- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi pistachio_27
Bu size ne diyenleri benim yorumum ne ilgilendiriyor? Öyle her şey size ne, kimi ilgilendirir kafasındaysanız milletin yorumuna bana ne diyebilin, sonra millete akıl verin. Zira bu yaptığınız zaten vermeye çalıştığınız akıl ile çelişiyor. Kendi yapamadığınız davranışları millete akıl olarak satmayın. Kimse size inanmayın demiyor. Siz inanıyorsanız ona göre yorumunuzu yapar geçersiniz. Ben inanmıyorum ve yorumumu da ona göre yapıyorum. Neye, ne şekilde yorum yapacağım beni ilgilendirir. Sizin insanlara bu şekilde müdahele hakkınız yok. Cevap verip vermemek de yine konu sahibinin bileceği bir şey, kimse kafasına silah dayayıp cevap vereceksin demiyor. Verirse verir, vermezse vermez. Hakaret etmiyorum, herhangi bir hakkına müdahalede bulunmuyorum.yahu abartmayın gerçekten ne garipsiniz. Ex eltim dava açıldığı günün öğleden sonrası boşanmıştı. Hem de Ankara'da. Bu kadar didiklemeyin insanları ya kadın boşandım diyor işte neyini sorguluyorsunuz? Hem size ne yani boşanmadıysa da onun vicdanına kalmış bi durum. Neyi kanıtlayabilirsiniz ki burdan? Konusu başka, sorusu başka, eğer verecek bi cevabınız yoksa yazmanıza da gerek yok konuya, zorunlu değil yani her konuya yorum yapmak.. Böyle hafiye gibi, sorgular falan.. bi dövmediğiniz kaldı konu sahibini, elinize geçse saçını başını yolacak gibisiniz tavrınız öyle yani.. çok tuhaf![]()