Aniden terk etti

Çok teşekkür ederim. Bence de insanlar kendi başlarına gelse “çok saçmayım” demeyeceklerdir. Öyle insanlar haline gelmişiz ki, başkalarının acılarını dindirmeye çalışmak yerine onların acılarını hafife alır olmuşuz. Empati yok adeta. Oysa insanlar dayanışma içinde oldukça atlatabilirler zorlukları. Nermin Abadan’ın bir röportajını okumuştum zamanında. “Bizim zamanımızda toplum için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünülürdü, şimdi herkesin tek derdi tüketmek oldu” demişti. Toplum için faydalı olmanın en basit yollarından biri de insanlara karşı duyarlı olmak, insanın insana yardımcı olmasıdır diye düşünüyorum. Ama bundan bile yoksun olmuşuz. Tabi siz ve konuyu açtığımdan beri bana destek olmaya çalışanları tenzih ediyorum. Fikir veren yardım etmeye çalışan herkese minnettarım, hepsini uygulayamasam da yer ediyor bende hepsi.

Sizin başınıza gelene ise çok üzüldüm. Maddi manevi sömürülmek çok kötü bir durum. Ve şuna inanıyorum ki herkesin bir boşluk anı bir saf hali vardır, herkes gün gelir kandırılabilir. Bunda suçlu kanan değil, kandırandır. Çünkü kanan iyi niyetle kanmıştır işte sonuçta, kandıran ise o iyi niyetten faydalanan. Bence iki tip insan var: Bir grup karşısındakinin iyi olduğunu görüp ona misliyle iyilikle yaklaşan, diğer grup ise iyiyi görüp bunu suistimal etmek isteyen. İşte bu ikinci grup kötü insanlar maalesef. Sizin de benim de karşıma kötü insanlar çıkmış. Geçmiş olsun diyelim, karşılığını bulmaları için dua edelim ve bundan sonra daha dikkatli olalım. Yoksa ağlamak da üzülmek de o kadar insani ki. Ağlıyorum ben de zaman zaman, böyle böyle atlayacağım umarım. Sizin olayın sonu ne oldu onu da merak ettim açıkcası?
Valla size daha oncede yazdim aramayin sormayin diye..
Benimde basima geldi diye ozellikle size aramayin dedim.
Bende tek mesajla terk edildim tamam bile demedim mesela
Sonra da gunler sonra arayip neden cevap yazmadin dedi ne yazayim ki tamam iste dedim kapattim
Sonrasinda 2 yıl pesimden kostu bir kez bile dusunmedim geri donsem mi diye???
Suan evliyim bir oglum var allah nasip ederse bir cocugum daha olacak esim dese ki bosanmak istiyorum hadi git derim kapi orda inan neden diye sormam gitmek isteyen gider umrumda olmaz..
Madem bu kadar cok merak ediyordunuz ayrica nedenini arkadasini niye ariyorsunuz kusura bakmayin ama kendinizi gercekten kucuk duruma dusurmussunuz o da size sacma sapan cevaplar vermis daha once aralarinda belli ki bu konu konusulmus madem bu kadar hesap sormaya merakliydiniz o zaman evine kadar.gitmissiniz calin kapiyi girin iceri de neyin hesabini soracaksiniz anlamis degilim ben cocuklu halimle hesap sormam kendime yediremem ama.tabii herkes birbirinden farkli sizin hayatiniz..

Çok teşekkür ederim. Bence de insanlar kendi başlarına gelse “çok saçmayım” demeyeceklerdir. Öyle insanlar haline gelmişiz ki, başkalarının acılarını dindirmeye çalışmak yerine onların acılarını hafife alır olmuşuz. Empati yok adeta. Oysa insanlar dayanışma içinde oldukça atlatabilirler zorlukları. Nermin Abadan’ın bir röportajını okumuştum zamanında. “Bizim zamanımızda toplum için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünülürdü, şimdi herkesin tek derdi tüketmek oldu” demişti. Toplum için faydalı olmanın en basit yollarından biri de insanlara karşı duyarlı olmak, insanın insana yardımcı olmasıdır diye düşünüyorum. Ama bundan bile yoksun olmuşuz. Tabi siz ve konuyu açtığımdan beri bana destek olmaya çalışanları tenzih ediyorum. Fikir veren yardım etmeye çalışan herkese minnettarım, hepsini uygulayamasam da yer ediyor bende hepsi.

