Tüp Bebek Merkezleri Ankalife Tüpbebek Merkezi

Aynı problem bir merkezde benimde başıma geldi.Merkezde 1 tüpbebek tedavisi denedik ve olumsuz sonuç aldık.Bunun sonunda bir görüşme yaptığımızda eşimin spermlerinin kötü olduğu oluşan embriyonunda kötü olduğu ancak yinede tutar açısında denediklerini bildirdiler.Tedavi aşamasında kesinlikle böyle birşey dememişlerdi.Aradan yaklaşık 1 sene geçti ve yeni bir tedaviye başladık ve bu sefer eşime 6 aylık iğne ve hap tedavisi uygulandı ve her ay sperm tahlili vererek bu spermler donduruldu ve tedavide bu dondurulan spermlerle taze alınan spermlerin beraber kullanılacağı bildirilmişti ancak tedavide dondurulan spermlere gerek kalmadığı bildirildi ve sadece taze spermlerin yeterli olacağı söylenildi bu sayede yaklaşık 1250 tl çöpe gitti.6 ay sonunda son kontrolde iğne ve haplar sayesinde spermlerin tüpbebeğe uygun olduğu ve tedaviye başlanılabileceği söylendi.Buna istinaden aynı merkezde 2.tedaviye başladık ve sonuca geldiğimizde yine negatif sonuç aldık maalesef.Tekrar görüştürdüğümüzde ise spermlerin dna ları bozuktu zaten denildi.Bunu duyunca feci şekilde sinirlendim.Hem tedavi başında spermler uygun deniliyor olumsuz olunca spermler kötüydü deniliyor.Şimdi ise benden kan pıhtılaşması,rahim inceleme testleri ve eşimden ise sperm dna analizleri istendi ve bende kan pıhtılaşması eşimde ise sperm dna hasarı tespit edildi.Yani 2 tedavide harcadığımız 16000 tl çöpe gitmiş oldu.Gerçekten merkezlerin amaçları tamamen insanları dolandırmak oluyor.Gerekirse bu konuda merkeze dava açacağım.Şuan eşim ve kendimin psikolojisi çok bozuk durumda..

bende güven hastanesinde negatifi aldığım da doktorun cevabı zatem embriyolar iyi değildi olmuştu. Ne paraya ne zamana ne umutlar canımı acıtmamıştı ama doktorun o lafı fena yakmıştı içimi. Tedaviye ait ilk hatırladığım şeyde budur zaten. Helal de etmiyorum ayrıca. Eğer beni dolandırdıysalar.

bende ankalife merkezine gidiyorum biraz pahalı ama bana sonuç lazım çünki 5 aşılama 5 tüp bebek denemesi hepsi de negatif bunu araştırmayı buğra hoca yapıcak ve iyi birisine benziyor bugünde ankalife de olucağım birazda insan hakkını aramalı ben kan tahlillerini özel bir merkezde çok daha uygun fiyata yaptırıyorum daha ekonomik oluyor dr bey istediğin yerde yaptırabilirsin bana sonuçlar lazım dedi şimdilik merkezin birşeyini görmedim

Ne tur arastirmalar yaptiniz? Ne testler oldu. Benimde cok denemem basarisiz oldugu icin mecburum.

Arkadaşlar Ankara'da Ankalife Tüpbebek merkezinde tedavi gören arkadaşlarımız vardır bu merkez hakkında yorumlarınız nelerdir?Doktorlar ve yapılan tetkiklerden memnun kaldınızmı?
Arkadaşlar Ankara'da Ankalife Tüpbebek merkezinde tedavi gören arkadaşlarımız vardır bu merkez hakkında yorumlarınız nelerdir?Doktorlar ve yapılan tetkiklerden memnun kaldınızmı?[/Qbaşlamadan bırakın derim.sahtekarlar sonradan öğrendim lab. kötü.paranızı o aç gözlülere yedirmeyin.

Ne tur arastirmalar yaptiniz? Ne testler oldu. Benimde cok denemem basarisiz oldugu icin mecburum.
Canim benim dönemde Buğra hoca vardı ve gurur hoca vardı Buğra hoca kanla ilgili sorunu mu bulup çözdü ve gurur hocama tup bebeği yaptı ve suan 11 aylık oğlum kucagimda ama suan onlar ordan ayrilmis

Ankalayf da 6. denemem oldu ve tutu biz çok memnunduk her konuda cihangir hocada gebelik takibimi ve doğum umu yaptı harika hocalar hepside

Back
X