ani ve şiddetli bağırmalarım

kan şekeri mi
birşey itiraf edeyimmi
1 açken
2 uyku halindeyken çok sinirli oluyorum
volkan konak diyor ya
huysuz aksiii naleett :))

kendime hiç vakit ayıramadığım doğrudur saçımı bile tarayamadıgım okadar cok gun var ki
kahvaltı etmeden öglen yemegı bıle yıyemeden gecırdıgım gunler
belkıde kendıme ezıyet ettiğim doğrudur doğumdan itibaren hastalık derecesinde çok üstüne düşüyorum peşinde koşuyorum .kendimi yıprattığım doğru.çalştığım için herşeye yetişemiyorum çalışmayan insanlar bile başedemiyor bazen bunlar bahane mı gercekten böyle ınsanı doduruyor mu bu meseleler bilmiyorum kendimi affetmıyorum kızgınım kendıme .
ama sinir kontrolunun br yolunu bulacagıma ınanıyorum
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

Ben calismiyorum evdeyim, 2 bucuk yasinda bir kizim var ve hamileyim. Evde oldugum halde evin isi hic bitmiyor ben topluyorum kizim dagitiyor bana is yaptirmiyor. Bazen cok sinirleniyorum kizima kiziyorum sonra icime batiyor üzülüp agliyorum. Keske maddi durumum iyi olsaydi eve yardimci tutabilseydim kizimla daha cok ilgilenebilsem diyorum. Cocugunuza kizmayin zaten günde sizi bir kac saat görüyor varsin ev daginik olsun yada bir yardimci tutun. Sizin icin zordur hem ev hem is hemde cocuk.

yeni bebeğin hayırlı olsun canım hepimize bol sabırlar

bu bende hep olan birşey kendimi rahatlatmak için kendime ne bahaneler sunuyorum diye bir baktım bahane olarak kabul etmedim.
sorun olan ev işi değil.öfkemi kontrol etmeliyim.

iş yerinde koştur, evde koştur, bebeğe koş kocaya koş, geriliyorsun işte, o yüzden işleri dağıtmalısın, haftada bir kadın al, eşin en azından kendi işlerini yapsın kendi ütüsü gibi, bebeğin bakımına yardım etsin... çocuklarda çalışan annelerini çok özlüyor valla, o yüzden annelerine yapışıp bırakmıyorlar haklı olarak
işleri dağıtmalı daha çok boş vakit yaratmalısın hem kendine hem bebeğine zaman ayırabilmek için
öfke sorunun başka sebepleride olabilir, tiroid sorunu olabilir, gizli bi depresyon olabilir, az uyumak falan, malesef modern çalışma koşullarında dengeli olmak zor oluyor bazen, kendine bakıcaksın spor yapıcaksın, yemene içmene uykuna dikkat ediceksin

öfkenle bbaş etmeyi derin nefes almayı ve 2 kere düşünüp öyle konuşmayı yada hareket etmeyi ögrenmelisin. sabır göstermek bazen cooookk zor oluyor. iiçndekini böbbööö diye ortaya cıkartmak coook kolay. evet ama dogru anne olmak için bunu kendine ögretmen lazım. eşine kızma. bırak yardım etmesin. tek oldugunu düşün. sakinledigin bir vakitte de adamla konuş böyleken böyle lütfen bana yardımcı ol. olmadıgın her dakika yoruluyorum ve bıunalıyuorum. herşeyin yoluna girmesi için caba sarf edelim birlikte yapabiliriz yapabilirsin gibi birşeyler diyebilirsin...

Benzeri bir sorunu yakın bir arkadaşımda yaşadık..
Aynı sizin gibiydi biz doktora görün bak bu normal bir durum değil dedikçe o ben deli miyim de doktora gideceğim diye tepki verirdi..
Şimdi kızı 5 yaşında ve çocuk gidiyor doktora!!
Bazı şeyleri kendiniz kontrol edemezsiniz..Destek almanız şart..

kan şekeri mi
birşey itiraf edeyimmi
1 açken
2 uyku halindeyken çok sinirli oluyorum
volkan konak diyor ya
huysuz aksiii naleett :))
Kan şekerindeki bir baktır şayet şekerin yüksekse özellikle açken ani parlamalar yapabiliyor insan. Kendimden biliyorum:)) açken ben ben değilim eşim bildiği için iki lokma bişey ye kendine gel der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…