umudum06 yazdıklarını okudumda bizde ankalife gittik ve 21de lucron isimli bi iğneye başlamamı söyledilerde telefonla ama bende herhangi bir problem yok hormonlarım gayet normal herşey yolunda eşimin spermleri hareketsiz olduğu için yaptırıyoruz ilk denemem izmirde oldu bu ikinci deneme ve yazdıklarından çok etkilendim lütfen bana detaylı olarak yazabilir misin neler yaşadığını çünkü kafam allak bullak şu anda ve boşa atacak bir o kadar paramızda yok bizim.
canim ben ilac firma temsilcisi birnin araciligi ile gittim 2008 yazinda hic bilmem tanimam onlari timur gürgan yada hakan satirogluna gidecektim onlari pahali diye duydum burda bana cok indirim yapilacagi söylendi ilk denememdi zaten önemli degil dedim hemen 2 bucuk milyar ilac parasini pesin aldilar üstelik kullanmadigim cogunu cünkü yasim 40 olmasina ragmen yumurtlamam iyidi ilk tolga ecemis diye bir doktor muayene etti sonra o kayboldu gültekin soyadli bir doktor yumurta takibi yapti psikolog diyetisyen bilmem ne bir sürü vaatler yaptilar bir kere psikologu gördüm ötekiler hak getire hemsireler cok iyiydi ama muhasebe zehra mi neydi kadinin adi korku filmi gibi yumurta toplancak parayi verin öyle ameliyathane kapisi acilcak dedi orda bir gerdi bizi gerci buna benzer bir olayi ikinci denemem olan gürgan kliniktede yasadik bunlar paraya gelince hepsi aslan ama simdi anliyorum zaten basarisiz olacaklari icin islem bitmeden parayi aliyorlar sonra alamayiz korkusu ile neyse yumurta toplama günü bekletildim 11 yumurtam olmasina ragmen bir tanesi zor bela döllenmis o da 3 kalite ötekilere allah bilir ne oldu alti ay sonra gürgan da 3 tane birinci kalite elde edildi yani embriyologlari berbatti transferde sonucun basarisiz olacagini bile bile verdiler embriyoyu ve sonuc kan verdim telefon acip söylemediler bile ben tekrar yerlerine gittim orda söylediler biz sizi ariyacaktik falan diyerek bundada öbür klinikler ayni diyorum ya tüp bebek merkezlerinin para ve isi bittikten sonra ilgilenmeme konusunda benzerlikleri cok ama sonucta basarisiz olunacagini bile bile bos embriyo konuldu ve iyi yumurtalarim harcandi sanki cok varda ve indirim denmesine ragmen normal bir klinigin bile iki kati fiyat alindi benden tam bir yil sonra satiroglu klinikte 4 milyar harcadim ama bunlara güye indirimde bes bucuk milyar verdim iyi düsün derim gitmeden önce ama cogu yerde ayni iyisi yok allah yardimcimiz olsun