- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Yoo gayet yüzsüzce döner bir günDönmez yavrum merak etme
Mesajına bile cevap veremeyen adam niye dönsün ki?
Boşver Rabbim karşına seni gerçekten hak edecek insan evladı çıkarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo gayet yüzsüzce döner bir günDönmez yavrum merak etme
Mesajına bile cevap veremeyen adam niye dönsün ki?
Boşver Rabbim karşına seni gerçekten hak edecek insan evladı çıkarsın
Ay bazi insanlardaki korkaklik ve karaktersizlik dudak uçuklaticiHahah aynisi basima geldi. 1 yil sonra sevgilimle ortak bir yemege katildigimda sinir krizi gecirip bunu bana nasil yapar biz ayrilmamistik ki demisti1yildir da depresyonda, yedirememis
Büyük sözüme tövbe dönse bile istemem bu saatten sonra hiçbir günahım yokken veda etmeden bırakan bir insandan ne hayır gelir ki.Terbiyesiz biriymiş üzülmene değmez.
Büyük ihtimalle başka biri var .
Onla olmazsa geri döner aylar sonra saçma sapan bahaneler uydurur.
Günümüz ilişkilerinde sıkıntı bu .
Başta ilgiye boğarlar sen heveslenirsin giderken de bir vedayı çok görürler .
Böyle insanlar ilişki yaşamasın ya mümkünse bulaşmasınlar kimseye.
Ciddiyetsiz terbiyesiz insanlar işte.
Asla yazma bu saatten sonra.
Canim benim olan oldu ve bunu yapmasının sebebi sen değilsin.Muhtemelen o da istediği zaman dönüp barışabileceğini düşünüyordur.
Bu kadar pozitifi bir psikologtan alamazdım gerçekten konu açıp paylaşmasaydım daha çok yıpratacaktı bu şey beni. Toksik bir ilişki olmadığı için böyle bittiğine üzülmüştüm başta ama şimdi aklımdaki güzel şeylerin hepsi silinmeye başladı. Umarım güzel günler yakındır. Teşekkür ederimCanim benim olan oldu ve bunu yapmasının sebebi sen değilsin.
Onun karaktersizligi.
Çünkü evden bile ayrılırken ben bir bakkala gidip geliyorum deriz.
O kadar yüzü yok sana gerçekleri açıklamaya.
Sana tavsiyem...
Bazen muhasebe defterini zararla kapatmamiz gerekir.
Dersin ki öyle ya da böyle ben bunu kapatıp önüme bakıyorum.
Gururluyum dedin, çok iyi.
Öncelikle kendine bir söz ver. Asla stalk yapmayacağım diye. Numarasını sil ve engelle.
Her yerden engelle.
Senden gitmiş ama bırak o da anlasın ondan artik geçtiğini. Yoluna baktığını.
Ama bunu bir taktik olarak değil onundeki güzel gelecegin ve tanisacagin iyi insanlar için yap.
Belki tam da şu anda hayatının aşkı da sevgilisinden ayrılıyor ve doğru zaman geliyor senin için.boyle olması gerekiyordu.onunden çekilmesi gerekiyordu. Senin biraz kalbinin kırılması gerekiyordu veya ders almam gerekiyordu.
Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. Bak ne güzel hepimiz yaşadığın haksızlık karşısında senin adına evrene pozitif enerji gönderiyoruz.
Hayır gelmez korkak ve terbiyesiz biriymiş.Büyük sözüme tövbe dönse bile istemem bu saatten sonra hiçbir günahım yokken veda etmeden bırakan bir insandan ne hayır gelir ki.
1 yıl olmuştu. Kaçtı bu doğru. Beddua etmedim ben sadece verdiğim değeri çok arasınHayır gelmez korkak ve terbiyesiz biriymiş.
İlişkiniz ne zamandır devam ediyordu?
Yüzleşmekten kaçan bir zavallı .
Sorumluluk almaz zaten.
Umarım yasattığını yaşar.
1 yıllık ilişkide bu şekilde gitmesi çok garip.1 yıl olmuştu. Kaçtı bu doğru. Beddua etmedim ben sadece verdiğim değeri çok arasın![]()
Yok yazmadı bir ay oldu. Beklemeyi bıraktım.1 yıllık ilişkide bu şekilde gitmesi çok garip.
Peki attığın msja cevap vermedi mi
Nasıl bu kadar sakin kalıyorsun bravo valla.Yok yazmadı bir ay oldu. Beklemeyi bıraktım.
Elimde olmayan şeyler için çabalamayı bıraktım bu hayatta belki de bu yüzdendirNasıl bu kadar sakin kalıyorsun bravo valla.
Ben olsam arardım yani.
1 senelik ilişki sonuçta.
Hesabını versin.
Pat diye böyle bitirmesi saçmalık.
İlgisizleşti mi peki son dönemlerde falan.
İnsanlar çok kötü ya by devirde ilişki yaşamaya korkar oldukElimde olmayan şeyler için çabalamayı bıraktım bu hayatta belki de bu yüzdendirNormal gibiydi ya sinyal vermedi hiç.
Dürüst olmak gerekirse döneceğini sanmıyorum ama asla dönmez dediğim biri dönmüştü bir zamanDönmek isterse söylenecek şeyler çok açık değilmi ya![]()
Dürüst olmak gerekirse döneceğini sanmıyorum ama asla dönmez dediğim biri dönmüştü bir zaman![]()
Bence döner .Dürüst olmak gerekirse döneceğini sanmıyorum ama asla dönmez dediğim biri dönmüştü bir zaman![]()
Aşka inancım kalmadı zaten o kadar kötü tecrübeden sonraBenimde ilişkim bitti aylar önce saçma bir sebep bahane edildi sadece.
Belki de bende hesap sormasam gizlice gidecekti .
İnsan duygularına üzülüyor saf sevgisine değmez böyle adamlara .
Bir gün yazarsa sana değmezmiş dersin.
Tam olarak kendime odaklanmaya çalışıyorum başka türlü kafam dağılmaz zaten. Hahaha zaman gösterecek hakkımda hayırlısı olsun bakalımelbet dönecek ama o gelene dek şöyle bir toparlansan, daha da güzelleşsen kendi merkezine dönüp kendine odaklansan hatta sana çiçek gibi bakan birini bulsan o döndüğünde de reddetsen ve g*t olsa![]()
![]()
![]()
ah çok güzel bir hayal yaa keşke yapsan.
Onu yapıcak cesaretş yok işte böylesi kolay geliyor bunlara .Aşka inancım kalmadı zaten o kadar kötü tecrübeden sonraGiden gitsin de bu şekilde gitmesin ya bir açıklama yapıp medenice veda edip gitsinler.