Sizin başınıza gelene ise çok üzüldüm. Maddi manevi sömürülmek çok kötü bir durum. Ve şuna inanıyorum ki herkesin bir boşluk anı bir saf hali vardır, herkes gün gelir kandırılabilir. Bunda suçlu kanan değil, kandırandır. Çünkü kanan iyi niyetle kanmıştır işte sonuçta, kandıran ise o iyi niyetten faydalanan. Bence iki tip insan var: Bir grup karşısındakinin iyi olduğunu görüp ona misliyle iyilikle yaklaşan, diğer grup ise iyiyi görüp bunu suistimal etmek isteyen. İşte bu ikinci grup kötü insanlar maalesef. Sizin de benim de karşıma kötü insanlar çıkmış. Geçmiş olsun diyelim, karşılığını bulmaları için dua edelim ve bundan sonra daha dikkatli olalım. Yoksa ağlamak da üzülmek de o kadar insani ki. Ağlıyorum ben de zaman zaman, böyle böyle atlayacağım umarım. Sizin olayın sonu ne oldu onu da merak ettim açıkcası?
Maalesef empati sıfır. Haklı olsalar bile söyleyiş tarzı çok yaralayıcı.
Şu an durumu merak etmişsin sağol.ben ara ara mesaj atıyorum parami istemek için.hep vericem diyo ama kuruş vermedi henüz.

Benzer bir olay yasadim. Baslarda ben istemedigim halde onun israri ve sevgisiyle devam ettim. Sonra asik oldum, bir sene görüstük. Bir gün mesaj bile yazmadan ortadan kayboldu. 5 ay her gün agladim. Ama cok afedersiniz at gibi giden it gibi döndü.
Tabi ben 5 ay aglamisim, her gün dönmesini beklemisim, ee adamda yalvariyor, kabul ettim yine.
Sonra her bulusmamizda icimde bir kusku vardi. Ya yine giderse diye. Bunu o da hissediyordu ve söylüyordu. Bende hic birsey demiyordum. Hakliydi da endisesinde.
Geri döndükten 3 ay sonra ben bitirdim iliskiyi. Ve tahmin et ne oldu. Yine tek kelime söylemeden ortadan kayboldu.

Ve ben salak gibi ara ara okadar üzüntünün dibine vuruyorum ki, keske tekrar dönse diye düsünüyorum.
Sonra saglikli düsününce bu isin oluru olmadigina karar veriyorum. Bir kere bunu yapan her zaman yapar. Hatta suanda bizi baglayan hic bir sey olmadigi halde bu kadar üzülüyorsam, evlendigimizde bunu yapsa kahrolurum diye düsünüyorum. Cünkü bu tipler alismislar ortadan bir anda kaybolmaya. Evlendiginde neden yapmasin ki.

Sanirim seni en iyi anlayanlarda biri benim. Üzülme desemde üzüleceksin cünkü bende öyleydim. Ama lütfen hic birsey yapma. Yaparsan onun gözünde degersizlesirsin. Zaten Köp*k gibi dönecek. Dönünce onun gözünde degerin daha yüksek olur.
Geçmiş olsun size de. Bir şey demeden ortadan kaybolmak kolaycılık, bir rezillik var ki söyleyemiyorlar. Başka biri olmasa bir açıklama yaparlar bence. Ya da biliriz şu yolunda değildi bunsorunlar vardı diye. Ama yok işte hiç bir sorun vs. Ben dönsün istiyorum hesap sormak için. Sizinki de pişmanlıktan kahrolur umarım

Karektersizin birine gönlünü kaptırmışsın
Birde arkasından ağlıyorsun seven erkek zaten seni terk edip gitmezdi !!
Bırak ne hali varsa görsün , sevmeyen , terk edenin arkasından koşmazsın umarım
İnsanin gerçekte 3 maskeli yüzü varmış

1. Kendine
2 .karşısındakine olan
3.akrabalarına olan
Aşktan ve erklerden olan konulardan bir uzaklaş derim başka alanlarda mutlu olmaya bak
.

