Aniden ilgisi kesilen flört

Çünkü duruşma günü öyle sizin keyfinize göre verilmiyor da o yüzden sordum. Tak diye boşanmak öyle kolay değil anlaşmalı olunca da. Hangi ülkede boşandınız?
Iğdır da sabah 11 de protokol hazırlandı 2 de duruşma vardı. Bazen çok hızlı da olabiliyor boşanmalar 😑 ama bursa da uzun süre bekleyen tanıdıklarım da oldu. Dediğiniz gibi şehirden şehire yoğunluğa göre değişiyor.

Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.

Konu sahibi P pistachio_27 siz de aramayın etmeyin adamı iki günde fazla Üstüne düşmüşsünüz. O ararsa geçerli bir açıklama yaparsa değerlendirirsinuz Evliliğiniz yeni bitmiş su an duygusal bir açlığınız olabilir, ruhen hata yapmaya çok müsaitsiniz daha temkinli ve ağır davranmanızi tavsiye ederim.
Eşini aldatacagini belirtmis zaten . Bunun nesini savunuyorsunuz çok garip ... benim içinde aldatan erkek kadın fark etmez karaktersizdir.

Hadi diyelim bosanmis ee 2 çocuğun psikolojisini duzeltsin önce hopp hemen acisini çıkarım derdine dusmus herif arayıp sormuyor derdine dusmus.

Yada 2. Hesaptan yaz baba yaz birakinda konu sahibi kendini savunsun okuyup okuyup cikiyor.

Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.

Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.

Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.

Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.

Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.

Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
45 yasinda koskoca adam, opusmeye varan 1 romantizm yasiyor ve ustune 3 gun aramiyorsa bu adam ya evlidir ya capkinliktan kimse kabul edip evlenmemistir ya da Avrupa kulturu ile yetismistir diye dusunurum.
Bence siz de aramayin, sormayin. Ararsa veya mesaj gonderirse Cuma gunu gectikten sonra yanit verin.

Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.

Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.

Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.

Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.

Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.

Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
Madem sözleşmissiniz cumayı bekleyin yazmazsa da yazmayın. Zaten sormussunuz neden böyle davrandığını.Cok üstüne dusmeyin.ilgisi varsa zaten arar.Yoksa da napsaniz boşuna.

Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.

Konu sahibi P pistachio_27 siz de aramayın etmeyin adamı iki günde fazla Üstüne düşmüşsünüz. O ararsa geçerli bir açıklama yaparsa değerlendirirsinuz Evliliğiniz yeni bitmiş su an duygusal bir açlığınız olabilir, ruhen hata yapmaya çok müsaitsiniz daha temkinli ve ağır davranmanızi tavsiye ederim.
Bu kadar işsiz misiniz hanımefendi gelip burada yorumları okuyup hemen kavgaya atlıyorsunuz? Hani önceki konuyu okumamışsınız ya eee bizim yorumları niye okudunuz? Yapın yorumunuzu, sadece konu sahibini muhattap alın.
Evet, inamamızı istiyorsa göstermek zorunda. Görmeden inanmıyorum. İnanmamızı istemiyorsa göstermek zorunda değil. O öyle boşandım, bana inanın demekle olmuyor.
Boşanıp boşanmamış olmasına göre yorumum değişir. Benim için önemli, öğrenip yorumumu ona göre yapacağım. Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Sizin için fark eden bir durum yoksa siz bu şekli ile yapın yorumuzu.
Dipnot: kuzenim eşine boşanmak isteğini söyleyip 5 gün içinde tek celsede boşandı bizzat şahidim. Çok biliyorsunuz her şeyi
Evet, biliyorum. Çünkü kendim işin içindeyim. Özellikle pandemi dönemi mahkemeler daha da aksadı. Siz kim olarak benim neyi bilip bilmeyeceğime nasıl biliyorsunuz asıl? Yurt dışındaki mahkemelerin de çok sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum bu süreçte keza.

Boşanacak olan insan önceki konusunda nasıl boşanabilirim velayet falan nasıl olur ne biter diye sorar o konu boşanma içeriği olan bir konu değildi ki..açık açık orada bu gidişle ben bu adamı aldatırım diyor, boşanmayı değilde aldatmayı düşünüyor hatta tepkide alıyor o konuda..

erkeklere gözü kaydığını ve bu adamı da daha boşanmamış olmasına rağmen zaten ima ediyor hatta ailem 400 500 km ötede boşansam oraya nasıl giderim diyor ee hoşlandığı adam da bulunduğu şehirde, diyelim boşandı 500 km öteye ailesine gitti nasıl adamla buluştular ya da aynı adam değil diyelim, daha taşınır taşınmaz boşanma olur olmaz 2 çocuğunu düşünmeden nasıl erkek arayışına çıkar bu ne sabırsızlık? Birşeyi savunurken mantıklı olun kimse de burada konu açarken kimseyi kandırdığını zannetmesin..

