Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

kızlar ben de bülent beyin hastasıyım ama malesef gebeliğimin başından beri onunla değildik.. yine de şükür ki son ayda da olsa bulduk bülent beyi.. kendisi çok ilgili, çok kendine güvenen bir doktor ve dolayısıyla sizi de çok rahatlatıyor.. eminim doğumumuz da çok iyi geçecek.. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..

Arkadaşlar hamileliğim ilk anından itibaren Işın Hanıma gittim tek kelime ile işini 10 numara yapan süper bir doktor.... zaten Akropol hastanesi çok güzel ve çok uygun muayene ücreti 30 tl en fazla renkli ultrason da 118 tl lik bir ödeme yaptık, doğum ücreti ne şekilde olursa olsun 1000 tl,
ışın hanıma gelecek olursan, kendileri 1986'da Hacettepe Tıptan mezun olmuş gayet deneyimli, bilgi, diyalogları çok samimi. doğumuma kendisi girdi acil bir durum olursa gecenini her vakti arayabiliyorsun. Akrapol'ün doğum ekibide süper her şeyi ile tavsiye ediyorum

kızlar aranızda bülent beyin hastası olupta doğum ücreti hakkında bilgisi olan varmı.artık hastaneden fiyat vermiyorlarmış bülent bey yasaklamış galiba, ücret konusunu bülent beyin kendisiyle görüşmemiz gerekiyormuş.bilen varsa bizide aydınlatırsa çok sevinirim.

bende bülent beyin hastasıyım ilk başladığımızda hastane 1750 ama artabilir demişti, bidaha hiç sormadık kendimizi en fazla 2000 olur diye hazırlamıştık ama umarım daha fazla artış olmaz haftaya randevum var fiyatını direk bülent beye soralım bakalım nekadarmış bende çok merak ettim şimdi :44:

cevabın için teşekkür ederim.biz geçen ayki randevumuzda sekreteriyle görüştük,1500 tl olduğunu söyledi.eğer özel oda istersen artı 250 tl daha veriyormuşsun.siz özel oda içinmi bu fiyatı aldınız yoksa normal oda içinmi.birde burada başka bir arkadaş özel oda ile normal odalar arasında pek fark olmadığını yazmıştı.sadece biri diğerinden biraz daha büyükmüş ve gelen misafirler içinde fazladan iki koltuk varmış.ben odaları görmediğim için bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur.

özel oda için 1750 demişti, özel oda ile normal oda arasındaki tek fark dediğin gibi birisi diğerinden daha büyükmüş ve özel odalar bir üst kattaymış biraz sakin bir ortamdaymış aslında çok da gerek yok yani 1 gece için özel odaya zaten diğeride bize özel olacak :) ama odaları bende görmedim bu gittiğimde bakıcam

bugün kontrolüm vardı doğum ücreti herşey dahil 1500 müş arkadaşlar sezeryan yada normal farketmiyo

kızlar bende ankarada hem doktor hem hastane arıyorum daha 5 haftalık hamileyim ama kime gitsem bilemedim tanıdıklarımız hep medicana da yaptı doktorları dışarıdandı ben kararsızım yardımcı olun nolurr

merhaba arkadaşlar. ben 10+2 haftalık hamileyim. düşük tehdidim vardı çok şükür atlattım. bugün hastaneyi aradım bülent beyden randevu için aralık 5 e randevu verdiler. riskli gebelik olduğunu öğrenincede bülent bey almaz ışın hanıma yönlendirelim dediler. bu konuda bilgisi olan varsa yazılarınızı bekliyorum. ışın hanım nasıl? bülent beyin düşük ihtimalli hastası varmı? tşklr

merhaba arkadaslar bende agutosun sonuna dogru dogum yapıcam. hamılelıgımın basından berı bırsuru doktor degıstırdım esım subay oldugu ıcın gorev yerı degısıklıgı sebebıyle en son ankaraya geldım. akropolu de ızmırde egepol hastanesındekı doktorum tavsıye ettı. nurten boyraz adında bır arkadasım var ona gıdebılırsın dedı. ben ona gıttgımde 35 haftalıktım sağolsun oda kabul ettı şeker bır kadın hosuma gıttı ılgılı fılan. doğum ucretınıde sorduk ne sekılde olursa olsun 1500 tl dedıler sezeryan normal epıdurallı falan hersey bıde bu fıyata cocugun ılk muayenesı topuk kanı ve ılk asısı da dahıl ayrıca bı gecelık yatma parasıda dahıl ama eskrtadan yatıcaksak eger 190 tl verırsınız dedıler. bıde sadece 1 gece yatırıyorlarmıs. yenıdogan unıtesıde var dedıler eger cok cıddı bırsey olursa samı ulusa sevk edıyoruz oda gecen sene ıkı bebekte oyle bısey oldu oyuzden sevk ettık dedıler...

