• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara ada restaurant hakkında bilgi lutfenn:)))

hil_er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
32
0
36
İstanbul
kızlar ankara da dugunum olca ben ıstanbuldayım goksudakı ada restaurantta dugune katılan arkadaslar varmı ?? organızasyon ve yemeklerı nasıl ben ınternet sıtesınden baktm mekaN GUZEL gorunuyor ama gıdıp goren arkadaslar yardımcı olursa cok sevnırım daha mekanı tutmadık ona gore tutucaz cnku:)) sımdıden teskkrler :)

kızlar ankara da dugunum olca ben ıstanbuldayım goksudakı ada restaurantta dugune katılan arkadaslar varmı ?? organızasyon ve yemeklerı nasıl ben ınternet sıtesınden baktm mekaN GUZEL gorunuyor ama gıdıp goren arkadaslar yardımcı olursa cok sevnırım daha mekanı tutmadık ona gore tutucaz cnku:)) sımdıden teskkrler :)

biliyorum canım orayı çok şık bi yerdi yemkleri güzeldi süsleme falan gayet iyiydi

organizasyon ıyı dıyosun yanı ne zman gtmıstın cnm sen cok oldumuu ?? bunun bı kac subesı daha varmıs sanırımm

fazla olmadı cnm yazın gitmiştim güzeldi herşey görkemliydi bide çayyolundaki yerini biliyorum orayadanikaha gitmiştim otasıda çok güzel

canım benim nişanım orda oldu sen hiç merak etme...

o kadar güzel bir yer ki....ben şimdi hiç bir yeri begenmiyorum ordan başka:(yemekleri de çok çok güzel...hoş ben ne yemeğimi ne pastamı yiyebilmiştim:)
düğünümüz istanbulda olucak...aynı standartlara sahip o fiyata mümkün degil bulmak...

orası çok güzel sen yeter ki ne istedigini güzelce anlat;) sahipleri de anlayışlı ve çok ilgili...

biz unutamıyoruz....

evim göksuya yakın olduğundan göksuya sık sık giderim fakat hiç adaya gitmek nasip olmadı.ama düğün olduğu zaman çok gösterişli oluyo saolsunlar yaz boyu havai fişeklerle ordaymışız gibi oluyoduk oturduğumuz yerden :27:

yalnız orası yıkılıcak diye duydum ben toprağı yani temeli kayma yapıyormuş kazık çakılıcakmış altına daha sonrada yıkılıcak tarih vermıyorlar düğünler için

ben de istanbuldayim ve dugunum ankarada olacak. biz davetli sayimiz daha az oldugu icin, ayni isletmecilerin cayyolundaki mekani wishes`i tuttuk. dugunumuz 7 temmuzda kismetse. ada restoran da, wishes da cok guzel yerler, gerek nikah sovu, gerek suslemeler, yemekler, hizmet, servis, kalite... gordugum kadariyla cok guzel her sey, umarim benim dugunum de oyle olur :) fiyatlar da son derece makul, bence gonul rahatligiyla tutabilirsin.

bu arada ben daha 2 hafta once tuttum, ada`da gun veriyolardi?? sonradan degistiyse bilmiyorum?

yalnız orası yıkılıcak diye duydum ben toprağı yani temeli kayma yapıyormuş kazık çakılıcakmış altına daha sonrada yıkılıcak tarih vermıyorlar düğünler için

orası daha yeni tadilattan geçti ve tadilat öncesi zemin etüd çalışmaları yapılmıştı sahibi bizi öyle bilgilendirmişti (düğünümüzden sonra gidip teşekkür ettiğimizde söylemişti bunları)

merhaba herkese ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun:)

Biz mayıs-haziran gibi evlenmeyi düşünüyoruz. eryamanda oturuyoruz, o yüzden ada restaurantı düşünüyorum yakın diye. orada düğün ya da nikah yapan arkadaşlar ne kdr ücret ödediklerini yazabilirler mi. biz nikah+kokteyl düşünüyoruz, büyük bir şey istemiyoruz ama olsun. teşekkürler şimdiden.

