Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mükemmel ve çok başarılılar böğle tiyatro oyunculara hayran kalıyorum çoğu dizideki iğrenç kendini bi halt sanan oyuncu bile denmez onlara ,onların yerini böğle eğitimli kaliteli oyuncular yer verilmeli.. mümkün olduğunca seyrederim..
çok güzel hareketlerde ezber var ön hazırlık var ama anında görüntü show adı üstünde anında görüntü ön hazırlıksız ve doğoçlama.ben çok güzel hareketleri denk gelirse izliyorum ama pekde güzel değil pek komik değil be benim kişisel görüşüm ama emekleri var çocukların öncelikle saygım var ersin çok iyi orada mimikleri hareketleri konuşmaları...dizi izlemektente bu tür tiyatro izlemek daha eğlenceli bence en azında izlerkende birşeyler öğrenebiliyorsun bence...önceden izliyordum artık fazla izleyemiyorum..
bence komedi dükkanı ve çok güzel hareketler programı solladı![]()
çok güzel hareketlerde ezber var ön hazırlık var ama anında görüntü show adı üstünde anında görüntü ön hazırlıksız ve doğoçlama.ben çok güzel hareketleri denk gelirse izliyorum ama pekde güzel değil pek komik değil be benim kişisel görüşüm ama emekleri var çocukların öncelikle saygım var ersin çok iyi orada mimikleri hareketleri konuşmaları...dizi izlemektente bu tür tiyatro izlemek daha eğlenceli bence en azında izlerkende birşeyler öğrenebiliyorsun bence...
Bende bayılıyorum onlara program başladığında beni hiç bir kuvvet koltuktan kaldıramıyor.
Ama son iki haftadır pazar gününe aldıkları için acayip sinir oldum.
Çalışan insanlar için çok zor programı sonuna kadar seyretmek.
Fox'un iletişim sayfasından mesaj attım izleyici temsilcisine ve benim gibi bir sürü kişide yazmış.
Komedi dükkanına gelince aynı şeyler onun içinde geçerli cuma günü olunca eve misafir almam, hiç bir yere gitmem kimseye randevu vermem hatta biraz erken başladığı için o gün yemek bile yapmıyorum.
Ama "Çok Güzel Hareketler Bunlar"ı hiç açmıyorum bile onlar bana çok çok amatör geliyorlar Yılmaz Erdoğan'ı da sevmiyorum. Herkes kahkahalara boğuluyor ben onlara tebessüm bile etmiyorum.
Eee zevk meselesi iştekaydirigubbakcemile5