arkadaşlar mrb bende akropole gidiyorum ışın hnm.a ve çoookk memnunum..ben eşimin tayin sebebiyle geç başladım ışın hnm.a 25.haftamda tanıştık ama çok iyi bi dr siz sormadan herşeyi anlatıp açıklıyo sıcak kanlı güven veriyo..tavsiye ederim..allah hepimize sağlıklı bebişler,doğumlar nasip eder inş. :)

Son düzenleme:
Yaklasık 4 gun once akropol hastanesınde dogum yaptım. Doktorum nurten boyrazdı. Herkese tavsıye ederım cok guzel ve ılgılı bı hastane doktorundan tutun hasta bakıcısına kadar. Ben epidural sezeryan oldum cok memnun kaldım 2 de doguma gırdım 3 bucuga dogru odamdaydım cok rahat gectı. Ayrıca ebelerıde cok ılgılı odamıza geldıkten sonra hem annenın hemde bebegın herseyıyle ılgılenıyorlar her saat bası, ne zaman aglasa yanınızdalar. Temız bır hastane ankarada dogum yapıcaklara sıddetle onerırırm

merhabalar bende fikir edinmek için bakıyordum ve araştıranlar için yazmakta fayda olduğunu düşündüm bugün itibariyle 19 + 0 günlük hamileyim ve bende hamileliğimi öğrendiğimden beri akropol hastanesi nurten boyraz a gidiyorum açıkçası ilk hamileliğim ve başlarda epey paniklemiştim doktor konusunda ama şu an oldukça memnunum doktorumdan herhangi bir sıkıntım olduğunda cep telefonundan ulaşabiliyorum ve nurten hanım sayesinde soğukkanlı olmayı öğrendim artık yani hamileyken başınıza olmadık işler geliyor hep mesela şiddetli grip olmuştum ve tam hamile olduğumu öğrendiğimde dişlerimi yaptırıyordum ama tüm bu yaşadıklarım sırasında nurten hanım doğru yönlendirdi ve doğru ilaçları doğru zamanlarda alarak çok şükür atlattım sıkıntılarımı nurten hanımla başladım ve onunla bu yola devam edicem inşallah üstelik yazılanlar çok doğru ben farkında olmadan gitmiştim akropole ama sonradan araştırınca gördümki hakikatten fiyatları diğer özel hastanelere göre oldukça uygun yani ankara da yaşıyorsanız size tavsiyem akropol olacaktır hani lokman hekim falan çok feci kalabalık ve artık devlet hastanesi gibi çalışıyor akropolde randevulu ve sakin bir ortam size huzur veriyor akropol ve nurten hanımla ilgili sormak istedikleriniz olursa cvp verebilirim

dogum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ve devlet hastanesi zor oluyor lina ve akropol arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var:44:

dogum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ve devlet hastanesi zor oluyor lina ve akropol arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var:44:

canım doğum ücreti doğumun sezeruanda normalde olsa 1500 eğer vip oda iistersen 250tl fark veriyosun..

15 Haftalık hamileyim ve ben de Nurten Boyraz'a gidiyorum. Akropol Hastanesi'ne eşimin akrabaları gidiyordu ve farklı konularda orada tedavi olup hastane personelinin mükemmel ilgisi ve anlayışını hep anlatırlardı. Hamile olduğumdan kuşkulandığım da kan testimi ve ilk muayenemi TDV 29 Mayıs Hastanesinde (Dikmen) yaptırdım orada da herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak eşimin arkadaşlarının eşleri Akropol'de doğum yaptıklarından ve içlerinden biri kendisi de bir ebe olarak hastaneyi öve öve bitiremediğinden Akropole kaydık. Şu anda Nurten BOYRAZ'a gidiyorum (şu aralar izinde ama:), o kadar sıcak kanlı o kadar sakin ve endişelerimi dindiren bir insan ki ne kadar teşekkür etsem az. Benim ilk hamileliğim ve nörolojik bir rahatsızlığım da var, Nöroloğum epiduralı yasakladı ve normal doğumu zorlamam gerektiğini ve psikolojik olarak da çok rahat olmam gerektiğini bildirdi. Bu sebeple Akropol'deki herkesin ilgisi, anlayışı, güler yüzlülüğü ve bilgisi beni pozitif etkiliyor. Doğum nasıl olacak diye düşünüp endişeye kapılmıyor ya da korkmuyorum. Sadece Nurten Hanım'ı değil genel olarak hastaneyi tavsiye ederim.

