeyimmi
1 açken
2 uyku halindeyken çok sinirli oluyorum
volkan konak diyor ya
huysuz aksiii naleett :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?