aniden vazgeçen erkek

Üzülerek söylüyorum ki Çok büyük bir ihtimalle kafanızda kurmuşsunuz bazı olayları. Öyle belirgin bir hoşlanması olsaydı dağları aşar gelirdi emin olun

Kafanda kurmuşsun. Adam zaten senle ilgilense 1 sene boyunca iletişime geçerdi. Karşına çıkmıyorsa taşınmış olmasın ? Ben de her gün aynı kişilerle karşılıyorum. 70 yaşındaki teyzede bana aşık herhalde hahah. Size o adam merhaba dese ertesi gün gelinlikle gidersiniz gibi.

Son düzenleme:
ben nereye baksam bu arkadaşı görüyordum,markette,parkta, aynı semtte yakın apt. oturuyoruz,

EloraViolet ortada sapıklık falan yok ki.Yan apartmanda oturan adamla; bakkalda, markette karşılaşmanın abartılacak bir yanı yok ki.

Konu sahibi, adamla karşılaşmalarını kendine yormak istemiş. Adam da fark edip, rahatsız olmuş ki; kadını görünce arkasını dönüp gitmiş.

Ben açıkçası konu sahibinin ilk yazdığı yazıya göre mahalleden biri sürekli peşinde bir yerde karşısına çıkıyor, tek kelime etmiyor, yüz yüze gelince de fark edildiğini düşünüp kızın peşini bıraktı diye düşündüm. Konu sahibi selamlaştıklarını, iş yerlerinin çok yakın olduklarını konuda daha sonradan belirtti.

Adam hiç sizde degilmis ki

Konu açılış mesajına yakın apartmanda oturduklarını sonradan mı ekledi bilmiyorum. Elindeki ekmek bıçağını yerine bırak ve rahatla diye yazdım.

Himms..
Belki adam birini bulmuştur.
Belki de sen kafanda fazlaca kuruyorsundur.
Pembe dizileri azaltmani oneriririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…