- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi kadersizkader
-
Canim benim doktorum da can gunay. Bana sorarsan biraz soguk gorunuyor ama cok donanimli bir doktor. Ne soylediginin farkinda, kesin konusuyor, kendinden emin. Gebe kalmadan once gittim ben can hocaya ve gercekten gereksiz ilaca da cok karsi. Ben sahsen devlet hastanesinde dogum yapmayi tercih ederim. Cunku dogum sonrasida var bunun. Yine de senin kararin ama bence can hoca iyi bir doktor.Kızlar can Günay benim Dr.um ben 29 mayısta doğum yapmak istiyorum ama herkes devlete güvenme diyo 29 mayısta doğuran var mi devlet hastanesi olduktan sonra. Veya balgatta özel hastanelerden doğum ücreti çok olmayan tavsiye edeceğiniz bi hastane var mi
canım ben de güzel bir doktor arıyorum dikmen özel Ortadoğu 19 mayıs hastanesinde bir doktora gidiyordum ama memnun kalmadım bir daha gitmek istemiyorum. Can Günay'ı araştırıyordum mesajın çıktı karşıma biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?Canim benim doktorum da can gunay. Bana sorarsan biraz soguk gorunuyor ama cok donanimli bir doktor. Ne soylediginin farkinda, kesin konusuyor, kendinden emin. Gebe kalmadan once gittim ben can hocaya ve gercekten gereksiz ilaca da cok karsi. Ben sahsen devlet hastanesinde dogum yapmayi tercih ederim. Cunku dogum sonrasida var bunun. Yine de senin kararin ama bence can hoca iyi bir doktor.
Canim can hoca bilgili bir doktor. Ben gebeligim boyunca ona gittigim icin beni ve bebegin durumunu taniyor az cok. Cok yogun malesef devlet hastanesi oldugu icin. Yeri geliyo cok fazla konusamiyor ama ilgilendiginden emin oluyor insan. O guveni veriyor. Biraz da beklentiyle alakali bir durum. Ben bir ara hem ozel, hem devlete gideyim 2doktor baksin diye 19 mayisa gittim naciye hanima. Tatli bir bayan ilgilenmeye calisiyor ama bana istedigim guveni vermedi malesef. O yuzden can hocaya devam. Dogumumu da ayni yerde yapmak isterim ama malesef bebek yogun bakimi yok hastanenin, benim erken dogum riskim var cunku. Onun disinda odalari filan cok guzel. Sen de dikmende oturuyosun sanirimcanım ben de güzel bir doktor arıyorum dikmen özel Ortadoğu 19 mayıs hastanesinde bir doktora gidiyordum ama memnun kalmadım bir daha gitmek istemiyorum. Can Günay'ı araştırıyordum mesajın çıktı karşıma biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
Canim burasi onceden ozeldi su an devlet hastanesi oldu. 3 tane k.dogum doktoru var. Odalar cok iyi ama bebegin kuveze girme ihtimaline karsi kuvez yok.Kızlar, bende bu hastaneyi araştiyordum. Hastane nasıl? Odaları gördünüz mı? Doğum ve muyane ne kadar? Kadın doktoru var mı?
evet canım dikmende oturuyorum. naciye hanımdan memnun kalmadım ben o yüzden bırqaktım ama doktorsuz kaldım şimdi de. o zaman can Bey'e gideyim bakalım inşallah son doktorum olur. :)Canim can hoca bilgili bir doktor. Ben gebeligim boyunca ona gittigim icin beni ve bebegin durumunu taniyor az cok. Cok yogun malesef devlet hastanesi oldugu icin. Yeri geliyo cok fazla konusamiyor ama ilgilendiginden emin oluyor insan. O guveni veriyor. Biraz da beklentiyle alakali bir durum. Ben bir ara hem ozel, hem devlete gideyim 2doktor baksin diye 19 mayisa gittim naciye hanima. Tatli bir bayan ilgilenmeye calisiyor ama bana istedigim guveni vermedi malesef. O yuzden can hocaya devam. Dogumumu da ayni yerde yapmak isterim ama malesef bebek yogun bakimi yok hastanenin, benim erken dogum riskim var cunku. Onun disinda odalari filan cok guzel. Sen de dikmende oturuyosun sanirim
Merabalar naciye hocadan neden memnun kalmadiniz merak ettim bende esimle naciye hocadan cok memnun kaldik cok ilgili geldi bize ama hastanenin yeni dogan unitesinolmadigi icin acabalar yasiyoruz srn simdi memnun kalmadim diyince icime kurt dustu tedirgin oldum bilgisiz birimi acaba bunkojulardada deneyimsizimevet canım dikmende oturuyorum. naciye hanımdan memnun kalmadım ben o yüzden bırqaktım ama doktorsuz kaldım şimdi de. o zaman can Bey'e gideyim bakalım inşallah son doktorum olur. :)
Ben 29 mayısta doğum yaptım doktorum da can günay dı 9 ay boyunca takibimi yaptı çok bilgili ve çok ilgili iyi bir doktor doğumumu ilk bebeğim sezeryan olduğu için mecburen ikinci doğumumdu sezeryan oldum epidural sezeryan yaptı çok iyiyim bugün 4 gün oldu can bey hastane hemşireler personel herkes çok ilgiliydi tavsiye ederim ilk doğumumu zekai tahir burak hastanesinde yapmıştım ağrım sızım çoktu bunda ilk gün hemen kalktım aklınızda soru işareti olmasınKızlar can Günay benim Dr.um ben 29 mayısta doğum yapmak istiyorum ama herkes devlete güvenme diyo 29 mayısta doğuran var mi devlet hastanesi olduktan sonra. Veya balgatta özel hastanelerden doğum ücreti çok olmayan tavsiye edeceğiniz bi hastane var mi
Arkadaşlar ben özele gidiyordum ama memnun kalmadım.. Devlette de sakin ve temiz bir hastane ararken 29 Mayıs'ı duydum. Can Bey'den randevu aldım.. Memnun kalırsam doğumuda orada düşüneceğim. Benim mecburi sezeryan olacak. Doğum yapan ya da takipte hastası olan varsa yorum yapabilir mi??
19 mayısta hangi doktora gittiniz ?canım ben de güzel bir doktor arıyorum dikmen özel Ortadoğu 19 mayıs hastanesinde bir doktora gidiyordum ama memnun kalmadım bir daha gitmek istemiyorum. Can Günay'ı araştırıyordum mesajın çıktı karşıma biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
29 mayıs hastanesi özelken hülya kulaydı doktorum doğumumuda o yaptırdı memnun kaldım fakat devlet olduktan sonra nasıldır bilemiyorum şuan beşbuçuk aylık hamileyim yine hülya hanıma gidiyorum aşırı yoğun biraz baştansavıyor gibi yeniden orda doğum yapmaya korkuyorum(devlet hastaneleri beni korkutuyor özellerde çok pahalı neyapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?