kızlar aranızda bülent beyin hastası olupta doğum ücreti hakkında bilgisi olan varmı.artık hastaneden fiyat vermiyorlarmış bülent bey yasaklamış galiba, ücret konusunu bülent beyin kendisiyle görüşmemiz gerekiyormuş.bilen varsa bizide aydınlatırsa çok sevinirim.
bende bülent beyin hastasıyım ilk başladığımızda hastane 1750 ama artabilir demişti, bidaha hiç sormadık kendimizi en fazla 2000 olur diye hazırlamıştık ama umarım daha fazla artış olmaz haftaya randevum var fiyatını direk bülent beye soralım bakalım nekadarmış bende çok merak ettim şimdi :44:
cevabın için teşekkür ederim.biz geçen ayki randevumuzda sekreteriyle görüştük,1500 tl olduğunu söyledi.eğer özel oda istersen artı 250 tl daha veriyormuşsun.siz özel oda içinmi bu fiyatı aldınız yoksa normal oda içinmi.birde burada başka bir arkadaş özel oda ile normal odalar arasında pek fark olmadığını yazmıştı.sadece biri diğerinden biraz daha büyükmüş ve gelen misafirler içinde fazladan iki koltuk varmış.ben odaları görmediğim için bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur.
dogum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ve devlet hastanesi zor oluyor lina ve akropol arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var:44:
Yaklasık 4 gun once akropol hastanesınde dogum yaptım. Doktorum nurten boyrazdı. Herkese tavsıye ederım cok guzel ve ılgılı bı hastane doktorundan tutun hasta bakıcısına kadar. Ben epidural sezeryan oldum cok memnun kaldım 2 de doguma gırdım 3 bucuga dogru odamdaydım cok rahat gectı. Ayrıca ebelerıde cok ılgılı odamıza geldıkten sonra hem annenın hemde bebegın herseyıyle ılgılenıyorlar her saat bası, ne zaman aglasa yanınızdalar. Temız bır hastane ankarada dogum yapıcaklara sıddetle onerırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?