Bağırmanızdan daha büyük sorun bağırdıktan sonra pişmanlık duyup tam tersi sinyaller vermeniz çocuğunuza. Bu dengesiz ve arsız bir kişilik geliştirmesine sebep olur. Uzun vadede tehlikeli bir yaklaşım tarzı.
Eşiniz yardım etmiyorsa en azından ev düzenini temizliğini bir sorun olmaktan çıkarmak için yardımcı tutun diyeceğim ama muhtemelen imkan yok diyeceksiniz.
çocuğuna bağırana katlanamıyorum .kusura bakma.
herkes calışıyor.herkesin sorumluluğu var.
çalışma o zaman.
üç kişi evi nekadar kirletebilir.
madem temizliğe kadın çağırın.
yemekleri ben öyle yapıyorum.haftada bir akşam bi kaç çeşit yapıyorum. bi kaç çeşit çorba konserve usulüde kapatabilirsin.
o şekilde yap.
temizlik titizlik çocuk yapmayıon o zaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu patlamalarin kesinlikle saglikli degil.
Piskolog yardimi almalisin. 2 yaşinda cocuk sizi anlamaz. Bunu zaten biliyorsun.
Ev işi konusunda:
1. Evde son 4 haftadir kullanmadiginiz ne varsa kaldirin. Ev toparlansin az. Bazilarinin evinde 15 havlu... 8 nevresim takimi oydu buydu..incik cincik dolu.
Bu insani yorar. Kullanmadigiz eşyalari yok edin.
2. Haftada 1 gün kesin temizlik icin ayirin.
Cocugu eşiniz dişari cikartsin. Sizde 2 veya 3 saat temizlik yapin.
3. Haftasa 1 3 veya 4 cesit yemek yapin. Dondurucu en iyi arkadaşiniz olsun.
Hergün taze ev yemegini bende severim ama vakit olmuyor işde.
Bakın bayanlar size tavsiye eğer çalışıyorsanız maaşınız düşük olsa bile hiç olmazsa ayda bir kere temizlikçi çağırın.Ve de erkeklerden ev temizliği beklemeyin ya!Ben şu saçmalığa inanmıyorum işte hayat müşterek ben çalışıyorsam kocamda ev işine yardım edecek falan filan.Ya adamın içinden geliyosa zaten yapar size yardım eder siz demeseniz bile evi toparlar çamaşır asar/toplar bunlar içten gelen şeyler ancak bazı erkekler ev işini sevmez yardım etmez kabul edin artık.Her erkek eşine temizlikte yardım edecek diye bir şey yok ancak eşlerimizden derli toplu olmasını istemek tabiki hakkımız.İşte evi dağıtmamalı,kirlilerini çamaşır sepetine atmalı su içtiği bardağı yediği kuruyemiş tabağını mutfağa götürmeli bunlar bizim evin kuralları.Ancak ben eşime temizlik yaptırmam yardım etmesini beklemem,çocuklara baksın,ortalığı dağıtmasın yeter.
Niye ama, adam evi geçindiremiyorsa, kadın çalışmak zorunda di mi? Şekil 1A daki bayan gibi.Bakın bayanlar size tavsiye eğer çalışıyorsanız maaşınız düşük olsa bile hiç olmazsa ayda bir kere temizlikçi çağırın.Ve de erkeklerden ev temizliği beklemeyin ya!Ben şu saçmalığa inanmıyorum işte hayat müşterek ben çalışıyorsam kocamda ev işine yardım edecek falan filan.Ya adamın içinden geliyosa zaten yapar size yardım eder siz demeseniz bile evi toparlar çamaşır asar/toplar bunlar içten gelen şeyler ancak bazı erkekler ev işini sevmez yardım etmez kabul edin artık.Her erkek eşine temizlikte yardım edecek diye bir şey yok ancak eşlerimizden derli toplu olmasını istemek tabiki hakkımız.İşte evi dağıtmamalı,kirlilerini çamaşır sepetine atmalı su içtiği bardağı yediği kuruyemiş tabağını mutfağa götürmeli bunlar bizim evin kuralları.Ancak ben eşime temizlik yaptırmam yardım etmesini beklemem,çocuklara baksın,ortalığı dağıtmasın yeter.
Niye ama, adam evi geçindiremiyorsa, kadın çalışmak zorunda di mi? Şekil 1A daki bayan gibi.
Eee kadın hem eve hem çocuğa yetişemiyorsa, neden adam ev işlerine yardımcı olmak zorunda değil?
İçinden gelmiyor diye bir olay yok. Bayanında çalışmak içinden gelmiyormuş ama çalışıyor yine de ailesi için.
@ladym her akşam yemek yapacağım, bulaşık toplayacağım diye uğraşmayın. Çocuğunuzu sağlıklı beslemeye özen gösterinki, 2 gün yetecek 1 çeşit yemek, yanınada ev yoğurdu, arada meyvesi bunun için yeterlidir. Ütünüzü de sadece kendi giyecekleriniz için yapın derim.
Her akşam 3 çeşitten oluşan sofra isteyen adam, dötünü sofadan kaldırıp işlere el atsın.
Ya adam temizlik yapsın diye didişene kadar evi süpürüsünüz bile o derece!Sadece eşinizi dağınık olmaması konusunda baskılayın.Mesela yatak odam her daim topludur ancak sabah ben işe eşimden erken gidiyorum.Kocamda sağolsun her sabah o yatağı kapatıyor!Şimdi düşünün benim yatak odam dağınık eşyalar yerlerde adam o odayı toplar mı toplamaz!Siz ne kadar derli toplu olursanız düzenli olursanız eşiniz de öküz değilse o da size uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?