Allah doğumunu bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin:

merhaba arkadaşlar daha önce acropolde nurten boyraza gittiğimi yazmıştım burdan ve ilk hamileliğim ile beraber tanıştığım ilk doktorumdu nurten hanım haliyle herşey normal geliyordu ta ki ışın hanımla tanışıncaya kadar ..bugün yani 23.haftamda detaylı ultrasona girip nurten hanım izinde olduğu için ışın hanıma muayene oldum ve ağzım resmen açık kaldı ışın hanımın ilgisi karşısında düşününki 6.ayıma girdim ve nurten hanım 1 kez olsun bebeğimin kalp atışlarını dinletmedi bana ya da herhangi bir uyarıda bulunmadı yeme içme düzenimle ilgili ışın hanımsa bugün beni resmen bir diyetisyen edasıyla programa aldı 2 kilo fazlan var doğuma kadar 12 kilo planlıyorum ben sabah bunlar bunlar, arada bunlar, öğlen bunlar, akşam bunlar yenecek diye ben üstüne basa basa defalarca sordum halbuki nurten hanıma dikkat etmem gereken birşey var mı diye herşey serbest diyip ölçülerimizi ultrasonda alıp kendi kaydedip bize söylemeden bizi uğurluyordu hatta soracağım herşeyi onun bu bizi uğurlama telaşı yüzünden unutup hep sonraki görüşmeye saklıyordum .. benden sonra yeni hamile olan arkadaşlarımın bebeklerinin kalp atışlarını duyduklarını söylediklerinde ise ben fazla abartıp sıkboğaz etmemek için sususyordum nurten hanıma daha çok erken diye düşünüyordu sanırım ama bu her anne babanın hakkı neticede özel bir hastaneye gidiyorsunuz ve bebeğinizin kalp atışları doktorlara ne kadar sıradan da gelse bizlere ahenkli bir ritim sihir gibi geliyor bunu bugün anladım bunları buraya yazmamın sebebi de arkadaşlar bebeğinizle ilgili herşeyi öğrenmek hakkımız ve bunu siz sormadan bir doktorun söylemesi de yeni anne adayı olan bizlerin en ihtiyaç duyduğu şey.hamile misiniz çok araştırın bir doktora bağlı kalmayın gidin bir kaç yere benim gibi aman kimle başladıysam onunla devam edeyim doğuma kadar demeyin bir çok konuda aklınıza gelen herşeyi sorun ve öyle karar verin ama ben bugün kesinlikle ikna oldum ışın hanımla doğuma kadar beraberiz

merhaba arkadaşlar.. bugün ben de sizn yorumlarınızı okuduktan sonra nurten mi ışın hanım mı diye tereddütte kaldımm.daha sonra öslemce senin yazdıklarını okuyunca ışın hanımda karar kıldım.ekimin 12sinde randevum var. şimdiden çok heyecanlandım..inşallah ilk randevumdan itibaren bi sorunla karşılaşmam.. uzun süredir hastane aramaktan yoruldum yahu
bu arada ben ssk lıyım. 30 lira muayene ücreti dediler.normal ultrason fiyata dahilmiş. eğer 4 boyutlu ultrason vs istersem 150 tl dediler.. size de böyle mi dediler.yoksa ben mi yanlış anladımm? doğuma kadar çok masraf yapmamamız gerekiyor.. ekstra ne gibi masraflar çıkıyo.oraya gidenler söyleyebilir misiniz? mesela test falan yapalım diyolar mı..yoksa biz sorunca mı yapıyorlar?

akropolde doğum yapan bir tanıdığın bebeğinin ciğerlerinde sorun varmış, yeni doğan yoğun bakaımınde sorun düzeltilememiş, hacettepeye sevk edilirken yokda vefat etmiş bebek. allahım hepimizin bebeklerini korusun.

buketim_0688
Ben de ışın hanım a gidiyorum. O kadar memnunum ki:) gerektiği kadar güleryüzlü, tecrübeli, dikkatli bir bayan. Ufak gibi düşündüğün soruları bile rahatlıkla sorabiliyorsun. Alman gereken kilodan, yemen gereken şeylere kadar anlatıyor. Ultrasonda bakarken detaylı bir şekilde anneyle konuşuyor. rahatlatıyor. kafa çapı. mmm çok güzel. kilosu. mmm çok güzel diyerekten:):) Ücret olarak sana söylenen gibi. muayene ücreti 30 tl. başlarda ekstradan testler istiyor. onlar da 90 falan tutmuştu ilk haftalar.klasik hamile tahlilleri. sonra ikili, üçlü test için 40 ar tl ödüyosun muayene hariç. detaylı ultrason da 150 tl civarı. şeker yüklemesi falan da var ileriki aşamalarda.ücretini bilmiyorum.bütün bu testleri sen istemesen de yapıyor ve zaten gerekli testler bence. onun haricinde sürekli tahlil isteyen, paragöz bi hastane değil. Zaten diğer özel hastanelerle kıyasladığında ücretlerin çok da olmadığını göreceksin tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…