Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ankara Batıkent'te oturuyorum.Kuaför tavsiye eder misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
7
0
36
Kırıkkale
Ankara'da yeniyim ve güvenebileceğim kapsamlı bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım Şenyıldız Çarşısı'nda Sevda Kuaför var orası iyiydi ama ben Batıkent'ten taşınalı 2 yıl oldu 2 yıldırda uğramadım.

Ankara'da yeniyim ve güvenebileceğim kapsamlı bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Canım ben yıllardır Batıkentte oturuyorum ve saçlarımı Batıkente daha taşınmadan öncesinden beri Mustafa Bey'e yaptırıyorum. Kendileri şu an meşhur Sosyete Kuaförün sahibidir. Roflemle de, boyamla da, kesimlerimle de bakımlarımla da, çıtçıtlarımla da yıllardır hep kendisi ilgilenmiştir. O nereye benim saçlar oraya diyebileceğim kadar güvenirim kendisine. SOSYETE KUAFÖR Kentkoop Mahallesinde Et ve Balık Kurumunun hemen yanındadır. Anıt iş merkezinin olduğu yerdedir. Kuzenimin kınabaşını ve gelinbaşını da ekibiyle beraber kendisine yaptırdık ve sonuç olağanüstü. Çok profosyenel bir ekibi vardır ve kesinlikle inanmadığı bir şeyi laf olsun diye hiÇbir müşterisine yapmaz canım. Gayet kaliteli boyalar kullanmaktadır ve müşteriyi doğru yönlendirmesiyle bilinir. 5 senededir röfle olan saçlarımı mavi siyaha boyamış ve bir süre kullanıp sıkılmamdan sonra dönüşü çok zor olan bu rengi bile saçımda yıpranma yanma ve kopma olmadan bakıra çeviren üstün yetenekli şahıstır kendileri. Tanıyınca zaten sizde buna emin olacaksınız. Üstelik bu kadar başarılı saçlar çıkarmasına rağmen fiyatları da çok ama çok uygundur canım. Hem mükemmel sonuç olsun hem de cebim yanmasın diyorsan tam sana göre. Hatta yaptığı saçları görünce alınan ücretler azlığı ile insanı şaşırtır. Ben bu kalitede böyle ucuzluk görmedim desem yalan olmaz kuzucum. Saçlarımın tek ustası SOSYETE KUAFÖR ve Mustafa Beydir. Salonu da çok elit ve nezihtir. Sanki bir kuaför salonu değil de evimde gibi rahat hissederim kendimi her gittiğimde.

Batıkentte bir şubesi olduğundan emin misiniz ? Çünkü internette de aradım,foursquare'den haritalara da baktım görünmüyor:s
Canım ben yıllardır Batıkentte oturuyorum ve saçlarımı Batıkente daha taşınmadan öncesinden beri Mustafa Bey'e yaptırıyorum. Kendileri şu an meşhur Sosyete Kuaförün sahibidir. Roflemle de, boyamla da, kesimlerimle de bakımlarımla da, çıtçıtlarımla da yıllardır hep kendisi ilgilenmiştir. O nereye benim saçlar oraya diyebileceğim kadar güvenirim kendisine. SOSYETE KUAFÖR Kentkoop Mahallesinde Et ve Balık Kurumunun hemen yanındadır. Anıt iş merkezinin olduğu yerdedir. Kuzenimin kınabaşını ve gelinbaşını da ekibiyle beraber kendisine yaptırdık ve sonuç olağanüstü. Çok profosyenel bir ekibi vardır ve kesinlikle inanmadığı bir şeyi laf olsun diye hiÇbir müşterisine yapmaz canım. Gayet kaliteli boyalar kullanmaktadır ve müşteriyi doğru yönlendirmesiyle bilinir. 5 senededir röfle olan saçlarımı mavi siyaha boyamış ve bir süre kullanıp sıkılmamdan sonra dönüşü çok zor olan bu rengi bile saçımda yıpranma yanma ve kopma olmadan bakıra çeviren üstün yetenekli şahıstır kendileri. Tanıyınca zaten sizde buna emin olacaksınız. Üstelik bu kadar başarılı saçlar çıkarmasına rağmen fiyatları da çok ama çok uygundur canım. Hem mükemmel sonuç olsun hem de cebim yanmasın diyorsan tam sana göre. Hatta yaptığı saçları görünce alınan ücretler azlığı ile insanı şaşırtır. Ben bu kalitede böyle ucuzluk görmedim desem yalan olmaz kuzucum. Saçlarımın tek ustası SOSYETE KUAFÖR ve Mustafa Beydir. Salonu da çok elit ve nezihtir. Sanki bir kuaför salonu değil de evimde gibi rahat hissederim kendimi her gittiğimde.

