• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden ilgisi kesilen flört

Konu sahibi EMİNİM farklı ümitlerle gitmiş (Yine eminim kelimesi) geri kalan cümleler zaten hep varsayım ama kırıcı, ön yargılı ve senaryo.
Neresi kırıcı
Evet adamla ilişki istiyor minnoş kalpler böcekler çiçekler
Adamın derdi sadece cinsellik ama
Aldatıldım ayrılamıyorum diyen kadına denmeyen kalmıyor burda ne gurur kalıyor ne onur
Ama bu tipleri herkes tutuyor ilginç
O zaman da çık zorbalık yapmayın desene
Bir bu kadın mı zorbalığa maruz kalıyor

Neresi kırıcı
Evet adamla ilişki istiyor minnoş kalpler böcekler çiçekler
Adamın derdi sadece cinsellik ama
Aldatıldım ayrılamıyorum diyen kadına denmeyen kalmıyor burda ne gurur kalıyor ne onur
Ama bu tipleri herkes tutuyor ilginç
O zaman da çık zorbalık yapmayın desene
Bir bu kadın mı zorbalığa maruz kalıyor
Hanfendi iyi misiniz? Kadının boşanmadığı sadece sizin varsayımınız, mayıstan bu yana gayet de boşanmış olabilir. Aldatılıp ayrılamamakla bu konunun ne ilgisi var? Aldatıldığı halde ayrılmayan biri bile bile kendini ateşe atıyor. Konu sahibi ise adamın ona cinsel amaçla yaklaştığını başta fark etmemiştir adam soğuk yapınca anlamıştır düzgünce “iletişime geçmeyin, adamın derdi başka” demekten başka yazılacak bir yorum mu var bu durumda? Kaldı ki cinsel amaçla yaklaştığı da sizin varsayımınız konu sahibi sadece öpüşme oldu diyor siz almışsınız kafanıza göre senaryo yazmışsınız.

Bu öpüşme dediği de eminim öpüşme değildir (neye istinaden? Ayrıca eminim diyerek konu sahibinin kendini savunma hakkını da elinden almışsınız) iyi olmuş konu sahibine (hiçbir dayanak yokken oh iyi olmuşçu tutum) bakın bu daha ilk yorumunuz ve alt metinleri gayet de baskıcı ve ön yargılı.
Konu sahibi EMİNİM farklı ümitlerle gitmiş (Yine eminim kelimesi) geri kalan cümleler zaten hep varsayım ama kırıcı, ön yargılı ve senaryo.
Baskı nerede hala göremiyorum. Susturmaya mı çalışmışım? Yok. Cevap verdirmeye mi çalışmışım? O da yok. Elinden alınan herhangi bir şey, hak yok yani ortada. Konu sahibini herhangi bir şekilde bir şey yapmaya da zorlama yok ortada. Yani hukuken ortada bir baskı, zorbalık yok.
Ama tam dediğim noktaya geldiniz. Benim subjektif yorumlarım size ters geliyor ve bunun için ısrarla tartışma açıyorsunuz.

Lütfen artik birtakim theorilerinizle Konumu dagitmaya bir son verir misiniz. Sizin fikirlerinizi fazlasiyla duyduk basklarinkinide duyalim izin verirseniz. Tesekkürler
Bunu gidip sizin için kavga çıkaranlara söyleniz. Onlar kavga çıkarmasa ortada hiçbir şey yoktu. Defalarca da dedim üstelik benimle kavga etmek için alıntılamak yerine konu sahibini muhattap alıp yorumunuzu yapsaydınız diye. Burada alıntı yapıp uyaracağınız kişi ben değilim.

