Aşılama Ankara Aşılama/doktor/muayene

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir kere sistemli ilerlenmiyor yumurtayı çatlatmak için iğne yapıyorlar ama yumurta çatladımı diye kanı veriyorsunuz sonrasında hemen aşılama yapılıyor kan sonucu sonrasında çıkmış oluyor yanı yumurta çatlamamışsa bile o aşılama dedikleri gun yapılıyor
Ikı kez gittim progesteron degerine göre yumurtam çatlamamıştı ama bana aşılama yapıldı
Çok hakliymissiniz bugün gttm hastane çok büyük kalabalık karışık. Önce hemşire ile görüşüyorsun ultrason için randevu al sonra git rahim filmini onaylat spermiyogrami tüp bebek bölümünde onaylat. Adetin 2. Günü kan ver öyle bakarız dedi daha doktorun yüzünü göremedik. Sinirlendim çıktım ne uğraşacağım kimbilir ne zamana randevu verecek daha. Gürgan kliniğe gittim ordan cikinca😀

Çok hakliymissiniz bugün gttm hastane çok büyük kalabalık karışık. Önce hemşire ile görüşüyorsun ultrason için randevu al sonra git rahim filmini onaylat spermiyogrami tüp bebek bölümünde onaylat. Adetin 2. Günü kan ver öyle bakarız dedi daha doktorun yüzünü göremedik. Sinirlendim çıktım ne uğraşacağım kimbilir ne zamana randevu verecek daha. Gürgan kliniğe gittim ordan cikinca😀
Çok iyi yapmışsın canım iki yılım boşa gitti o hastanede

Back
X