Maalesef empati sıfır. Haklı olsalar bile söyleyiş tarzı çok yaralayıcı.
Şu an durumu merak etmişsin sağol.ben ara ara mesaj atıyorum parami istemek için.hep vericem diyo ama kuruş vermedi henüz.
Konunuzu okudum. Üzülmekte çok haklısınız. Size rol yapıp paranızı almış resmen. Benim şöyle bir önerim olacak. Korkacağı biri araya girmeli ve parayı istemeli. Ailenizden anlayabileceğiniz biri ya da güçlü konumda bir arkadaş. Ben işe yarayabileceğini düşünüyorum. Bir de duygu durumunuz çok kötü, benzer haldeyiz ben de işlerimi bile düzgün yapamıyorım.

Konunuzu okudum. Üzülmekte çok haklısınız. Size rol yapıp paranızı almış resmen. Benim şöyle bir önerim olacak. Korkacağı biri araya girmeli ve parayı istemeli. Ailenizden anlayabileceğiniz biri ya da güçlü konumda bir arkadaş. Ben işe yarayabileceğini düşünüyorum. Bir de duygu durumunuz çok kötü, benzer haldeyiz ben de işlerimi bile düzgün yapamıyorım.
Ben biraz daha bekleyip onun abisiniı yada babasını aramayı düşünüyorum. Bu arada kendisi yaşadığımız sehri bırakıp başka şehre yerleşti. Orda iş bulmuş.

Is konusunu hiç sorma berbat durumdayım. Antidepresana başladım bi nebze olsun ise yaradı.

Ben biraz daha bekleyip onun abisiniı yada babasını aramayı düşünüyorum. Bu arada kendisi yaşadığımız sehri bırakıp başka şehre yerleşti. Orda iş bulmuş.
Abisi ya da babası haberimiz yok der muhtemelen. Biri araya girip Manevi tazminat davası açacağız falan dese belki korkar diye düşündüm. Antidepresan iyi olmuş ben de psikolog düşünüyorum. Bir arkadaşım da geçen yıllarda aniden terk edilmişti, nişanlıydı ve evlilik için birkaç ay kalmıştı. Ben yapamıyorum dedi nişanlısı, depresyonda zannetti arkadaşım. Sonra başka kadın olduğu ortaya çıktı. Arkadaşım psikolog ile birkaç ayda atlattı ve şimdi hayatında başkası var ve mutlu. Umarım biz de böyle olabiliriz

Biraz rahatlamaniz icin yaziyorum. Terkedilmek egonuzu paramparca etti, kendine guveniniz bitti, gelecek endisesi ,yalniz kalma korkusu , hayatin anlamsizligi ve daha neler neler beyninizi kemiriyor. Size iki iyi haberim var;
1- Unutmak icin, kendinizi gelistirmek icin hic bir caba sarfetmeseniz de beyin bir sekilde kendini korumak icin kendi kendini iyilestiriyor. Hafiza -i beser nisyan ile maluldur.( Insan hafizasi unutmakla sakatlanmistir)
2- Elinizde olmadan dusunuyorsunuz; benden daha guzeli, daha genci, daha atletik olani, daha varliklisi ile ne asklar ne mutluluklar yasayacak ben burada yalnizlikla bogusurken. Evet belki baslangicta ne avlar dusurecek agina ama o zavalli kizlara da acilar yasatacak. Cunku adam korkak, karaktersiz, isinin bittigine karar verince arkadan hancerliyor. Menfaatci. Zavalli kizlari da kendine asik ettikten sonra ariza cikaracak ve onlarin kiymetli vakitlerini calacak, hayallerini yikacak. ONLARA ACIYIN. Birine vefa ,binine vefa demis atalarimiz. Size vefasi olmayanin kimseye vefasi olmayacak. KURTULDUNUZ SEVININ.

