Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

merhaba ben de bülent beyin hastasıyım. en başından beri ona gidiyorum. şuan 18+3 haftalığım. bana doğumla ilgili birşey söylemedi. video falan da izletmedi. sekreterine sorduğumda sezeryan 750 tl demişti. ben emekli sandığına bağlıyım. acaba fark ediyor mu? herkese sağlıklı günler.....

bende bülent beyin hastasıyım.bu ay gittiğimde doğum ücretlerini konuştum banada 750 dedi.belki 2200 yazan arkadaşın sosyal güvencesi olmadığı için fark artmıştır.çünkü anlaşmalı kurumlara doğum ücreti 750 olarak söyleniyor.şuan 6 aylık hamileyim ve doğumum allah izin verirse şubatta olucak yılbaşında bütün hastanelerde fiyat artışı oluyo.bülent beye sorduğumuzda şu an için öyle bir artış söz konusu değil dedi ama olsa bile bütçenizi zorlamayacak bir artış olur dedi.hastanedende bülent beyden de çok çok memnunum...

bteşekkürler benim doktorumda dışardan orayla anlaşmalı orda yapalım doğumu dedi biz 1.500 ödicez doktorum dışardan girdiği için

ne gerek ar dışardan doktora bülent bey dünya çapında ünlü gata dan mezun haberlerine girind e bakın ggoogle dan doktor bırakmak çok zor değil bence.. bülent bey e güveniyorum ben...

bteşekkürler benim doktorumda dışardan orayla anlaşmalı orda yapalım doğumu dedi biz 1.500 ödicez doktorum dışardan girdiği için

ne gerek ar dışardan doktora bülent bey dünya çapında ünlü gata dan mezun haberlerine girind e bakın ggoogle dan doktor bırakmak çok zor değil bence.. bülent bey e güveniyorum ben...

bencede bülent bey süper bir doktor bende 19 ocakta dogum yaptım çok memnun kaldım herkeze akropolü ve özellikle bülent beyi tavsiye ediyorummm

ınsan hamileliğinde hassas oluyor. Bu gibi durumlara pek tahammülü olmuyor. Bende ayrıntılı ultrasonda Radyoloji doktoruna muayene olmuştum ve bebeğin suyu fazla demişti ama 2 kadın doğumcuya muayene oldum ikiside çok aşırı değil normale yakın dedi. Amniyon sıvısıda göreceli bir kavram diye anlattılar. Kişiden kişiye oranı değişebilirmiş. Bencede sende öyle bir durum oluşmuş. Doktoru tanımıyorum ama sana göre yanlış gelen bu olaydan dolayı o doktor çok kötü bebeğimin hayatıyla oynadı denemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar lütfen biri beni duysun artık bende akropol hast.bülent beye gidiyorum 33 haftalık hamileyim ama doğum şekli hakkında bilgi almak istiyorum özellikle doğumunu bülent beye yaptıranlardan

kızlar lütfen biri beni duysun artık bende akropol hast.bülent beye gidiyorum 33 haftalık hamileyim ama doğum şekli hakkında bilgi almak istiyorum özellikle doğumunu bülent beye yaptıranlardan

Canım Bülent bey öncelikle normal doğumu tavsiye ediyor. Bana akışına bırak bebek nasıl gelirse ona göre davranalım dedi. Benim çevremde orda doğum yapanlar var hepsi çok memnun. Hiç bir problem yaşamamışlar. İçin rahat olsun, zaten onun hastasıysan seni rahatlatır.

ben akropl hastanesinde doğum yaptım herşey çok güzel gidiyordu fakat bebeğim doğduktan hemen sonra ıslak akciğer denilen geçici yenidoğan hastalığı çıktı çoğu bebekte oluyormuş hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmadığı için ambulansla sami ulus hastanesine sevk ettiler ve bebeğimdn 5 gün ayrı kaldım benm için çok zor anlardı....hastaneye gelince çalışanları çok ilgili ve temiz bi yer.yaşadığım bu can sıkıcı duruma rağmen tavsiye edebilirim...ama yenidoğan ünitesi çok önemli hanımlar.herkese hayırlı doğumlar :)

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.umarım mesajımı okursunuz. sizi yönlendirdikleri sami ulus hastanesi devlet hastanesi mi? kaç gün bebeğiniz kaldı, bir de orada yoğunbakım ünitesine ücret ödedinizmi?n detaylı yazabilirmisiniz. benim de erken doğum riskim var.