Yapacağınız en yanlış şey buluşma için yazmak ya da o yazmazsa sitem etmek olur. Açıkçası kaçan kovalanıyor. Adam büyük ihtimalle sizden ya istediğini almış ya da başka biri var. O yüzden o yazarsa siz yazmayın ve asla aslaaaa sitem etmeyin. Sitem etmek karşı tarafı daha da pohpohlayan bir eylem bence

yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.

bence direkt böyle tavırlı yazmak yerine 3 gündür sesi soluğu çıkmadığı için her şey yolunda mı, bir sorun mu var, iyi misin tarzı yaklaşmanız gerekirdi. insan bi sorar yani bişey mi oldu başına bişey mi geldi diye. şahsen 3 gün ortadan kaybolsam flörtüm sağlığımı, hayatımı düşünmek yerine böyle tavırlı bişey yazsa soğurum. hani şey gibi oluyor, dünya benim etrafımda dönüyor senin işin gücün yok benden kaçıyorsun der gibi.

genel anlamda olgun biri mi? bazı insanlar hiç trip çekemiyorlar. benim eski flörtüm de yazmadım diye trip yapardı sinir olurdum. dünya bunun etrafında mı dönüyor derdim. bir keresinde aradı, açmadım müsait değildim. iş yapıyorum evde, derdim başımdan aşkın. bana ses kaydı atmış, seni aradım ama çalmadı galiba vs vs. hani aradım açmadın değil, aradım ama çalmadı sanırım. sanki benim açmama gibi bir ihtimalim ya da lüksüm yok gibi. egoya bak hele. ben de mesaj attım, şu an işim var evle uğraşıyorum, müsait olunca dönücem, dedim. 2 gün trip attı geri zekalı. bir sorun mu var dediğimde, benim telefonlarım açılmıyor vs dedi.

ha adam taktik yapıyorsa sahiden, işine geldiği gibi takılıyorsa da yazıklar olsun ama ben 3 gün yok olucam, flörtüm iyi misin birine bişey mi oldu, hayatta mısın demek yerine trip atacak... tekrar gözden geçirirdim.

Konu sahibinin namus bekçileri misiniz? Kadın boşanmış, bosanmamis, evliymis, çocuğu varmış sevgilisi olur muymus... Bide üşenmeyip eskki konuları okuyup, zaman hesabı, mahkeme zamanı hesabı, km hesabı falan yapıyorsunuz 😂

Bir zahmet konu açanlarda buradakileri aptal yerine koymasın kendisi de o konusunu biliyor ki bitirdim evliliği diyor ne hikmetse konusunda bile boşanma yokken 3 ayda.. çok normalmiş gibi de adamın ilgisizliğinden yakınıyor cevap veremeyince de kaçıyor bazı üyeler insanları salak sanıyor evli olduğunu bilmryende normal yorum yapıyor kendisü ne ki adamdan ne bekliyor

Konu sahibinin namus bekçileri misiniz? Kadın boşanmış, bosanmamis, evliymis, çocuğu varmış sevgilisi olur muymus... Bide üşenmeyip eskki konuları okuyup, zaman hesabı, mahkeme zamanı hesabı, km hesabı falan yapıyorsunuz 😂
Yani, 2 ayda bu kadar işi başarabilecek, bu kadar şeyi yaşayıp yaşama sevincini kaybetmeyecek kadar soğukkanlı bir kadın, şuraya gelip 2 satır bir şey yazamadı. Soranlara trip atarcasına cevap verdi. İki ayda hayatını değiştirebilen birinin, şurda bir soru zoruna gitti, size de ilginç gelmiyor mu?

Yani, 2 ayda bu kadar işi başarabilecek, bu kadar şeyi yaşayıp yaşama sevincini kaybetmeyecek kadar soğukkanlı bir kadın, şuraya gelip 2 satır bir şey yazamadı. Soranlara trip atarcasına cevap verdi. İki ayda hayatını değiştirebilen birinin, şurda bir soru zoruna gitti, size de ilginç gelmiyor mu?
İnsanların hayatlarıyla o kadar ilgilenmiyorum, ilgimi çekmiyor, ana konuya cevap verip geçiyorum. Kocasıyla arasındaki ilişkiden bana ne? Hayati da öyle yaşıyorum. Ben mükemmel yaşamıyorum ki diğer insanlar mükemmel olsun. Herkesin hataları, yanlışları oluyor, kimsenin hayatı benk bu kadar ilgilendirmiyor açıkçası. Başka insanların hayatlarının didik didik yapılması da bana garip ve gereksiz geliyor.

Çünkü duruşma günü öyle sizin keyfinize göre verilmiyor da o yüzden sordum. Tak diye boşanmak öyle kolay değil anlaşmalı olunca da. Hangi ülkede boşandınız?
Hayır tatlım çok basit bende anlaşmalı boşandım avukat duruşmayı erkene çektirdi nasıl yaptı bilmiyorum hemencik bosanmistim çok şükür

Bir cevap versin yurt dışındaki avukat arkadaşlarımla iletişime geçip ortalama ne kadar sürede duruşma günü veriliyor soracağım. Bir de şu an evinden 500 km ötede ama adamla çok rahat bulaşabiliyor ne hikmetse.
Sen neden namus bekçiliği yapıyorsun insanların hatalarını inceliyorsun ..gerçekten çok garipsin ...kadın boşandım diyor yok araştıricam bilmem ne şaka mısın ?

Back
X