- Konu Sahibi whataworld
Valla size daha oncede yazdim aramayin sormayin diye..Çok teşekkür ederim. Bence de insanlar kendi başlarına gelse “çok saçmayım” demeyeceklerdir. Öyle insanlar haline gelmişiz ki, başkalarının acılarını dindirmeye çalışmak yerine onların acılarını hafife alır olmuşuz. Empati yok adeta. Oysa insanlar dayanışma içinde oldukça atlatabilirler zorlukları. Nermin Abadan’ın bir röportajını okumuştum zamanında. “Bizim zamanımızda toplum için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünülürdü, şimdi herkesin tek derdi tüketmek oldu” demişti. Toplum için faydalı olmanın en basit yollarından biri de insanlara karşı duyarlı olmak, insanın insana yardımcı olmasıdır diye düşünüyorum. Ama bundan bile yoksun olmuşuz. Tabi siz ve konuyu açtığımdan beri bana destek olmaya çalışanları tenzih ediyorum. Fikir veren yardım etmeye çalışan herkese minnettarım, hepsini uygulayamasam da yer ediyor bende hepsi.
Sizin başınıza gelene ise çok üzüldüm. Maddi manevi sömürülmek çok kötü bir durum. Ve şuna inanıyorum ki herkesin bir boşluk anı bir saf hali vardır, herkes gün gelir kandırılabilir. Bunda suçlu kanan değil, kandırandır. Çünkü kanan iyi niyetle kanmıştır işte sonuçta, kandıran ise o iyi niyetten faydalanan. Bence iki tip insan var: Bir grup karşısındakinin iyi olduğunu görüp ona misliyle iyilikle yaklaşan, diğer grup ise iyiyi görüp bunu suistimal etmek isteyen. İşte bu ikinci grup kötü insanlar maalesef. Sizin de benim de karşıma kötü insanlar çıkmış. Geçmiş olsun diyelim, karşılığını bulmaları için dua edelim ve bundan sonra daha dikkatli olalım. Yoksa ağlamak da üzülmek de o kadar insani ki. Ağlıyorum ben de zaman zaman, böyle böyle atlayacağım umarım. Sizin olayın sonu ne oldu onu da merak ettim açıkcası?
Benimde basima geldi diye ozellikle size aramayin dedim.
Bende tek mesajla terk edildim tamam bile demedim mesela
Sonra da gunler sonra arayip neden cevap yazmadin dedi ne yazayim ki tamam iste dedim kapattim
Sonrasinda 2 yıl pesimden kostu bir kez bile dusunmedim geri donsem mi diye???
Suan evliyim bir oglum var allah nasip ederse bir cocugum daha olacak esim dese ki bosanmak istiyorum hadi git derim kapi orda inan neden diye sormam gitmek isteyen gider umrumda olmaz..
Madem bu kadar cok merak ediyordunuz ayrica nedenini arkadasini niye ariyorsunuz kusura bakmayin ama kendinizi gercekten kucuk duruma dusurmussunuz o da size sacma sapan cevaplar vermis daha once aralarinda belli ki bu konu konusulmus madem bu kadar hesap sormaya merakliydiniz o zaman evine kadar.gitmissiniz calin kapiyi girin iceri de neyin hesabini soracaksiniz anlamis degilim ben cocuklu halimle hesap sormam kendime yediremem ama.tabii herkes birbirinden farkli sizin hayatiniz..