Hanfendi iyi misiniz? Kadının boşanmadığı sadece sizin varsayımınız, mayıstan bu yana gayet de boşanmış olabilir. Aldatılıp ayrılamamakla bu konunun ne ilgisi var? Aldatıldığı halde ayrılmayan biri bile bile kendini ateşe atıyor. Konu sahibi ise adamın ona cinsel amaçla yaklaştığını başta fark etmemiştir adam soğuk yapınca anlamıştır düzgünce “iletişime geçmeyin, adamın derdi başka” demekten başka yazılacak bir yorum mu var bu durumda? Kaldı ki cinsel amaçla yaklaştığı da sizin varsayımınız konu sahibi sadece öpüşme oldu diyor siz almışsınız kafanıza göre senaryo yazmışsınız.
Kıyamam ya hala laf anlatayım diye mi ugrasiyorsun? Kadın cinayetlerini haklı gören zihniyete yakın bir zihniyet işte bu, tartışmaya değmez. Peki deyip gec.

Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.

Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.

Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.

Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.

Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.

Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
Ne istediğini bilmeyen erkek tipi. Hızla uzaklaşın.

Kıyamam ya hala laf anlatayım diye mi ugrasiyorsun? Kadın cinayetlerini haklı gören zihniyet bu işte, tartışmaya değmez. Peki deyip gec.
Yok artık. Bunu da olduk sonunda. Bunun üzerine söylenecek söz kalmamıştır, sizleri aldatan erkek konusunda erkeğe yardırırken görürsem iyi gülerim. Ne alaka demeyin, kadın evli bile olsa bu kollamacı tavrınız olacaktı, bunu da hata diye mazur gördünüz zaten hali hazırda.

Yok artık. Bunu da olduk sonunda. Bunun üzerine söylenecek söz kalmamıştır, sizleri aldatan erkek konusunda erkeğe yardırırken görürsem iyi gülerim. Ne alaka demeyin, kadın evli bile olsa bu kollamacı tavrınız olacaktı, bunu da hata diye mazur gördünüz zaten hali hazırda.
Pekide, beni aldatan erkeğe yardirmam ki ben. O kafada değilim, hiçbir insana o kadar anlam yüklemem, gidene baybay, benden iyisini bulursa gitsin 😉

Baskı nerede hala göremiyorum. Susturmaya mı çalışmışım? Yok. Cevap verdirmeye mi çalışmışım? O da yok. Elinden alınan herhangi bir şey, hak yok yani ortada. Konu sahibini herhangi bir şekilde bir şey yapmaya da zorlama yok ortada. Yani hukuken ortada bir baskı, zorbalık yok.
Ama tam dediğim noktaya geldiniz. Benim subjektif yorumlarım size ters geliyor ve bunun için ısrarla tartışma açıyorsunuz.
Hanimefendi tekrar ediyorum tamam fikrinizi söylediniz anladik ama israrla tartisip konuyu dagitmaya devam etmeyin Rica ediyorum artik

Hanimefendi tekrar ediyorum tamam fikrinizi söylediniz anladik ama israrla tartisip konuyu dagitmaya devam etmeyin Rica ediyorum artik
Siz sanırım anlamıyorsunuz. Ben fikir belirteceğim diye bir şey demiyorum şu anda. Kavga etmek için birileri beni alıntılarsa ben cevabımı veririm. Dolayısıyla sizin alıntı yapıp ricada bulunacağınız kişi ben değilim. Millet sizin konunuz yerine gelip benim yorumuma yorum atıyor. Benim yapabileceğim bir şey yok. Onlara diyin diyorum.

Ne zaman bosandın da yeni birinden hoslandın diye yargılanmıssın...İnsanların bosanmadan cok once zaten bitiyor ilişkileri, sadece formalite bosanmak kalıyor olabilir bize ne...

Ben net cevap vereyim, bu adam 3 gündür seni aramadıysa senin hakkındaki fikri olumsuz...O mesajları da yazarak kendini küçültmüşssün...Hiçbişey yazma ve önüne bak artık....Adam 3 gün kopmasını anlamamazlıktan gelmiş, bazı öküzler böyle, ben de karsılastım aynı hareketle, hoslanmadım veya kibarca istemiyorum demeye bile cesaretleri olmayan, hoşlanmadığı anda bencilce karsıdakini tamamen yok sayan hanzolara tek 1 harf bile yazılmaz..

