- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
- Konu Sahibi pistachio_27
Ben bu konuda sana katılamadım ya. Konu sahibi boşandım diyor. İnanmayabilirsiniz ama 'boşanmadın' diye ısrarcı olmak doğru değil ki. Kadının boşandığını varsayarak yorum yapmak zorunda olmalıyız bu durumda.Yok artık. Bunu da olduk sonunda. Bunun üzerine söylenecek söz kalmamıştır, sizleri aldatan erkek konusunda erkeğe yardırırken görürsem iyi gülerim. Ne alaka demeyin, kadın evli bile olsa bu kollamacı tavrınız olacaktı, bunu da hata diye mazur gördünüz zaten hali hazırda.
Belki gerçekten de boşanmamıştır ve kocasını aldatmıştır ama bunu kanıtlayan bir şey yok ortada. Açıklamasını da yapmış süreç hızlı oldu diye. Aldatan bir kadın olsa kesinlikle erkeğe verilen tepkinin aynısının verilmesi gerekir ama bu konuda 'aldattığı iddia edilen bir kadın' var.
Üstte de 'sen annesin, yeni boşandın' gibi yorumlar olmuş. Boşanmadan önce evliliği uzun süre sorunludur belki, boşanmanın etkisiyle psikolojik olarak hassas bir dönemdedir. Dün boşanmış bir insanın bugün ilişki yaşamasında yanlış olan bir durum yok bana göre. Sadakat yemini olan bir insan yok sonuçta hayatında artık.
Konuyu anneliğe ve çocuklara getirmenin de çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Erkeklere aynı muamele yapılmıyor çünkü boşandıktan sonra. Erkek bekar hayatına devam ederken kadına 'senin çocukların var, dulsun' etiketi yapıştırılıyor.
Seni alıntıladım ama son kısımları genel olarak yazdım.