• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Bahçeci mi Başkent mi?

yakamoz2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
101
40
28
41
Arkadaşlar sizlerden bu konuda yardım istiyorum. bu konularda benden daha deneyimli ve bilgilisinizdir. tüp bebek olayına 7 aydır başladım araştırma ise bir aydır yapıyorum. fazla yazarak yormak istemiyorum sizleri. amh 1.3 yaş 36 iki yıllık evliyim ilk yıl korunduk diğerinde başarısız tüp bebek denemesi(erzurum) bir de aşılama. sorun yumurta rezerv azlığı (2-3) ve boş çıkması kalite eksikliği yani. bu aralar yaptığım araştırmalarda tabiki tam yapamadım. Ankaraya geleceğiz bahçeci mi başkent hasthanesi mi? hatta söylediğim sorun ile ilgili ankarada uzman hastahane ve doktor varsa yazarsanız çok sevinirim. teşekürler

Bahcecı berfu demir hocayı tavsıye ederim, on görüşme ıcın gtmştm tedavı olamadım kendisine ama tavsıye ederım. Instagramda takıp edin, baskent i bilmiyorum ikisinde de rapor gecıyor baskent cok kalabalık diyorlar bahcecı tercihim olurdu

Baskent hastanesinde 2 dr var biri hulusi zeyneloglu diğeri göğşen önalan hulusi hocayı bekleme süresi biraz daha uzun oluyor hastası fazla muayeneleri kendileri yapıyorlar rapor çıkarıyorlar ,laboratuarları iyiymiş bahceceyi bilmiyorum

Benim ilk denemem bahcecide oldu.Yumurta kalitem düşüktü o yuzden olmadı.Simdi yer değiştirmeyi düşünüyorum. Bende kararsızım aklımda 2 yer var ama buraya da karar vermek için kayıt oldum.Biri Esra Çabuk Cömert biri Anatolia daha yorumlara bakamadım.Karar almak çok zor.

Merhaba canım eşininde mi sıkıntı çıktı tam anlamadım.Bende çikolata kisti vardı aralıkta tedavilere başladım ağustosda transfer oldum.Eşimde de morfoloji çok kötüydü Dna hasarı yoktu ama ameliyat olmadı vitamin kullandı sadece.

Baskent hastanesinde 2 dr var biri hulusi zeyneloglu diğeri göğşen önalan hulusi hocayı bekleme süresi biraz daha uzun oluyor hastası fazla muayeneleri kendileri yapıyorlar rapor çıkarıyorlar ,laboratuarları iyiymiş bahceceyi bilmiyorum
rapor cikariyorlar derken ne icin rapor aceba??

Canim ben Ankara merkeze cok hakim değilim yanlış yönlendirmekte istemem ama bahceci fulya merkezinde tedavi gördüm kalitesi gerçekten diger yerlerden cok farkli

Back
X