Veya yine yüksek bi ihtimal küsüştüğü birileriyle barışmıştır, sadece boşluk dönemindeydi, hızlı ilerlemesi de ondandır zaten...Olayın senle hiç ilgisi yok..Sen de unut gitsin

Heralde alkış tutacaktım
Kimse beklemesin bunu benden
Yanlışa yanlış derim
Kimse karşıma gelip ahlaksızlıpu bana savunamaz
Kadın düşmanıymışım onu da öğrendim
Ben zaten bu tipleri kadın olarak da görmüyorum o ayrı konu
Daha bir kaç ay önce eşimle mutsuzum diyor aldatıcam diyor
Şimdi boşanmış da başkasını bulmuş ne çabuk ya
2 tane çocupu var yazık gerçekten
İyi ki böyle bir annem yok çok şükür
Tamam kardeş; en ahlaklı ,en nımıslı ,en fedakar , en sadakatli sensin .
De tmm artık abartma istersen ha ne dersin ?
Madalya mi verek napalim anladık , ayrıca her koyun kendi bacağından asılır daha önce duydun mu sen bu lafı ..
Belli bir yaşa gelmiş ve belli bir zekaya sahip herkes yaptıklarının anlamını da ,sonuçlarını da bilir ..
Ahirete inanıyorsa da , karmaya inanıyorsa da , hicbir şeye inanmıyorsa da ..Sen burda afkurdun diye kadının kafasında ampul yanıp aydınlanma yaşamayacak sakin ol ve sUs

Sizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.
Sen çok kötü bir insansın !

Boşanmış bir kadınsa gayet de ilişki yaşayabilir. Boşanılan baba düşünüyor mu çocukların psikolojisini? Ne alaka Allah aşkına ya. Flört ettiğini çocuklarına mı anlatıyor sanki?
Yaşasın tabi kime ne adliyeden cikip hemen yasasin kimene benim yorumundan size ne :confused: ohh ne ala baba düşünmesin anne düşünmesin özgurluk yani oylemi anne baba olmadan önce dusuneceklerdi cocuklarina karşı her ikisininde sorumluluklari var . Bu kadar kısa surede bosanip yeni manita yapıp birde onun derdine dusmek çok mantikli evet .

Kocasini aldatacagini soyleyen bir kadininda kısa süre sonra böyle bir konu acmasi gayet kafa karistirici yoksa kim kimle ne yapıyorsa yapsın dert değil aciyorsa kk ya bu konuyu bizde yorumumuzu yaparız begenip begenmemek konu sahibine kalmış

Son düzenleme:
Avrupa’nın göbeğinde yaşıyorsan git Avrupalı kadınlardan fikir al o zaman
Bizim kendi dar kafalı görüşlerimiz seni ilgilendirmesin
Bak senin iyiliğin için konuşuyorum
Bu adam seni istemiyor amacı belli
Sen havaya girip resti çekmişsin adam oralı bile değil
Değer veren adam yapmaz bunu
Adam senle ilişki kurmak zorunda değil ayrıca
Yatak partneri olur işine geliyorsa
Avrupa’da çok yaygın zaten
Neden duygusala bağladın hemen
3 günlük adama sitem ediyorsun aramadı diye
Modern gibi gözüküp içindeki Kezbanı saklayanlardansın belli
Madem öyle tam Avrupalı ol takıl geç
+10000 avrupali ayşo😃

Başkasının konusunda alakasız bir biçimde -kendi geçmişini unutup- başka bir şahsın geçmişini deşenler kötü değil de deşersen senin de geçmişini deşerler diyen kötü öyle mi?
Hey Allahım sen sabır ver 🙏 arkadaşım yazmayayım susayım diyorum hala sacmasapan konuşuyorsun insanı çığrından çıkarıyorsun. Senin genel olarak tam aklının ermedigi şeylere yeni senaryo yazmak gibi bir alışkanlığın var galiba. Ben kimin geçmişini desmisim ya iyi misin canım sen 😂😂

Back
X