• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden ilgisi kesilen flört

Yok artık. Bunu da olduk sonunda. Bunun üzerine söylenecek söz kalmamıştır, sizleri aldatan erkek konusunda erkeğe yardırırken görürsem iyi gülerim. Ne alaka demeyin, kadın evli bile olsa bu kollamacı tavrınız olacaktı, bunu da hata diye mazur gördünüz zaten hali hazırda.
Ben bu konuda sana katılamadım ya. Konu sahibi boşandım diyor. İnanmayabilirsiniz ama 'boşanmadın' diye ısrarcı olmak doğru değil ki. Kadının boşandığını varsayarak yorum yapmak zorunda olmalıyız bu durumda.

Belki gerçekten de boşanmamıştır ve kocasını aldatmıştır ama bunu kanıtlayan bir şey yok ortada. Açıklamasını da yapmış süreç hızlı oldu diye. Aldatan bir kadın olsa kesinlikle erkeğe verilen tepkinin aynısının verilmesi gerekir ama bu konuda 'aldattığı iddia edilen bir kadın' var.

Üstte de 'sen annesin, yeni boşandın' gibi yorumlar olmuş. Boşanmadan önce evliliği uzun süre sorunludur belki, boşanmanın etkisiyle psikolojik olarak hassas bir dönemdedir. Dün boşanmış bir insanın bugün ilişki yaşamasında yanlış olan bir durum yok bana göre. Sadakat yemini olan bir insan yok sonuçta hayatında artık.

Konuyu anneliğe ve çocuklara getirmenin de çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Erkeklere aynı muamele yapılmıyor çünkü boşandıktan sonra. Erkek bekar hayatına devam ederken kadına 'senin çocukların var, dulsun' etiketi yapıştırılıyor.

Seni alıntıladım ama son kısımları genel olarak yazdım.

Ben bu konuda sana katılamadım ya. Konu sahibi boşandım diyor. İnanmayabilirsiniz ama 'boşanmadın' diye ısrarcı olmak doğru değil ki. Kadının boşandığını varsayarak yorum yapmak zorunda olmalıyız bu durumda.

Belki gerçekten de boşanmamıştır ve kocasını aldatmıştır ama bunu kanıtlayan bir şey yok ortada. Açıklamasını da yapmış süreç hızlı oldu diye. Aldatan bir kadın olsa kesinlikle erkeğe verilen tepkinin aynısının verilmesi gerekir ama bu konuda 'aldattığı iddia edilen bir kadın' var.

Üstte de 'sen annesin, yeni boşandın' gibi yorumlar olmuş. Boşanmadan önce evliliği uzun süre sorunludur belki, boşanmanın etkisiyle psikolojik olarak hassas bir dönemdedir. Dün boşanmış bir insanın bugün ilişki yaşamasında yanlış olan bir durum yok bana göre. Sadakat yemini olan bir insan yok sonuçta hayatında artık.

Konuyu anneliğe ve çocuklara getirmenin de çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Erkeklere aynı muamele yapılmıyor çünkü boşandıktan sonra. Erkek bekar hayatına devam ederken kadına 'senin çocukların var, dulsun' etiketi yapıştırılıyor.

Seni alıntıladım ama son kısımları genel olarak yazdım.
2 ay evvelki konusuna göre bende şüphe oluştu, boşanmadığına dair. 2 ayda bu kadar aşama kaydetmek, ne bileyim zor ihtimal gibi geldi. Bunun arasında hukuki prosedürler yok, 2 ayda anlaşmalı boşanma pek ala olur. Mesele 2 ayda bu duruma nasıl gelindiği. Konu sahibi birkaç defa girdi dün, cevap yazmadı, girdiği halde '' Ay dünden beri ilk defa giriyorum. '' falan yaptı, inşallah bizim fesatlığımızdır. Ama aldatmış olsa bile kollayacak olanlar varmış, şurayı bir erkek görse '' Biz yapınca demediğiniz kalmıyor. '' haklı isyanını duyarız. Bir üye de evliliğin içinde yaşanabilecek ne kadar kötü şey varsa yaşayıp da boşanmayan, bir ayrıl bir barış yapan, yıllarına yazık eden, bunu normal gördüğü için konu sahibinin hayatını yadırgayan birilerinden bahsetti, kimler onlar bilmiyorum gerçekten.

İnsanların ilişkisinin çocuklar ile alakası yok evet, kimse biri ile tanışıp gezip tozunca kötü olmuyor. Püüü çocuklarının suratına nasıl bakarsın diye bir düşünceyi ben de anlamıyorum, bu insanlar çocukları uzaydan mı getirdi? Ama çocuk sahibi kadının da erkeğin de temkinli olması lazım, hayatlarına giren erkek/kadını çocukları ile muhatap edecek kadar güveniyor olmalılar. Ortalık manyak kaynıyor.

