- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
Gitmedim. O gittimi bilmiyorum. Gittiysede niyetimi anladi aramadi cünki.Ne oldu konu sahibi? Buluşmaya gitmediniz mi? O geldi mi bari?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmedim. O gittimi bilmiyorum. Gittiysede niyetimi anladi aramadi cünki.Ne oldu konu sahibi? Buluşmaya gitmediniz mi? O geldi mi bari?
Gitmiş olsa sen gelmeyince geç kaldın sanıp neredesin diye arardı. Bence buluşmaya gelmedi.Gitmedim. O gittimi bilmiyorum. Gittiysede niyetimi anladi aramadi cünki.
Bilemiyorum. Hayatimda gördügüm en dengesiz insan. Kestiremiyorum.Gitmiş olsa sen gelmeyince geç kaldın sanıp neredesin diye arardı. Bence buluşmaya gelmedi.
Şimdi bu tipler türedi. Şu yaşımda şunu anladım ki bir insanın flört başlangıç sürecinde ilk falsosunu gördüğünde direkt eleyeceksin. Birinci falsoyu yapan hiç şaşırtmıyor. Gerisini getiriyor.Bilemiyorum. Hayatimda gördügüm en dengesiz insan. Kestiremiyorum.
Adamin biraz günahini almisiz gitmis beklemis. Isi cikmistir diye aramamis. Ilginc dogrusuŞimdi bu tipler türedi. Şu yaşımda şunu anladım ki bir insanın flört başlangıç sürecinde ilk falsosunu gördüğünde direkt eleyeceksin. Birinci falsoyu yapan hiç şaşırtmıyor. Gerisini getiriyor.