Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ankara Batıkent'te oturuyorum.Kuaför tavsiye eder misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ankara'da iyi bir kuaför ve güzellik salonu arıyorsanız kesinlikle Metro Kuaförü öneririm. Saçta Engin Bey, kaş ve kişisel bakımda Sultan Hanım gerçekten işinin piri .Yıllardır giderim asla vazgeçemem. İş nedeni ile bir süre şehir dışındaydım Sultan Hanım için ayda 2 kere uçakla Ankara'ya geldim. Neyse ki artık Ankaradayım. Sultan Hanıma kaş konturu de yaptırdım 2 yıldır kullanıyorum. Kaş tasarımı zaten harika ilk aldırdığınızda bile aynaya baktığınızda ağzınız açık kalır. Zaten ona 1 kere kaş aldıran bir daha vazgeçemez ve başkasına aldıramaz. Bir başka nokta da çok hijyenik çalışıyor. Fiyatı da verdiği hizmet ve kaliteye göre gayet makul.

Batıkent te en iyi kuaför tabi ki metro kuaför.. Sultan Hanım tarafından alınan kaşınız şahaserdir. İki sene önce tesadüfen geldim müptelası oldum. Saç konusunda da en iyi kuaför burası. Kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda Sıcacık bir ortam.

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle şunu söylemeliyim ki ankaraya geleli 6 ay oldu ve kendime kuaför arayışı içindeyken bu siteden gördüğüm yorumlara güvenip kendimi Metro Kuaförde buldum. Sultan hanımla görüştüm yoğunluğundan ötürü randevuyla çalışıyormuş neyseki aynı gün içinde randevu saati verdi bana bu sürede beklerken de dip boyamıda burada yaptırayım dedim yine burdan tavsiye üzerine Engin beyle konuştum okadar memnun kaldımki saçlarımı da kendisine kestirdim. Ve bu memnuniyetin üzerine sıra sultan hanımdaydı daha önce bulunduğum şehirde duzenli olarak gittiğim bir yer vardı ve buyüzden cok tereddütlüydüm fakat okadar sıcak kanlı insan ki o yoğunluğuna rağmen beni sabırla dinledi ve sadece dene ne demek istediğimi aynaya baktığında anlayacaksın dedi. Ve kaşlarım alınıp aynaya baktığımda bugüne kadar gittiğim yerlerle arasındaki fark okadar netti ki kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan 1 ay öncede kaş kontürü yaptırdım kendisine okadar doğal duruyorki herkes bende iyi yönde bir değişiklik olduğunu söylüyor fakat asla kontür olduğunu anlamıyorlardı. 14 ay önce kaş kontürü yaptirmis bir musterisi olan fatma hanımla görüştüm hiç rütuş bile yaptirmamış ve hala akmamış onun cesaretiyle bende yaptirdim ve cok mutluyum. Hepinize cok tesekkur ederim kesinlikle çirkin kadın yoktur kızlaaar doğru adresi bulamamış kadın vardır

Sırf burda yazdığınız Metro kuför reklamına cevap yazabilmek için az önce üyelik açtım.Bir süre önce İstanbul'dan tekrar Ankara'ya taşındım burdan kuaför ararken yorumlara güvenip Metro kuaföre gittim.Öncelikle manikür pedikür rezaletti 6 parmağımı kanattı yapan arkadaş.Hijyenden zerre nasibini almamış bir önceki müşteriyle aynı yere suyu değiştirip ayağımı sokturmuş olmaları,dip boyamı kumral saçıma siyaha yakın yapmaları ve basit bir balerin topuzunu Sibel Can topuzu yapmalarını ve en trajik olanı bu yaptırdığım işe Batıkent gibi bir yerde Nişantaşı fiyatı ödemiş olmamla beraber asla tavsiye etmiyorum.Metro kuaförünüz batsın.

Arkadaşlar yıllardır Batıkent’te yaşıyorum, saçımı, başımı, elimi, ayağımı, hatta kızımı bile teslim edeceğim tek yerdir Metro kuaför.Ötesi var mı? Şimdi tesadüf yorumları okuyorum özellikle E esraates62 Çok şaşırdım yorumunuza cidden. Acaba farklı bir metro kuaför den mi bahsediyor dedim okurken inanın. Kaşta Sultan hanım, manikür pedikürde Eylem hanım yaptıkları işle hayranlık bırakıyorar insanlara. Engin beyin saçtaki sanatını da bilmeyen yoktur. Defile öncesi mankenlere saç yapan insandan bahsediyoruz. Kesinlikle aynı yerden bahsettiğinizi düşünmüyorum valla sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…