Tabi eminim tatlım adresi verim gidince görürsün zaten kentkoop Mah ilk umut 90 sitesi et gross un orda yani anıt iş merkezinde hemen yanında zafer eczanesi ve ekomini market var sosyete hairstyle & Cure çok merkezi ve bilindik bir yerde

Canım çok fazla uygun olmasada meydanın içindeki la mode yi öneririm yıllardır gittiğim tek kuaför saç kesimleri kesinlikle mükemmel ama kesim 20 :/

batıkent MESA da HAİR TIME BAYAN KUAFÖRÜ LAZER EPİLASYON MERKEZİ VAR 4 yıldır gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.fiyatlar uygun ve kullanılan ürünler kaliteli,lazer epilasyon,cilt bakımı,kirpik,kaş kontör,saç bakımı herşey mevcut bi salon.

Çakırlar'da Saloon Bianco var kesinlikle gidin derim, Batıkent'te böyle bir kuaför hiç olmadı Çok büyük lüks bi salon ama fiyatları makul, İlgi alaka mükemmel Kuaförleri de çok yetenekliler, hem aradığınız her şey var, kalıcı makyajdan, lazere, ipek kirpik, brezilya fönü, vs... gidin işte benden söylemesi...

Ataseven hanımın dediği Saloon Bianco gerçekten 10 numara bi kuaför, bende 6 aydır biancoya gidiyorum bu yaşıma kadar bukadar güzel bukadar sıcak ve samimi bir yer görmedim hem çok profesyoneller hemde çok ilgililer, birkez gidin emin olun vazgeçemeyecesiniz. Sadece batıkent değil Ankara böyle kuaför böyle güzellik salonu görmedi. Bide söylemeden geçemeyeceğim Betül hanım sahibi mükemmel kaş alıyor ve kaş konturu yapıyor şiddetle tavsiye ederim bayanlar

Merhaba ben de Batıkent'te güvenilir bi yer arıyorum ama bu mesajlar çok eski görünüyor.. Değişiklik var mı? Başka tavsiye var mı fiyatı abartmayacak biri olmalı..

nekadar da reklam ya, gittim bu sosyete kuafore mustafa bey denen kisi eskiden mos da calistim fln ayagina anlatiyor birseyler.. kesim yaptirdim, duz kesim yapti kendim yapsam daha iyi olurdu hic bir olayi yok!

bulabildiniz mi bir kuafor batikentte ozellikle kas ve kesim konusunda iyi olan goldenheart goldenheart

hayııır :KK12:
ben hala mahalle kuaförüne gidiyorum, ve memnun değilim 60 TL ye haziranda röfle yaptırdım dedim ki sadece ışıltı istiyorum, bir bilemedin iki ton aç.. mübarek sapsarı yaptı çıktı saçımı :(
Ya şöyle hakikaten profesyonel eli sanatçı eli olacak birini de bulamadım. 60 TL ucuz evet ama keşke 100 TL verseydim de saçımda sarı değil ışıltı olsaydı.
Mustafa bey e de iyi ki sen gitmişsin canım ya, demek öyle oradan da sonuç çıkmadı demek.
Acaba Metro Center ın oralardakiler nasıl? Bi kere bi föne gittim süperdi çocuk, ama ikinci kez gittiğimde çocuk da gitmiş..
Şansa bak be dedim.

Meydan da GÜNEŞ kuaför süper !!hem upuzun saçı aşama aşama kesti o süperdi hem de boy. Önce omuzlarda katlı kesim süper oldu. Sonra sarı yaptırmak için daha da kesmek gerektiğini ya da beklemem gerektiğini söyledi. Başka kuaför olsa hemen yaparız abla der. Çok beyefendi bir çocuk adı Aydin. Karı koca isletiyorlar mani kuru de eşi yaptı. O da çok özenli ve temiz di. Okulluymus zaten. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yapmaciksiz hoş insanlar. Aynı zamanda.

zeyn91Yeni ÜyeÜye
Bende kaş ve saç konusunda çok hassasım kızlar O yüzden soran herkese öneriyorum .Ben 8 yıldır aynı kişiye gidiyorum asla degistirmem. Batikent de Güneş kuafor ve guzellik salonu var bati merkez metro cikisina çok yakın.Eşiyle birlikte çalışıyor. Ne bileyim her konuda güvenebileceğim bir yer kendi evim gibi hissediyorum oraya gelen herkes de aynı şeyi söylüyor .isimleri Aydın ve Zuhal. Metroya yakın olması da büyük avantaj.güneş kuaför ve guzellik salonu.Fiyatları gayet iyi ve çok güler yüzlüler. Umarım memnun kalırsınız kızlar :)

Back
X