Tüp Bebek Merkezleri Ankara başkent üniversite tüp bebek

aaa sende mi yaptırdın genetik test? benden istemedi neden acaba?
Bilmiyorum canım ben 2 defa kürtaj olduğum için bi düşük yaptım bide 7 haftalik öldü kalp durmustu niye tutmuyo diye onun için sende araştırma yapacam dedi rahim için de genetik test de bakacağız dedi hulusi hoca

mrb arkadaşlar bende başkentte göğşen hocaya başvurdum .inş hayırlı olur bana dörtbinlira gibi bir rakam söyledi.henüz başlamadık bu ayın 17 si gibi başlıycaz.bu hastaneye güvenmeli miyim bilmiyorum.daha önce tecrübesi olanlar paylaşirsa cok sevincem

mrb arkadaşlar bende başkentte göğşen hocaya başvurdum .inş hayırlı olur bana dörtbinlira gibi bir rakam söyledi.henüz başlamadık bu ayın 17 si gibi başlıycaz.bu hastaneye güvenmeli miyim bilmiyorum.daha önce tecrübesi olanlar paylaşirsa cok sevincem

Canım ben de yeni başladım hemen yapalım demedi hulusi hoca seni bir toparlayalım dedi ben güveniyorum hulusi hocaya göğşen hoca da iyi diye duydum zaten beraber çalışıyorlar hastane güvenilir bir hastane sadece hasta yoğunluğu çok o da zaten iyi olduğunu gösterir bence sen göğşen hocayla konuşmanda güven hissettiysen gerisini boşver zamana bırak hayırlısı olsun hepimiz için.

Bilmiyorum canım ben 2 defa kürtaj olduğum için bi düşük yaptım bide 7 haftalik öldü kalp durmustu niye tutmuyo diye onun için sende araştırma yapacam dedi rahim için de genetik test de bakacağız dedi hulusi hoca

canım sanırım benim ilk denemem olduğu için istemedi. hayırlısı bakalım sonuçlarını bekliyorum canım. inşallah önemli birşey çıkmaz.

canım sanırım benim ilk denemem olduğu için istemedi. hayırlısı bakalım sonuçlarını bekliyorum canım. inşallah önemli birşey çıkmaz.
Inşallah canım ya eşimin sperm sonuçlarını na baktı hulusi hoca kötü dedi vitamin hapı ve bi hap daha yazdı bunları kullansın dedi bu ilaçlar toparlar dedi olmasa hamaliyat dedi öyle banda ofis yapacak haftaya

ben hulusi hoca da ikinci tedavime başlıycam canım.hastane gördüğüm ve ordaki hastalarıyla konuştuğum kadarıyla çok iyi bi doktor o da. zaten hulusi hocayla birlikte çalışıyolar. hastanenin güvenilir olması derken neyi kastettiğini bilmiyorum ama sonuçta bi üniversite hastanesi..merkez gibi düşünme bence. bir de yanlış anlama ama bu süreçte doktorla olan iletişim çok önemli. mesela ben hulusi hocaya çok güvenirim ve sorgulamam bile. çok da gırgır şamata yaparız. ama bi başkasınin elektriği tutmadı ve resmen nefret etti hulusi hocadan:) bence senin ne hissettiğin önemli. zor bir süreç ve doktorla olan iletişimin ve ona olan güvenin bile tedaviyi olumlu veya olumsuz yönde etkiliyo. umuyorum ki hakkında hayırlısı ve gönlüne göre olur herşey arkadaşım.

Inşallah canım ya eşimin sperm sonuçlarını na baktı hulusi hoca kötü dedi vitamin hapı ve bi hap daha yazdı bunları kullansın dedi bu ilaçlar toparlar dedi olmasa hamaliyat dedi öyle banda ofis yapacak haftaya

senin sonuçlarında var mı bir sıkıntı amh kaçtı senin canım?

Ben de başkent hastanesinde Polat hocanın hastasıyım. 22 aydır çocuk sahibi olamıyoruz. ben her ay aynı şeyleri yaşamaktan yorulduğum için artık tüp bebek fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Yani daha fazla uğraşmaktansa tüp bebek yaptırmak daha mantıklı geliyor. ilk defa bu sitede tüp bebek konularını okumaya başladım bu arada.

I
Canim şimdi genetik çıkmadı yani daha test ler çıkmadı hiç biri eşimde vitamin ilacı ve başka ilaç daha verdi ya inşallah iyi Olur ilaçlar etkisini gosteriri
İnşallah canım hepimizin Allah yardımcısı
Canim şimdi genetik çıkmadı yani daha test ler çıkmadı hiç biri eşimde vitamin ilacı ve başka ilaç daha verdi ya inşallah iyi Olur ilaçlar etkisini gosteriri

Hadi bakalım inşallah hayırlısı hepimiz için canım sonuçların çıkınca haber ver bekliyorum ;)

I

İnşallah canım hepimizin Allah yardımcısı

Hadi bakalım inşallah hayırlısı hepimiz için canım sonuçların çıkınca haber ver bekliyorum :KK66:
Tamam canım veririm inşallah güzel haberler alırız hepimiz 17 sinde arayacaklar bakalım ofis için hulusi hoca cuma günü rahim içine bakacam demişti cumaya ofis olabilirim canım sen ne yapıyorsun

Tamam canım veririm inşallah güzel haberler alırız hepimiz 17 sinde arayacaklar bakalım ofis için hulusi hoca cuma günü rahim içine bakacam demişti cumaya ofis olabilirim canım sen ne yapıyorsun

canım ben ilaçlara devam ediyorum, vitaminlere yani. adetin 2. günü tekrar gideceğim doktor gelişme var mı vitaminler yaramış mı diye bakacak :)

Slm kızlar hulusi hoca eşime sperm test kötü dedi eşime şu ilaçları verdi emodex ve klomen verdi bugün başladı bilgi si olan varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Sende hulusi hoca nın hastasiydin demi unutmadiysam bende bugun vitaminlere başladım canım
Evet canım hulusi hocayla girdik bi yola bakalım hakkımızda hayırlısı bu arada benim eşime de verdi emodex ama klomen yumurta için kullanılıyor diye biliyorum erkeklerde ne için kullanılıyor hiç bi bilgim yok

kızlar bende baskentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum adetin 1.günü mü gıdılıyor kaç emrıo konuluyor ve yumurta takıbını kendi yaşadığımız ilde yapılmasına ızın verılıor mu bıde telefonla mı randevu alnıyor cok soru sordum ama heycannn :( kızlar yardım edin lütfennnnnn

Arkadaslar Baskent'de embriyo dondurma konusunda bilgisi olan varmi? Hangi method'la yapiyorlar? Vitrifikasyon yontemi varmi? Bilen varsa acil cevap!

Back
X