• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankamall Kayseri mutfağı ve KEFFÇE

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
Kızlar ankamall'de bu iki yerde yemek yiyen oldu mu? Bu iki yerde de yediğimizin ertesi günü mahfolduk. Her yemekte değil ama sanırım çok satmayan menülerde. Muhtemelen fazla beklemiş veya bozulmuştu, ama yerken hiçbir sorun yoktu. Ben şimdi bu iki yeri denetlensin diye kime şikayet edeyim, ankamall e mi denetçi kurumlara mı (artık nereyse) yoksa bu iki yerin merkezine mi yani kendilerine mi :27:

Kızlar ankamall'de bu iki yerde yemek yiyen oldu mu? Bu iki yerde de yediğimizin ertesi günü mahfolduk. Her yemekte değil ama sanırım çok satmayan menülerde. Muhtemelen fazla beklemiş veya bozulmuştu, ama yerken hiçbir sorun yoktu. Ben şimdi bu iki yeri denetlensin diye kime şikayet edeyim, ankamall e mi denetçi kurumlara mı (artık nereyse) yoksa bu iki yerin merkezine mi yani kendilerine mi :27:

kendilerine şikayet et bununla geçmiş olsun :ssz:

Saglik bakanligina sikayet ediyorsun bir guzel denetliyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bulunduğun yerin mülki amirine şikayet dilekçesi, iki adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı ile başvuruyorsun canım. Onlar denetler bu şekilde gidince.

Alo 174 ü ara canım, geçen yıl ben modi dönerle bir sıkıntı yaşadım.. o gün ilgilenildi..

birde 153 zabıta yı aramıştım, sorun çözülünce oradan dönüp bilgi veriyorlar.. Ankara zabıta hattı..
teşekkür ederim canım. alo 174 ün sitesine baktım bi neymiş diye. maille ulaşma da yapmışlar. takip numarası gönderiyorlarmış mail ulaşınca. ben de güzel kısa öz bi mail attım. birkaç gün içinde takip no yollamazlarsa arayacağım. teşekkürler 174 bilgisi için. böyle bir alo hattından haberim yoktu.

hemen 174 ü ara keşke sağlık raporu alsaydın direk gidildirdi canım :) işim olduğundan biliyorum :)gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı ilgileniyor

Son düzenleme:
tatlım geçen gecikmiştim konuna öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun :)) Soruna gelince, Kayseri Mutfağı'ndan 2 kez yedim ikisinde de midem mahvoldu aşırı yağlı olduğundan sanırım... ALO GIDA 174ü arayabilirsin diye düşündüm kendimce :40:

hemen 174 ü ara keşke sağlık raporu alsaydın direk gidildirdi canım :) işim olduğundan biliyorum :)gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı ilgileniyor

ya sağlık raporu alacak kadar tezcanlı biri değilim valla :27: ayılsam da bayılsam da kolay kolay doktora gitmiyorum. hatta ciddi bir sıkıntım var, bir yıldır kontrole bile gitmedim. :52: mümkünse telefon edeyim o da olmadı en kolayıma gelen mail tabi. :d baktım 174 ün sitesine. mail de atabiliyormuşuz, takip no yolluyorlarmış. mail attım. birkaç güne takip no yollarlarsa aldıklarını anlayacağım. baktım takip no gelmiyor, arayacağım.
kusturacak kadar kötü yapsaydı zaten korkup gidebilirdim. ama tuttum kendimi çıkarmamak için. :18:

ya sağlık raporu alacak kadar tezcanlı biri değilim valla :27: ayılsam da bayılsam da kolay kolay doktora gitmiyorum. hatta ciddi bir sıkıntım var, bir yıldır kontrole bile gitmedim. :52: mümkünse telefon edeyim o da olmadı en kolayıma gelen mail tabi. :d baktım 174 ün sitesine. mail de atabiliyormuşuz, takip no yolluyorlarmış. mail attım. birkaç güne takip no yollarlarsa aldıklarını anlayacağım. baktım takip no gelmiyor, arayacağım.
kusturacak kadar kötü yapsaydı zaten korkup gidebilirdim. ama tuttum kendimi çıkarmamak için. :18:

maili kaale almıyorlar canım yani alsalarda sonucu okuyamıyorsun :D ararsan takip noyu alırsın ancak :D

sağlık bakanlığına

tatlım geçen gecikmiştim konuna öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun :)) Soruna gelince, Kayseri Mutfağı'ndan 2 kez yedim ikisinde de midem mahvoldu aşırı yağlı olduğundan sanırım... ALO GIDA 174ü arayabilirsin diye düşündüm kendimce :40:

teşekkür ederim canım. :16: 174 ün sitesinde mail gördüm mail attım. daha kolayıma geldi. takip nosu atmazlarsa arayacağım.

kayseri mutfağından arada mantı yiyorum bir şey olmadı. mantısı da kötü gerçi. :d bir sefer rosto-patates püresi yedik. ertesi sabaha karşı nasıl uyandık anlatamam. :14: akşama kadar wc nöbeti tuttuk. :17:

bu sefer de keffçe'de yedim ilk kez dün. çok kötü karın ağrısı yaptı. bir de dışarıdaydım. çok kötü oluyor ya. ankamall'e de mi güvenemeyeceğiz. :20: her gün yüzlerce kişi gidiyor ama o yemekler tükenmiyor belli ki. hala karnım ağrıyor dün yediğim şey için. :5: seri yemek çıkaran da 3-5 fast food'cu var. içim bayıldı artık.

maili kaale almıyorlar canım yani alsalarda sonucu okuyamıyorsun :D ararsan takip noyu alırsın ancak :D

alo 174 ün sitesinde şöyle demişler: 'E-posta yoluyla oluşturulan kayıtlarınız için başvuru numaranız mail olarak gönderiliyor.'
:26: ben de buna güvenerek mail attım. ya telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum. :50: mail gelmezse ararım artık. :26:

Son düzenleme:
Bulunduğun yerin mülki amirine şikayet dilekçesi, iki adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı ile başvuruyorsun canım. Onlar denetler bu şekilde gidince.
ay çok uzun hikaye ya. :1: sağol bilgi için. hastaneye kaldırılacak duruma gelirsem bir gün anca o zaman bunları yaparım. :27:

bende ankamallde hep o ikisine giderdim. artık gitmeyeyim bari
Kayseri mutfağında mantı yiyorum bir şey olmuyor da rosto ve püre yeyince hasta etti. Keffçe de de sorunlu olan lahana dolmasıydı sanırım. :/ ben saçma şeyler seçmiş olabilirim. :D ama onlar da bayatlamış şeyi satmasın değil mi.

Kayseri mutfağında mantı yiyorum bir şey olmuyor da rosto ve püre yeyince hasta etti. Keffçe de de sorunlu olan lahana dolmasıydı sanırım. :/ ben saçma şeyler seçmiş olabilirim. :D ama onlar da bayatlamış şeyi satmasın değil mi.

bende kayseride mantı yiyorum. keffçede paçanga böreği ve kurufasulye. bir şey olmamıştı.

Back
X