ankara armada avm yol tarifi

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarrr bana ankara armada avmnin yol tarifini verirmisiniz kızılaydan aştiden ve ankamallden nasıl gidebilirim ya da hangisinden daha kolya daha rahat gidebilirim birde armada avmnin yakınlarında başka avmler var mı...

astiye yurume mesafesinde. ayni istikamette cepa ve kentpark var. armadann onunden otobusle ulasabilirsin. ben olsam armadaya gitmezdim normal avmler gibi degil, brz daha farkli luks magazalar.. yinede gormus olursun, astiden sotarsan sana tarif ederler cok yakin oraya

Kızılaydan 198 Odtü otobüslerine binersen önünde inersin ama eğer şart değilse gitme bence de.
Avm havasında değil zaten alışveriş yapacaksan çok lüks mağazaları.
İlerisinde cepa var. Ayrıca aştiden de gidebilirsin Konya yolu istikametinde 10-15 dk yürüyerek.

ya kızlar inglot mağazası için gitmek istiyorum biliyorsunuz inglotta büyük indirim var kapanacağı için... peki diğer yakınıdaki mağazalar yürüme mesafesindemi... birde armadadan kızılay tunalı ankamall hangisi yakın ulaşımı kolay..

Hmm inglot şubesi orada varsa git tabii. Hayır diğer mağazalar yürüme mesafesinde değil önünden otobüse binmen gerekir. Aslında çok uzak değil ama Eskişehir yolu boyunca yürümen pek tavsiye etmem. Armadadan Kızılaya gitmek kolay. Yolun karşısından otobüse binersin gidersin. Aslında ankamall de yakın ama hangi dolmuş gider bilmiyorum.

peki metro yokmu...

Hayır o güzergahta metro hattı yok maalesef dolmuş ve otobüsler var sadece. Sen nerden nereye gideceğini tam söyle ben nasıl gideceğini tarif edeyim

Konuya bak ya yol tarifi icin usenmeden konumu açtınız bir alemsin yani navigasyon yada etrafında hiç kimse yokmu soracak böle zor olur bence:):)

Hayır o güzergahta metro hattı yok maalesef dolmuş ve otobüsler var sadece. Sen nerden nereye gideceğini tam söyle ben nasıl gideceğini tarif edeyim

ben sana gideceiğim yerleri tarif edeyim ssen bi yoluna koy o zaman armada ankamall kızılay tunalı:)

yakınsa eğer armadadan aştiye dönelim tekrar ordanda metroyla ankamall e gitsek olmazmı

Kızılay'dan Güvenparkta Armada yazan dolmuşlara bin önünde inersin. Daha sonra Armadanın 100 mt gerisinde Aşti var oraya yürüyerek geçip Aştinin karşısından Ankamall'e giden dolmuşlara bin. Ankamall den metroyla kızılaya geç. Tunalı arabaları da Güvenparkın o civardan kalkar sorarsın gösterirler. Oldu mu

en kolay yürümeden dolmuşla gidebilirsin.kızılayda güvenparkın orda dolmuş durakları var armada yazan dolmuşlara binebilirsin.ankamall ün önünde mevlanalı durakta sincan dolmuşları çok sık geçer,üzerinde de armada yazar ve dolmuşçuya söylersen tam önünde indirirler.aşti üst geçittende aynı dolmuşa binip yürümeden gidebilirsin.armadanın ilerisinde kent park ve cepa var yan yanalar zaten.yine sincan dolmuşlarına söylersen seni önünde indirirler.

kızlarrr şimdi kent parkın sitesine baktım benim aradığım markadalar ordada varmış ankamallden vazgeçtim o zamn kentparkla armada yakın ise..şimdi bana aştiden armada ve kent parka nasıl gidebileceğimi söyler misiniz metroyla gidilmiyor mu birde armada kentpark arası nasıl birde ankamll yerine kent park a gitmem daha doğru olur dimi

yakınsa eğer armadadan aştiye dönelim tekrar ordanda metroyla ankamall e gitsek olmazmı

başka şehirden gelir gelmez mi alışverişe gideceksin o zaman

aştide otobüsten inince yürüyerek 10 dkıkada armadaya git sonra tekrar yürüyerek aştıye dön sırtını aştıye verince karşı yoldan dolmuşa bin zaten sorarsın hepsi mutlaka ankamallden geçiyor ankamalldeki işini halledince önünden metroya bin kızılay istikametine git kızılaydan da tunalıya yuruyerek çıkarsın sana rota yaptım :)

yürüyerek armadaya gideyim yakın diyorsanız o zaman... kent park avmyle armada yakın mı peki...

Kentpark veya armadaya kizilaydan onunde Eskisehir Yolu yazan her otobus gider. Yalniz armadaya inglota gidip hayal kirikligina ugrayacaginizi dusunuyorum zira adeta yagmalanmis durumdaydi bundan 4 hafta once kadar. Gittiginizde kapanmis bile olabilir kapanmadiysa bile cok az secenek ve urun ile karsilasacaksiniz. Siz cok gec kalmissiniz inglot icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…