Sinem

orası daha yeni tadilattan geçti ve tadilat öncesi zemin etüd çalışmaları yapılmıştı sahibi bizi öyle bilgilendirmişti (düğünümüzden sonra gidip teşekkür ettiğimizde söylemişti bunları)

canım öncelikle cok tesekkur ederımm bilgilendirdiğin ve güzel dileklerin için :) mesaj hakkım olmadgndan cevap veremıyorum burdan yazıyım dedm :)ayrıcaa senıde tebrık edıyorumm mutlulıugunuz daim olur inşallh:)benim de ada da olacak dugunum ınsallh:) 13 mayısa aldık gunumuzu:) kime sorduysam ada hakkında cok ıyı yanıtlar aldım buna cok sevnıyorumm:) mekanı daha gıdıp gormek kısmet olmadı ama aralıkda gıdıcem ankaraya o zaman gorucem ınsallh:) bakalım herkes pısman olmayacagmızı soyluyor ıns da ole olur:) bizmde yemeklı olacak :)nişanlımda zaten mekana bayılmısss o yuzden orayı tuttuu :) dugunden sonra yazarımoınsllh bendee burayaa :) tekrardan tesekkur ederımm :) yasasın KK:))

hil_er arkadaşım 13 Mayıs için ne kadar fiyat aldınız yazabilirmisin. Ankaraya gelin gideceğim ben de, bir kere mekanı görmeye gittim, çok hoşuma gitti. Fiyatlar nası acaba Şubat gibi düşünüyoruz dolmuş da olabilir:S

batıkent baran center nasıl arkadaslar kına için düşünüyorum da tavsiye edermisiniz?müziği eglencesi nasıl?

batıkent baran center nasıl arkadaslar kına için düşünüyorum da tavsiye edermisiniz?müziği eglencesi nasıl?

bende düğün ve nikah araştırıyorum ada retaurant yemeksiz haftaiçi düğün yapıyormuş ona da 8500 tl fiyat istiyor bize fiyatları yüksek geldi

mekanı geçensene yazın gezmiştik biz nişanlımla çok beğendik, ancak sınırlı bütcemiz olduğundan vazgeçmek zorunda kaldık. Ama gelecek sayısı azsa uygun fiyata halledilebilir? burayı tutan arkadaşlar varmı, fiyat 2012de ne olacak acaba merak ediyorum bende

bu arada benim nişanım baran center da oldu çok güzel oldu arkadaşlar tavsiye ederim.

canım benim nişanım orda oldu sen hiç merak etme...

o kadar güzel bir yer ki....ben şimdi hiç bir yeri begenmiyorum ordan başka:(yemekleri de çok çok güzel...hoş ben ne yemeğimi ne pastamı yiyebilmiştim:)
düğünümüz istanbulda olucak...aynı standartlara sahip o fiyata mümkün degil bulmak...

orası çok güzel sen yeter ki ne istedigini güzelce anlat;) sahipleri de anlayışlı ve çok ilgili...

biz unutamıyoruz....

merhaba;
nisanın ada restaurant ın ust katındaki salondamı olmuştu? biz de orayı tutmayı düşünüyoruz. detaylı bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim:)

Benimde mayısta düğünüm var. Adayla gidip bizzat konuştuk Açıkçası salonu ve organizasyon çok güzel geldi bana. Fiyatkarı salona göre gayet uygun, sağolsunlar ilgileniyorlar ve çok anlayışlılar. Mayıs ayı için h.sonu cumartesi akşam 500 kişi yemekli tevuk menü herşey içinde 18000 TL dediler ki Ankaranın diğer yerlerine göre o kalitede gayet güzel bir fiyattı. Hatta 2013 yılı için gölden kayıkla gelme gibi bişi yapçaklarmış saltanat kayığı ya da böle nostaljik bir kayık o da fiyat içindeydi düşünün!!... :53: Akalına, vilayetler evine, rixos a göre bence fiyatı ve güzelliği gayet güzeldii :16:

Back
X