Persembe kan verdim canm sali cikti sonucucanım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Persembe kan verdim canm sali cikti sonucucanım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
canım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
raporlu 2900-3000 ıkısınden bırı raporsuz 3900kılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
Herkesin durumu farkli oluyor sebepler arastiriliyor sorun neyse ona gore degerlendiriliyor.. Benim de bir ay tahlildir vs o islemlerim yapilfi gelecek aya da baslicaz insallahkılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
hayır yok biz iki yıllık evliyiz erkek faktörluydu çok rahat şeklde başkentte raporumuz çıktıArkadaslar raporun sartlari ne ben iki yillik evliyim genetik sorunumuz var embriyolara pgt uygulaniyor o da baya pahali devlet zaten karsilamiyor onu en azindan tup bebegi karsilasa esimde problem erkekte olursa da uc yil sarti var mi yardimci olur musunuz