bilmiyorum canım ama fazlada umutlanıp tekrar hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum insallah bir sey olmaz canım bebişlerin sana sım sıkı tutunur kaç tane transfer edıldı sana canım tek embriyo yasası sana vurdumu dua et allah yuzunu güldürsün insallah
svs cım hakkında herşeyin hayırlısı olsun gerçekten üzülme, benim 10.gün bhcg 3 çıkmıştı, 12.gün 28, 14.gün 52, 16.gün 77 ......... 749 a kadar çıktı ama benimde 12.gün kanamam başlamıştı ve bir daha durmadı düşünebiliyomusun 28 ocaktan beri hala kanamam var 50 gün oldu, önce kimyasal gebelik dendi ama değerlerim ilerledikçe dış gebelik olduğu ortaya çıktı, şimdi inan bebek falan umrumda değil o kadar soğudum ki bebek fikrinden sadece sağlığıma kavuşmak istiyorum, o yüzden inan bana hiçbişey sağlığından daha önemli değil, seni çok iyi anlıyorum ben sebepsiz infertiliteyim ve olmaması için hiöbir sebep yok diye ben tam 3,5 senedir hergünümü bebek bekleyerek geçirdim ne kendim hamile kalabildim ne de tedaviler sonuç verdi ama tabiki Allahtan ümit kesilmez Hakan bey temmuzda tekrar ddeneyelim diyor ama ben hayır diyorum en az 1 sene hiç bir şey denemeden ve düşünmeden yaşamak istiyorum 3,5 senedir bütün planlarımı bebeğe göre yapıp hiç hayatımı yaşamadığımı farkettim, en azından 1 yıl kafamdan herşeyi çıkartmak istiyorum ve çıkarttım da zaten çok soğudum hiç içimden gelmiyor artık hamile kalmak,
canım özetle sana söyleyebileceğim gerçekten yıpratma kendini dua et ki değerin artmasın çünkü söylediğim acı bir gerçek biliyorum ama bu değerden sonra ve kanaman da varsa değerin artsa bile seni sağlıklı günler beklemiyor benim sana duam inşallah değerin artmaz, artarsa da inşallah kimyasal olur da dış gebelik olmaz inşallah...