Merhaba.Şu an 7 haftalık hamileyim.Geçen hafta bugün ilk ziyaretimi yaptım Akropol Hastanesinde Bülent Beye.Haftaya yine randevum var;kısmetse bebeğin kalp atışlarını duyacağız.

Sizin methinizi çok duydum ancak;yenidoğan üniteniz yokmuş;öyle okudum internetten dedim.O da internete çok bakmayın;tabiki var ancak küçük olduğu için bebeği en fazla iki gün tutabiliyoruz orada;durumun devamlılığı varsa Sami Uluş Çocuk Hastanesine kendimiz sevk ediyoruz sizin herhangi bir koşuşturmacanız olmuyor... dedi.Doğum ücreti olarak 1000TL adıklarını buna annenin yatışı bebeğin iki günlük küvez ücreti... dahilmiş.Küvezde orda kalması için ekstra ödemeyle tutabiliyormusunuz dedim hayır dedi.

Çok ilginç bir adam;ilgili geldi bana da gittğimde daha 6 haftalık olduğu için bana herhangi bir ilaç...vs vermedi.8 haftalık olsun eğer herşey yolunda giderse tedbirlerimizi alırız.Düşecekse bebeği zorlamamızın ,sana progestan... verip de hormon dengeni sarsmamızın bir anlamı yok diye konuştu.2 hafta sonrayı bekleyelim;sen normal hayatına devam et dedi.Hemen cep telefonunu verdi;herhani birşey olursa ara dedi.

Yalnız kendisi çok yoğun;randevu saatlerinde ilerleyen zamanalarda sıkıntı çekmekten korkuyorum!Kendisine randevularda sarkma erteleme ... olurmu dedim;burdan giderken tarihinizi almış oluyorsunuz zaten çok elzem bir durum olmadıkça ASLA OLMAZ dedi...

İştw benim ilk randevumun küçük anektotları bunlar.Yenidoğan ünitesindne dolayı Medicanaya mı gitsem diye kafamda soru işaretleri var hala;ama emin olamadım!Sonuçta hallediyorlarmış ama kafa takılıyor yine de!

ilk izlenim bence çok önemli ve anladığım kadarıyla sizi tatmin etmiş Bülent bey
KK da birçok kişi tarafından tavsiye edildiğini okumuştum.
bende arayıp randevu alacağım fakat bu doktor konusu beni acaip bir sitrese soktu.
allah hayırlısını nasip etsin.

akropol hastanesi doktorlarından dr Işın Kocabaş ya da dr Nurten Boyraz hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba miray msj yeni gördüm doğum yapmamışsındır umarım.sami ulus devlet hastanesi.ve yoğun bakıma hiçbir ücret ödemedik.bebeğim 4 gün yattı 5.günde çıkarttık tabi sarılık tedaviside gördü.doktorlar çok ilgili inşallah orada kalacak durumun olmamamıştır.merak ettim bana yaz lütfen doğumun ne zaman?

akropol hastanesinin yenidoğan ünitesi kesinlikle yok yaşadım biliyorum.ama bülent bey mükemmel ötesi bir doktor....

merhaba henüz doğum yapmadım, sanırım 3 haftaya kadar sezeryanla alınacak , cevabınız için çok teşekkür ederim.

9 Kasımda Doğum yaptım, süüper süüper süper bir hastane ve süper ötesi bir ekip.Hiç agrım sızım olmadı.Bülent hocaya çook çook teşekkürler.

Dr.Nurten Poyraz'a geçen gün muayene oldum.Gayet ilgili ve güleryüzlüydü.Şekercim şekercim deyip durdu bana :)) Ama benim doktorum ve hastanem belli şuanda.Sadece bir alternatif olması açısından denemek için gittim.Onunla devam etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…