Kızlar merhaba amh 0.52 çıktı jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti Ankara’da yaşayanlar siz naptınız doğal yolla denemelimiyim yoksa tüp bebek mi bana yardım edin lütfen
Merhaba
Sadece amh düşüklüğü tüp bebek için gereksiz bence. Eş,n,ze de bakıldı mı? Eğer onda da problem var ise o zaman tüp bebek mantıklı. Daha gençsiniz bence.
Merhaba
Sadece amh düşüklüğü tüp bebek için gereksiz bence. Eş,n,ze de bakıldı mı? Eğer onda da problem var ise o zaman tüp bebek mantıklı. Daha gençsiniz bence.
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit...