kızlar ankara da dugunum olca ben ıstanbuldayım goksudakı ada restaurantta dugune katılan arkadaslar varmı ?? organızasyon ve yemeklerı nasıl ben ınternet sıtesınden baktm mekaN GUZEL gorunuyor ama gıdıp goren arkadaslar yardımcı olursa cok sevnırım daha mekanı tutmadık ona gore tutucaz cnku:)) sımdıden teskkrler :)
biliyorum canım orayı çok şık bi yerdi yemkleri güzeldi süsleme falan gayet iyiydi
organizasyon ıyı dıyosun yanı ne zman gtmıstın cnm sen cok oldumuu ?? bunun bı kac subesı daha varmıs sanırımm
yalnız orası yıkılıcak diye duydum ben toprağı yani temeli kayma yapıyormuş kazık çakılıcakmış altına daha sonrada yıkılıcak tarih vermıyorlar düğünler için
orası daha yeni tadilattan geçti ve tadilat öncesi zemin etüd çalışmaları yapılmıştı sahibi bizi öyle bilgilendirmişti (düğünümüzden sonra gidip teşekkür ettiğimizde söylemişti bunları)
canım benim nişanım orda oldu sen hiç merak etme...
o kadar güzel bir yer ki....ben şimdi hiç bir yeri begenmiyorum ordan başkayemekleri de çok çok güzel...hoş ben ne yemeğimi ne pastamı yiyebilmiştim:)
düğünümüz istanbulda olucak...aynı standartlara sahip o fiyata mümkün degil bulmak...
orası çok güzel sen yeter ki ne istedigini güzelce anlatsahipleri de anlayışlı ve çok ilgili...
biz unutamıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?