Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesut bey gazi de hasta bakıyor mu ben bakmıyor diye biliyorum nasıl randevu aldınız acaba kendineSiz aylik kontrole geleceksiniz degil mi?
Benim doktorum gazi tıpta prof.mesut Öktem di.doktor seçtiğim için gazide doğum yaptim memnun kaldım.doktora ayri ücret ödüyorsun..fakat haftanız ileri hemen bir doktor bulun
Memorial a gitmemelisin
Acaip ilgisizler paranla rezil olursun
Canim bende 26.haftada gittim. Ben mail yoluyla ulaştım daha sonra gittim bekledim konuştum eğer sorunlu gebelikse ( benimkini basta yanlis anlamıştı mail yoluyla prof.merih bayrama yönlendirmisti) baska doktora yönlendiriyor, bakiyor doğumada kendi giriyor...2 sene önce pazartesi ve çarşamba günleri muayene ediyordu...şuanda çalışma saatlerini bilmiyorum ama o zamam pazartesi ve çarşamba 9.30-15.30arasi bakıyor eger gidersen muayne odasinin önünde beklersen konuşabilirsiniz...Mesut bey gazi de hasta bakıyor mu ben bakmıyor diye biliyorum nasıl randevu aldınız acaba kendine
Can'ım ben de Merih hanıma gidiyorum gazi de ama çok yoğun şu an gazi de yalnızca o bakıyor ö yüzden sordum sana da 2 sene önce mi gittin sen deCanim bende 26.haftada gittim. Ben mail yoluyla ulaştım daha sonra gittim bekledim konuştum eğer sorunlu gebelikse ( benimkini basta yanlis anlamıştı mail yoluyla prof.merih bayrama yönlendirmisti) baska doktora yönlendiriyor, bakiyor doğumada kendi giriyor...2 sene önce pazartesi ve çarşamba günleri muayene ediyordu...şuanda çalışma saatlerini bilmiyorum ama o zamam pazartesi ve çarşamba 9.30-15.30arasi bakıyor eger gidersen muayne odasinin önünde beklersen konuşabilirsiniz...
Evet ben 2014 mayis ayinda baslamistim...ama Merih hanimda baya ilgili tek olduğu içinde yoğun olabilirCan'ım ben de Merih hanıma gidiyorum gazi de ama çok yoğun şu an gazi de yalnızca o bakıyor ö yüzden sordum sana da 2 sene önce mi gittin sen de
Gerek kalmadı canım biz ayrılıktayız eşimleayy canım benim arkadaşım orada doğum yaptı gerçekten çok memnun kaldı gerek ekibin profesyonelliğinden gerek hastane personelinden temizliğinden. İstersen öğreneyim mi doktorunun adını? Bir araştır sen de.