Biraz rahatlamaniz icin yaziyorum. Terkedilmek egonuzu paramparca etti, kendine guveniniz bitti, gelecek endisesi ,yalniz kalma korkusu , hayatin anlamsizligi ve daha neler neler beyninizi kemiriyor. Size iki iyi haberim var;
1- Unutmak icin, kendinizi gelistirmek icin hic bir caba sarfetmeseniz de beyin bir sekilde kendini korumak icin kendi kendini iyilestiriyor. Hafiza -i beser nisyan ile maluldur.( Insan hafizasi unutmakla sakatlanmistir)
2- Elinizde olmadan dusunuyorsunuz; benden daha guzeli, daha genci, daha atletik olani, daha varliklisi ile ne asklar ne mutluluklar yasayacak ben burada yalnizlikla bogusurken. Evet belki baslangicta ne avlar dusurecek agina ama o zavalli kizlara da acilar yasatacak. Cunku adam korkak, karaktersiz, isinin bittigine karar verince arkadan hancerliyor. Menfaatci. Zavalli kizlari da kendine asik ettikten sonra ariza cikaracak ve onlarin kiymetli vakitlerini calacak, hayallerini yikacak. ONLARA ACIYIN.
Rahatlattınız😊 Evet er geç unutacağım inşallah. Hayatına girecek insanlara da acıdım gerçekten düşününce, ben kurtulmuş aşamadayım, onlar daha işin içine girecek, mahvolacak vs rezalet ötesi. Ama gün gelip onun acınacak hale düşmesini istiyorum en çok, kapıma gelsin ve görsün ihtiyacı olduğunda kapıda kalmak nasılmış.

Abisi ya da babası haberimiz yok der muhtemelen. Biri araya girip Manevi tazminat davası açacağız falan dese belki korkar diye düşündüm. Antidepresan iyi olmuş ben de psikolog düşünüyorum. Bir arkadaşım da geçen yıllarda aniden terk edilmişti, nişanlıydı ve evlilik için birkaç ay kalmıştı. Ben yapamıyorum dedi nişanlısı, depresyonda zannetti arkadaşım. Sonra başka kadın olduğu ortaya çıktı. Arkadaşım psikolog ile birkaç ayda atlattı ve şimdi hayatında başkası var ve mutlu. Umarım biz de böyle olabiliriz
Inşallah bizde en az zararla atlatırız. Sende bir an önce psikolog yardımı almalısın bencede.iyi geliyor uuzman birinin görüşlerini almak.

Rahatlattınız😊 Evet er geç unutacağım inşallah. Hayatına girecek insanlara da acıdım gerçekten düşününce, ben kurtulmuş aşamadayım, onlar daha işin içine girecek, mahvolacak vs rezalet ötesi. Ama gün gelip onun acınacak hale düşmesini istiyorum en çok, kapıma gelsin ve görsün ihtiyacı olduğunda kapıda kalmak nasılmış.
Belki bir gun 'karma' onu da halleder, belki bir gun siz olmasaniz bile birileri canina okur. Ama siz oc alma duygusu ile yasayamazsiniz. Bu kotulugu kendinize yapmayin. Belki bir gun guzel bir fettan bundan daha oyuncu cikar, bunu agina dusurur ve bu sorumsuza bir cocuk kilitler. Herifin hayati kararir. Hayat bu .....

Belki bir gun 'karma' onu da halleder, belki bir gun siz olmasaniz bile birileri canina okur. Ama siz oc alma duygusu ile yasayamazsiniz. Bu kotulugu kendinize yapmayin. Belki bir gun guzel bir fettan bundan daha oyuncu cikar, bunu agina dusurur ve bu sorumsuza bir cocuk kilitler. Herifin hayati kararir. Hayat bu .....
Çocuğu da bırakır gider bu ş..z aniden. Ama Haklısınız öfke ile ömür geçmez

Back
X