Hey Allahım sen sabır ver 🙏 arkadaşım yazmayayım susayım diyorum hala sacmasapan konuşuyorsun insanı çığrından çıkarıyorsun. Senin genel olarak tam aklının ermedigi şeylere yeni senaryo yazmak gibi bir alışkanlığın var galiba. Ben kimin geçmişini desmisim ya iyi misin canım sen 😂😂
Hayatım insanlar boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp (bu süreçte 100 kere anne evine gidip-dönüp), sonrasında da 10 yıl sonra boşanabilip, sonra da bir 15 yıl yas tutup hayatı kaçırmaya alıştıkları için, anlaşamadığını anlayıp, bir anda karar verip, bir anda da boşanıp normal hayata geri dönmüş bir kadın onlara normal gelmedi. Çünkü biz kadınız, uzun süre çile çekmezsek ayıp olur tü-kaka oluruz :KK66:
Valla ben gayet iyiyim. Konu sahibi katipsondanbir adlı üyeyi alıntılayıp cevap verdikten sonra o cevabı alıntılayıp bunu yazan siz iyi misiniz asıl? İnsanlar şu şekilde yaşayıp da hayatı kaçırmaya alışmışlar da ondan normal gelmiyormuş konu sahibi.

Beni ilgilendirmez boşandıktan sonra ne yaptığı. İki ayda kocası ile konuştu da, adam ikna oldu da, anlaştılar da, evi düzeni ayırdılar da, boşandılar da, çocuklar yeni duruma alıştı da, ne ara konu sahibi bu kadar işin gücün arasında flört yaptı, ne ara adam ilgisini kaybetti, ne ara konu sahibi bunu dert ediyor? Bize bir gün 24 saat, konu sahibine 36 saat heralde.
Hey Allahım sen sabır ver 🙏 arkadaşım yazmayayım susayım diyorum hala sacmasapan konuşuyorsun insanı çığrından çıkarıyorsun. Senin genel olarak tam aklının ermedigi şeylere yeni senaryo yazmak gibi bir alışkanlığın var galiba. Ben kimin geçmişini desmisim ya iyi misin canım sen 😂😂
Konu sahibinin alıntı yapıp cevap verdiği mesaj da bu. Iki ayda bunlar bunlar nasıl oldu diyor. Buna verilen cevaba verdiğiniz cevap onlar şu kadar zamanda şunu şunu yapıyor, şunu yaşamaya alışmışlar. Siz iki kişinin konuşmasına dalıp lafın herhalde nereye, kime gittiğini kavrayamadan yorum yapıyorsunuz.

Konu sahibinin alıntı yapıp cevap verdiği mesaj da bu. Iki ayda bunlar bunlar nasıl oldu diyor. Buna verilen cevaba verdiğiniz cevap onlar şu kadar zamanda şunu şunu yapıyor, şunu yaşamaya alışmışlar. Siz iki kişinin konuşmasına dalıp lafın herhalde nereye, kime gittiğini kavrayamadan yorum yapıyorsunuz.
Bahsettiği gibi boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp, 100 kere anne evine gidip-dönüp, sonra da 10 yıl sonra boşanabilip, 15 yıl yas tutan kadınlardan değilim, kime diyor anlamadım.

Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.

Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.

Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.

Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.

Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.

Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
Siz elınızden gelenı yapmışsınız.Bundan sınra huc bır sey yapmayın .Baxı ınsanlar boyle

Bahsettiği gibi boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp, 100 kere anne evine gidip-dönüp, sonra da 10 yıl sonra boşanabilip, 15 yıl yas tutan kadınlardan değilim, kime diyor anlamadım.
Size demedigim kesin birini kastederek demedigim de kesin genel bı algıdan bahsediyorum. Hani buradaki konularda genelde öyle oluyor ya onu kastediyorum. Kimsenin geçmişini irdeleyip de gönderme falan yapmadım kısacası.. bu yukaridaki arkadaşın senaryolari artık çok sıktı gerçekten o yüzden sizi alintilayarak cevap verdim çünkü muhatap olmak istemiyorum sayın senaristle 😉

Boşverin ya aklınca laf vurduracaktı, elinde iyi patladı. Zaten sonradan başkasından alıntı yaptığı yerde burada konular şöyle böyle diye düzeltme yaptığını da gördüm. Illa laf vurdurmak gerekiyor demek ki milleti hedef almadan yorum yapmaları için.

Size demedigim kesin birini kastederek demedigim de kesin genel bı algıdan bahsediyorum. Hani buradaki konularda genelde öyle oluyor ya onu kastediyorum. Kimsenin geçmişini irdeleyip de gönderme falan yapmadım kısacası.. bu yukaridaki arkadaşın senaryolari artık çok sıktı gerçekten o yüzden sizi alintilayarak cevap verdim çünkü muhatap olmak istemiyorum sayın senaristle 😉
Gerçekten gram üstüme alınmamıştım, epey düşündüm kime diyor diye. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazamayacağım, derdim insanların hayatını yaşaması değil. O dediğiniz kadınlardan şahsen korkuyorum belli bir yaştan sonra, sinir bombasına dönüyorlar. Kendilerine yaptıkları gerçekten çok korkunç, kurtulma imkanı olmayanlar ayrı.

