Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben üç yıl önce iki kere hulusi beyde tedavi oldum ikiside negatif ile sonuçlandı fakat bunun sorumlusu kesinlikle doktor değil labaratuardı çünkü o dönemde labaratuarları çok kötüydü resmen dökülüyordu fakat doktorum okadar kaliteliydiki ve okadar bilgiliydiki bu doktor bu hastanede nasıl çalışıyor demiştim eğer labaratuarları iyi olsaydı kesinlikle kendisini asla bırakmazdım fakat ben başka bi hastanede tedaviye başladıktan sonra duydumki labaratuarları komple yenilenmiş ve doktorum adına çok sevindim kesinlikle ve kesinlikle mükemmel diyebileceğim bi doktordur gözü kapalı gidebilirsin şimdi labaratuarlarıda yenilendi eminimki başarısı %90 ları buluyordurMerhaba arkadaşlar Hulusi Hoca ile tedavi görenler, görmeye hazırlananlar olarak toplanıp Bilgi alışverişi yapalım :)
Ya arkadaşlar ben Hulusi hoca ve Göğşen hoca arasında kaldım sizce hangisi???
Merhaba .. benim yarin hulusi hoca ile randevum var ama şöyle bi sorunum var ven vajinusmusum ve ilk muayeneyi ultrasonla mi yapar veya genel anestezi altında mi yapar çok stresliyim. Vajinusmus hastalarindan eğer hulusi hocaya giden var ise beni bilgilendirirlerse sevinirimMerhaba arkadaşlar Hulusi Hoca ile tedavi görenler, görmeye hazırlananlar olarak toplanıp Bilgi alışverişi yapalım :)
göğşen hoca'dan tanıdığım var hamile kalan ama bence biraz daha araştırın.Ya arkadaşlar ben Hulusi hoca ve Göğşen hoca arasında kaldım sizce hangisi???
siz sonra nerde yaptırdınız tüp bebeğimerhabalar
ben iki defa hulusi bey' de denedim fakat iki tedavide de negatif sonuçlandı. hiç memnun kalmadım. başka bir merkezde tedavi gördüm ve şu an 27 haftalık hamileyim. hulusi bey çok kalabalık oluyor saatlerce bekliyorsun. ve bu kalabalıktan dolayı sanırım son derece ilgisizler. telefon açıp sonucumu bile sormadılar transfer sonrası. her muayene de histereskopi yapmış mıydık diye bana soruyordu. extra tahlil ve işlemlerle para kazanma amacındalar sanırım.bir de embriyologları çok başarı değil. ilk denememde döllenme bile olmamıştı. eskiden öyle olmayabilir ama son yıllarda amaç değişimiş bence. tavsiye etmem arkadaşlar...
bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.timur gürgan'ı da çok öneriyorlar.siz sonra nerde yaptırdınız tüp bebeği
tabiki arkadaşım gidebilirsin ama ben kendi tecrübeme dayanarak anlattım. ilgi ve alaka yok yoğunluktan dolayı. yüzde yüz başarısız demiyorum tabiki pozitif sonuçları da vardır. ama ben hiç memnun kalmadım.sen de git dene inşallah ilk denemende müjdeli güzel haberi alırısın. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bende Nisan ayında Hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum. Çok oneriyorlar. Ve çevremdende onun vesilesiyle hamile kalan tanıdıklarım var.
Bahçeciden memnun kaldınız mı ? Dr unuz kimdibahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.timur gürgan'ı da çok öneriyorlar.
Baskentin ve bahcecinin raporsz tup bebek fiyatlari ne acaba?
Devamında aynı hastanede mi devam ettiniz doktor öneriniz var mı ?BEn hulusı hocanın hastasıydım ılk denememde tuttu evet kalabalık fakat yıne de ılgılı bır doktor bence onerdıgım Herkesınde cocugu oldu hulusı hocaya gıden