Ank.hast en iyisi hak

Mgmg007

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
319
274
23
arkadaşlar eskişehirdeyim ama Ankara'da doğum yapmayı planlıyorum ,çünkü burdaki hastanelerde sigırtam geçmiyor maalessef ve çok seçenek yok..
Ankarada doğum yapabileceğim en iyi hastane tavsiyesnizi rica etsem...

Koru ya da Medical Park ikisinin de yenidogan yogun bakimi var. hastane secerken yenidogan yogunbakimi var mi ona gore sec ne olur n olmaz. bir d su basligini degistir brsey anlasilmiyor.

Koru ve medicalparkin adini cok duyarsin arastirirsan.. ben.ikisine de gittim,gorustum.. fiyatlari ucuk,sigortanizi bilmem.gorusmeniz gerek.. normalde bi 6 7bini gozden cikaricaksiniz bu ikisi icin. Oyle ahim sahim hizmet de vermiyor medicalpark onu da dyim. Ticarete dokulmus is.
Neymis,dogum gece olursa haftasonu olursa bi ek 500 tl daha verirmisiz doktor getirmek.icin.vs.. ne sacma. Dogum bu.. doktor bunu goze almiyor mu,basim agridi diye gel demiyorum herhalde doktora...
28.haftadan sonra da fiyat artiyor ayrica ne sacmaliksa..
Yoluncak kaz goruyolar galiba milleti.. valla paraniz varsa cokca,gidin istiyorsaniz. Ben.bu iki hastaneyi de tercih etmedim ama..

Koru hastanesi

Siz aylik kontrole geleceksiniz degil mi?
Benim doktorum gazi tıpta prof.mesut Öktem di.doktor seçtiğim için gazide doğum yaptim memnun kaldım.doktora ayri ücret ödüyorsun..fakat haftanız ileri hemen bir doktor bulun

Ben Keçiören özel hastanesinde doğum yaptım doktorum çok iyiydi tavsiye ederim.1500 lira sezeryan ücreti normal doğumu bilmiyorum.2015 deki ücret yalnız.gazi deki doktorlar da çok iyi.bi araştırın derim ama 12 haftadan sonra almıyorlar bildiğim kadarıyla.

Mesut bey gazi de hasta bakıyor mu ben bakmıyor diye biliyorum nasıl randevu aldınız acaba kendine

Mesut bey gazi de hasta bakıyor mu ben bakmıyor diye biliyorum nasıl randevu aldınız acaba kendine
Canim bende 26.haftada gittim. Ben mail yoluyla ulaştım daha sonra gittim bekledim konuştum eğer sorunlu gebelikse ( benimkini basta yanlis anlamıştı mail yoluyla prof.merih bayrama yönlendirmisti) baska doktora yönlendiriyor, bakiyor doğumada kendi giriyor...2 sene önce pazartesi ve çarşamba günleri muayene ediyordu...şuanda çalışma saatlerini bilmiyorum ama o zamam pazartesi ve çarşamba 9.30-15.30arasi bakıyor eger gidersen muayne odasinin önünde beklersen konuşabilirsiniz...

Can'ım ben de Merih hanıma gidiyorum gazi de ama çok yoğun şu an gazi de yalnızca o bakıyor ö yüzden sordum sana da 2 sene önce mi gittin sen de

Can'ım ben de Merih hanıma gidiyorum gazi de ama çok yoğun şu an gazi de yalnızca o bakıyor ö yüzden sordum sana da 2 sene önce mi gittin sen de
Evet ben 2014 mayis ayinda baslamistim...ama Merih hanimda baya ilgili tek olduğu içinde yoğun olabilir
Mesut bey den daha fazla ilgili hatta genelde benim gittigim zaman çoğunluk sorunlu gebeliklerle bakiyordu simdi is yükü ağırdır belki

Güven, Liv ve Tobb özellikle doğum konusunda başkette en iyi hastanelerdir.
Koru ve Medicalpark hem ekiplerini dağıtmış hem de devlet hastanesi ilgisizliği ve kalabalığındaki yerlerdir.
Memorial güzeldir fakat adama göre muamele ederler.
Acıbadem hakkında birçok olumsuzluk duydum, özellikle ilgi eksikliği gibi.

Gerek kalmadı canım biz ayrılıktayız eşimle
Ama gittiğim süre boyunca personeller acaip ilgisizdi
Kontrole gittiğimde bile ücret talep ettiler kontrol olduğunu hatırlatınca da haa peki peki oturun siz şöyle sıranızı bekleyin gibi abuk subuk muameleyle karşılaştım doktorum nesrin hanımdı ama o da cidden tuhaftı mesela
Düşük korkumla titreye titreye gidiyordum bana
Amaaan canım üzülmebi daha ki ay yine kalırsın diyordu bu ne biçim teselli
Hastane personelinin tümünün kafası bulutlu valla
Ya da hep bana denk geliyor bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…