Yok artık. Bunu da olduk sonunda. Bunun üzerine söylenecek söz kalmamıştır, sizleri aldatan erkek konusunda erkeğe yardırırken görürsem iyi gülerim. Ne alaka demeyin, kadın evli bile olsa bu kollamacı tavrınız olacaktı, bunu da hata diye mazur gördünüz zaten hali hazırda.
Kadın boşandığını söylüyor. Evli olduğu nerde yazıyor anlamadım ki.

Gerçekten gram üstüme alınmamıştım, epey düşündüm kime diyor diye. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazamayacağım, derdim insanların hayatını yaşaması değil. O dediğiniz kadınlardan şahsen korkuyorum belli bir yaştan sonra, sinir bombasına dönüyorlar. Kendilerine yaptıkları gerçekten çok korkunç, kurtulma imkanı olmayanlar ayrı.
Alınmamaniz normal olan zaten, ben sadece fake olduğunu düşündüğüm bı postta geçmişe bakarım o da bı ihtimal. Herkesin paylaşımlarını didiklemeye pek vaktim olmuyor açıkçası çok da ilgilenmiyorum. O yorumda demek istediğim herkesin bahsettiğim hayatlari okumaya alışık olmasi ve normal olanın o olduğunu dusunmesiydi.. ve konu sahibinin hızı o yüzden belki de inandırıcı gelmedi ya da normal gözükmedi.. dediğiniz gibi tabiki asıl onların kendilerine yaptıkları korkunç ve inanılmaz.. neyse doğru anlasabildigimize sevindim 😉

Boşverin ya aklınca laf vurduracaktı, elinde iyi patladı. Zaten sonradan başkasından alıntı yaptığı yerde burada konular şöyle böyle diye düzeltme yaptığını da gördüm. Illa laf vurdurmak gerekiyor demek ki milleti hedef almadan yorum yapmaları için.
😂 Siz cidden çok komiksiniz 😂 ben laf söylerim hanımefendi direk söylerim laf vurdurmam 😉 hele de milletin geçmişini kurcalayip hiç vurdurmam😉 laf söylemek istersem de kimseden çekinmem,lafı da çevirmem dumduzumdur 😉 laf ceviriyormusum da bidi bidi bidi 😂😂😂 siz kimsiniz ya burda gelip yargı dağıtmaya çalışıyorsunuz 😂😂 nasıl kafalar bilmiyorum ki ne yiyip ne içiyorsunuz 😂😂😂

😂 Siz cidden çok komiksiniz 😂 ben laf söylerim hanımefendi direk söylerim laf vurdurmam 😉 hele de milletin geçmişini kurcalayip hiç vurdurmam😉 laf söylemek istersem de kimseden çekinmem,lafı da çevirmem dumduzumdur 😉 laf ceviriyormusum da bidi bidi bidi 😂😂😂 siz kimsiniz ya burda gelip yargı dağıtmaya çalışıyorsunuz 😂😂 nasıl kafalar bilmiyorum ki ne yiyip ne içiyorsunuz 😂😂😂
Ben yorumumu yapıp çekilmiştim. Gelip benden ilk alıntıyı yapan sizsiniz. Yargı dağıtmaya çalışmak öyle olur. Allah'tan kk'da yazdıklarımız silinmiyor.

Bu arada bu konuyu actigim gün konusmustuk bu beyefendi ile hatta ben essek yazmistim ona yine. Birazdan kapidan ugrarim yanina dedi ve beni ekti ardindan ne aradi ne sordu. Bugün malum kahve icmeye gidecektik, sabah yazdi bana ücte orda olurum dedim. Dua edin beni yine ekmesin cünki busefer ben onu ekmek istiyorum ki bir nebze kadinlik gururum kurtulsun. InşaAllah gider ve mal mal bekler ekildigini anlayana kadar.

Bu arada bu konuyu actigim gün konusmustuk bu beyefendi ile hatta ben essek yazmistim ona yine. Birazdan kapidan ugrarim yanina dedi ve beni ekti ardindan ne aradi ne sordu. Bugün malum kahve icmeye gidecektik, sabah yazdi bana ücte orda olurum dedim. Dua edin beni yine ekmesin cünki busefer ben onu ekmek istiyorum ki bir nebze kadinlik gururum kurtulsun. InşaAllah gider ve mal mal bekler ekildigini anlayana kadar.
Ne oldu konu sahibi? Buluşmaya gitmediniz mi? O geldi mi bari?

Back
X