• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi ( Ankara ) Hakkında Yorumlarınız !

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Hakkında pek bilgim yok hatta ismini 1 hafta kadardır duydum :28: ilk tüp bebek tedavisi için yavaş yavaş kolları sıvayacağız inşallah yorumlarınızla adresimizin adını koymuş olacağım :28: inşallah sessiz kalmaz bu topik :44:( bu arada il dışındayım )

23 kez görüntülenmiş fakat kimse yorum yazmamış :26:

kimse cevaplamadığına göre :26: memnun olanda olmayanda karşıma çıkmadı :26: iyice soğudum artık bu merkezden :30: nedense böyle bir his kapladı içimi :41: kendi bulunduğun ilde güzel güzel yaptırayım madem :31: inşallah Rabbim hiçbirimizin emeklerini boş çıkarmasın , yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarla :emir_bebek::nazar:

Ben bu merkezde yaptırıyorum . yarın yumurtalıklarım toplanabilir henüz bi sonuç almadım şu an tedavi aşamasındayım sonuça göre yazarım.
Ama fena degil Bugra hoca cok güzel ilgileniyo . Şimdilik bunları diyebilirim.

Ben bu merkezde yaptırıyorum . yarın yumurtalıklarım toplanabilir henüz bi sonuç almadım şu an tedavi aşamasındayım sonuça göre yazarım.
Ama fena degil Bugra hoca cok güzel ilgileniyo . Şimdilik bunları diyebilirim.
canım merhaba :3: öncelikle hayırlı olsun tedavin :49::emir_bebek::nazar: inşallah müjden yakındır :34: canım teşekkür ederim cevabın için bende merakla takip edeceğim yorumlarını :28::29:

canım merhaba :3: öncelikle hayırlı olsun tedavin :49::emir_bebek::nazar: inşallah müjden yakındır :34: canım teşekkür ederim cevabın için bende merakla takip edeceğim yorumlarını :28::29:

Mrb SaolaSın inşallah hayırlısı olur. Dün yumurtalıklarıma baktılar çok fazla büyümüş bu yüzden ilacın dozajını azalttılar yarın tekrar bakıcaklar eger uygunsa catlatcaklarmış .
İnşallah güzel haberleri sizinle paylaşırımm

Mrb SaolaSın inşallah hayırlısı olur. Dün yumurtalıklarıma baktılar çok fazla büyümüş bu yüzden ilacın dozajını azalttılar yarın tekrar bakıcaklar eger uygunsa catlatcaklarmış .
İnşallah güzel haberleri sizinle paylaşırımm
ooo maşallah yumoşların yeterli olgunluğa çoktan ulaşmışlar bile :nazar: inşallah cnm emeğinin karşılığını görürsün :emir_bebek::16:

Orasını bilemem bende 11 tane yumurta toplayıp 8ini döllemişler 2 embiriyo koydular. bugün 9.ci gün dün kan testi yaptrdımm ama sanırım olmadı kan degerim 10 çıktı :((

Orasını bilemem bende 11 tane yumurta toplayıp 8ini döllemişler 2 embiriyo koydular. bugün 9.ci gün dün kan testi yaptrdımm ama sanırım olmadı kan degerim 10 çıktı :((
canımmm bence 10 ve üsttü pozitif demek değil mi :26: ben umutluyummm inşallah canımmm inşallah müjde vereceksin :49::16:

canımmm bence 10 ve üsttü pozitif demek değil mi :26: ben umutluyummm inşallah canımmm inşallah müjde vereceksin :49::16:

yok canım malesef olmadı kan degerim yükselip düştü olmadı :( hayırlısı bende dün haberi aldım ..

yok canım malesef olmadı kan degerim yükselip düştü olmadı :( hayırlısı bende dün haberi aldım ..
canım benim yaa inanki çok üzüldüm :5: dilerim diğer aya kendiliğinden süpriz yapar bebişinn :emir_bebek::nazar: ayyy inşallah inşallah çok dua edeceğim senin için tüm isteyenler için inşallah yüzümüz gülecek canım benim :49::29::16:

üc sene önce orasi yeni acildigi zaman yaptirdim bir zehra hanim vardi tam kabus sekretermi muhasebecimi artik ne bilemem para diyor baska birsey demiyordu cok ilgisizler sekizyumurtam toplandi bir tanesi döllendi dediler onuda bir gün sonra koydular gebelik testi sonucu icin arayip cevap vermeye zahmet bile etmediler kisacasi cok kötü hatiralarim var orayla ilgili umarim düzelmistir ama pek sanmiyorum genelde tüp bebek merkezleri ayni parayi alana kadar allah yardimciniz olsun

üc sene önce orasi yeni acildigi zaman yaptirdim bir zehra hanim vardi tam kabus sekretermi muhasebecimi artik ne bilemem para diyor baska birsey demiyordu cok ilgisizler sekizyumurtam toplandi bir tanesi döllendi dediler onuda bir gün sonra koydular gebelik testi sonucu icin arayip cevap vermeye zahmet bile etmediler kisacasi cok kötü hatiralarim var orayla ilgili umarim düzelmistir ama pek sanmiyorum genelde tüp bebek merkezleri ayni parayi alana kadar allah yardimciniz olsun
canım benim çok geçmiş olsun çokkk üzüldümm yaa :5: çok haklısın beimde duyumlarım iyi yönde değil :50: malesef :ssz: bulunduğum ilde deneceğim şansımı inşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın anne olalım inşallah :49::emir_bebek::nazar::29::16:

benimde orada 1 tüp bebek denemem oldu.sonuç malum.sonra gel araştıralım dediler.benim yumurtalarımı kimin topladığını bile bilmiyorum hala.işlemden sonra bi açıklama yok.embriyolar hakkında bi açıklama yok.trasferden önce bir adam bana açıkma yapıyor.siz kimsniz dedim transferi yapan doktormuş düşünün ora da görüyorum ilk kez.bunlara değil doktor insan demek bile yakışmaz!!!.bizim olmamışlarımızdan çıktı onlarında olmuşlarından çıkar inşallah.hepsi gözü paradan başka bişey görmüyor.iş ahlakı zaten yok. kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum.hayvanlar desem hayvana hakaret olur inanın. sevgiyle kalın

Back
X