Aniden terk etti

Ailesi sizden dolayı sorun cikarmistir belki.Ya da biri vardi ya da sonradan oldu olumlu dönüşler aldi ona gitti.Ama sebep her neyse sizden ipini koparıp gideni tekrar isteme sebep bile sorma derim.Demek asık değilmiş ve zavalli o baksana cesaret edip konusmamis bile.Aglayin ve yüzünü yıkayın hayata devam edin.O da karsiniza cok mutsuzken çıktı demi?Baskasi da cikar
Bu sefer çok mutluydum çok ilginç gerçekten. Evliliğimde hep sorun vardı ve boşanırken çok üzülsem de beraber geçen mutlu zamanı çok hatırlamaz haldeydim. Ama bu sefer çok mutlu an var. Mutluyken neden gider, başkasına mı aşık oldu aniden. Bir açıklama bile neden yapmaz deli olcamm

Ben 4 yıl önce şiddet nedeniyle boşandım. İki yıldır da bir erkek arkadaşım vardı. Başlarda o çok aşıktı ve peşimden çok koştu. Tüm yaralarını saracağım dedi. Ve iki yıl boyunca da hep mutluyduk. Her anlamda da çok uyumluyduk. Ve iki hafta önce beni aniden terk etti mesajla hem de. Sonra da engelledi. O güne kadar bana çok aşık gibi davranıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Karşısına çıkmayı düşündüm, başkasına aratmayı, başka numaradan aramayı... Ama bunları da yediremiyorum kendime. Bir anda ortada bırakıp gitti beni ve bunun nedenini bile açıklamadan. Arkadaşını aramayı düşündüm bugün ama bundan da utanıyorum ayrılığı kabullenememiş bir zavallı gibi gözükmek de istemiyorum. Ama aslında zavallıyım da sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım nolursunuz yardımmm
Başkasını bulmuş NET

Elde edene kadar peşinden koşmuş.elde edince de kaçmış. Karmaşık bir durum gibi gözükmedi

Daha gecen gun bir konu vardi. Sabah aksam benimleydi ama evliymis hic anlamadim diyordu bir uye..

Birden bu sekilde kesip atinca insanin aklina geliyor ister istemez.

Belki de baska birine asik oldu. Ya da ailesinin buldugu biri ile evlenmeyi dusunuyor.

Sebep ne olursa olsun insan bir aciklama yapar. Helallik falan ister ne bileyim. Mesajla ayrilmak nedir... O kadar mi degersizmissin gozunde. 🤬 Sana bu haksizligi yapan insani arayip kendini kucuk dusurme derim. Yine de sen bilirsin.
Evet ben de başkasını bulmuş olabileceğini düşünüyorum 😢😢 Dediğiniz gibi sebepsiz gidişi en çok yaraladı. Başkasına aşık oldum dese bile iyidir. Ki en kötü bunu diyemese bile bir şey uydurur insan. Engellemek ne hem ben tacizci miyim o istemese rahatsız etmem. Ama neden demek istiyorum 😢

Evet ben de başkasını bulmuş olabileceğini düşünüyorum 😢😢 Dediğiniz gibi sebepsiz gidişi en çok yaraladı. Başkasına aşık oldum dese bile iyidir. Ki en kötü bunu diyemese bile bir şey uydurur insan. Engellemek ne hem ben tacizci miyim o istemese rahatsız etmem. Ama neden demek istiyorum 😢
Belki ikinizi birden idare etti bir süre. sonra ona olan sevgisi ağır bastığı için sizi terk etti. Muhtemelen olay bundan ibaret

Bu sefer çok mutluydum çok ilginç gerçekten. Evliliğimde hep sorun vardı ve boşanırken çok üzülsem de beraber geçen mutlu zamanı çok hatırlamaz haldeydim. Ama bu sefer çok mutlu an var. Mutluyken neden gider, başkasına mı aşık oldu aniden. Bir açıklama bile neden yapmaz deli olcamm
O zaman hic sesini çıkarma arama sorma kimseyle de haber yollama ya da gelirse dinleme.Senin karsina çıkıp adam gibi mantıklı açıklama yapmasını bekle.Sen arar aman öldum bittim bak agliyorum yaparsan nasilsa cepte azıcık keyfime bakayim der.Seni kaybettiğini ya da kaybedeceğini anlasin

Bir Arkadaşı ile konuşup, başkası var mı sorsam. Ve yoksa beni aramasını söylemesini istesem?
Çaresizliğime bakın😭
Ne olur yapmayın..sizi istemeyenin neden peşinde koşacaksınız. .? Kanser oldu da ,yakında ölecek te size acı çektirmemek için mi hayatınızdan çıktı sanki.

Ara ablacım içine dert olduysa . Ben de 2 yıl aradan sonra sebepsiz terkedildiysem bende arar hesap sorarım . Sonra hayatıma bakarım .
Evet ben de bir kez olsun konuşmak sormak istiyorum. İçimde patlayan öfkeyi ona kusmak istiyorum. Zaten bir daha aramam

Ne olur yapmayın..sizi istemeyenin neden peşinde koşacaksınız. .? Kanser oldu da ,yakında ölecek te size acı çektirmemek için mi hayatınızdan çıktı sanki.
İki yıl sonra aniden gitti nedensiz. İçimdeki öfkeyi kusmal istiyorum, nedenini öğrenmek istiyorum. Hakkım değil mi bunlar 😭

O zaman hic sesini çıkarma arama sorma kimseyle de haber yollama ya da gelirse dinleme.Senin karsina çıkıp adam gibi mantıklı açıklama yapmasını bekle.Sen arar aman öldum bittim bak agliyorum yaparsan nasilsa cepte azıcık keyfime bakayim der.Seni kaybettiğini ya da kaybedeceğini anlasin
Haklısınız aslında. İnternette hep böyle yazılar okudum, geri dönmesi için sessiz kalın diyor.

Back
X