hannemehtap tebrık ederım canım cok sevındımmm.ıns darısı yasemının basına allahım ne guzel herkesten pozıtıf rabbım bereketlendırsın ıns.
nazlım esınle konus bu ılaclar bızı bıraz sırazeden kaydırıo olabılr bunlar bu donem mutlu olmaya calıs tadını cıkar esın senı ıdare etsın azıcık bunlar olucak tamamen ılac kaynaklı kımseyı ıdare etmek zorunda dıılsın.kendıne ıyı bak moralını yuksek tut zor bı donem esının sana destegı cok önemli.bunu söle ona bu dönem esnın yardımıyla atlatınca sevgınızın ve yuvanızın temelı saglamlasır ıns kolay gelsın
sizin basınıza geldi tamamen ilaçlardanmı olyo böyle kendimi hiç bu kadar yorgun huzursuz hisetmemiştim okadar iyi hazırlanmıştımki tüp bebeğe kendimi hazır hissetmeden bebeğim benimle olsun istemiyodum birde son zamanlarda hemn annemelr hemde kayınvalidemler ayrı ayrı konulardan dolyı bunaltınca iyice yanlız caresiz hissettim kendimi.. takiiii kendime eşime ve bebeğime start verene kadar... ben bir süre inzivaya cekilmek istedim sorunlardan stresten uzak kalmak istedim hatta hakan beyden önceki dr sürekli bana stres yapma oluruna bırak diye sürekli tokat gibi yüzüme vurdu gercekleri ben karar verdim bebğimin olmasına istiytorum artık bizde mutlu olalaım eşimle ben bebek isteyen her kes gibi bizde istiyoruz bebeği
eşim aslında okadar anlayıslıki ben son zamanlarda çok zor bi gecitten geciyorum cok zorluymuş alahım hepimize yardım etsin nekadar zorlu bi sürecmiş başına gelmeyen bilmiyo iğnelerin bi etkisimi varki bizim böyle olmamızda hatta hakan beyi arayım konusuyum ben kendimi iyi hissetmiyorum demek istedim sponra geri vazgectim adamın işi basındana askın benimle bunalmasını istemedim bakalım ne olacak ne bitecek ama suan daha sakinim