• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aniden vazgeçen erkek

Bu dediğin sapıklık ve taciz. 1 yıla yakın süre çok uzun bir süre. Baya saplantılı bir davranış bu. Yaşın küçük mü bilmiyorum ama eğer küçükse sana bu davranış tatlı gelebilir ama değil.
takip eden insanla,sizinle karşılaşmak,dikkatinizi çekmek isteyen insan arasında fark vardır illaki,bu takip değil,sadece onu gormem için caba sarfediyor,takip etseydi ruhum duymazdı,kaldıki hoslandığını biliyorum,sadece öyle oturup saatlerce konuşmusluğumuz yok

Sapıklık yapacak başkasını bulmuştur. Ay konu sshibi, sen iyi misin? Ortada seni takip eden sapık gibi birisi var kim bilir kim ve sen sadece "senden hoşlandığını" mı düşündün?

Bırak 1 yıla yakın süreyi aynı adamı 1 ay sürekli görsem, yanımda ekmek bıçağı taşımaya başlarım. Allah korusun her şey çıkabilir.
Yakın apartmanlarda oturmanın yanı sıra iş yerleri de aynı binadaymış. Sizce adam işine gitmesin evden çıkmasın mı sapık olmamak için? 😂😂

Yakın apartmanlarda oturuyorlarmış ne sapığı Allah aşkına. Adam tabii ki aynı markete aynı parka gidecek. Kim kalkar da kendi mahallesindeki bakkal yerine başka muhite gider? Ben de karşı köşede çadırda kalan insanları ekmek kuyruğunda, bakkalda, sokakta sürekli görüyorum, bu adamlar sapık mı?

Konu sahibi, benim yorumumdan sonra yakın evlerde ve yakın iş yerlerinde oturduklarını yazdı.

Ben açıkçası ilk başta adam bunu takip ediyor diye düşünmüştüm. Duruyor duruyor kızın hep karşısında sandım. Ama sonradan öyle yakın oturduklarını, çalışma yerlerinin yakın olduğunu düşününce bu tesadüfleri konu sahibinin yanlıl yorumladığını düşünmeye başladım.

Yakın apartmanlarda oturmanın yanı sıra iş yerleri de aynı binadaymış. Sizce adam işine gitmesin evden çıkmasın mı sapık olmamak için? 😂😂

Konu sahibi konuyu açarken böyle iş yerlerinin aynı binada olduğunu yazmamıştı. :) sonrada eklenen şeylerle konu maalesef değişmiş oluyor.

Sevgili konu sahibi bir seneye yakın çevrenizde dolananan adam sizce normal mi? Bu anormal adamın anormal ilgisi hoşunuza gitmiş. Bence kendimize gelin. ilgi böyle birşey değil.
Aklı başında normal bir insanın bir kadına ilgisi varsa bunu bir şekilde açık açık söyler.

İlişkiniz yeni bitmiş sizde yanlızlığa gelemediğiniz için bu sapıkça davranışlar sergileyen adam dikkatimizi çekmiş.

Konu sahibi konuyu açarken böyle iş yerlerinin aynı binada olduğunu yazmamıştı. :) sonrada eklenen şeylerle konu maalesef değişmiş oluyor.
Evet yakın apartmanlarda oturduklarını yazmıştı ama iş yerlerini sonradan eklemiş. Kız bütün mahalle bize aşık bu şekilde düşünürsek. 😂

Konu sahibi, benim yorumumdan sonra yakın evlerde ve yakın iş yerlerinde oturduklarını yazdı.

Ben açıkçası ilk başta adam bunu takip ediyor diye düşünmüştüm. Duruyor duruyor kızın hep karşısında sandım. Ama sonradan öyle yakın oturduklarını, çalışma yerlerinin yakın olduğunu düşününce bu tesadüfleri konu sahibinin yanlıl yorumladığını düşünmeye başladım.
ya öyle karsılaştığim her insan bana aşık zannetmiyorum tabiki,bu adamın hoşlandığını biliyorum,sorguladığımda o değil zaten,bir erkek neden vazgeçer onu anlamaya çalışıyorum,kendi kendime gelin güvey olmuyorum tabiki

Sevgili konu sahibi bir seneye yakın çevrenizde dolananan adam sizce normal mi? Bu anormal adamın anormal ilgisi hoşunuza gitmiş. Bence kendimize gelin. ilgi böyle birşey değil.
Aklı başında normal bir insanın bir kadına ilgisi varsa bunu bir şekilde açık açık söyler.

İlişkiniz yeni bitmiş sizde yanlızlığa gelemediğiniz için bu sapıkça davranışlar sergileyen adam dikkatimizi çekmiş.
Sizce adam mı sapık?

aynı semtte yakın apt. oturuyoruz,

iş yeri benim iş yerimin alt katında

Biri girmiştir hayatına.
Senin bozuk giden ilişkinin bitmesini mi bekleyecekti adam 🤣

hoslandığını biliyorum yakın arkadaşı benim arkadaşıma söylemiş ama cesaret edemiyormuş fln ama takıldığım konu değil neden aniden vazgeçtiği
Karşılaşınca sorun neden vazgeçtin benden diye. Biz nerden bilelim ki? Belki yeni bir ilişkisi var, belki başkasını buldu, belki birine aşık oldu, belki sizin ilişkinizin yeni bittiğini öğrendi, belki sizde hoşuna gitmeyen bir davranış gördü, belki bir arkadaşınız o sözlendi/evleniyor falan dedi, belki o muhitten taşındı, belki başka işleri var ve bakkala parka gidemiyor eskisi gibi, belki annesi bir kız buldu evlenecek, belki belki belki...

Sadece bu davranışlarına bakıp bir anlam çıkarmak zor ama özgüveni düşük, cokta normal biri olmadığı kesin.
Siz şimdi oturduğunuz semtte yakın apartmanlardaki biriyle aynı binda da iş yeriniz olunca ve sürekli doğal olarak karşılaşınca sapık mı olacaksınız?

Back
X