ANKARA-BİLDİĞİNİZ İLGİLİ BİR DOĞUM KONTROL UZMANI VAR MI?

evanescence0687

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
4
0
1
38
Merhaba arkdaşlar,
Ankara'da oturuyorum.
Bir devlet hastanesine gidiyordum geçici olarak. Hiç ilgili davranmadılar.
Ne yazık ki bebeğimin kalbi durmuş ve alındı.
Yine devlet ya da özel fark etmez, doktor öneriniz var mı?
Önce Rabbim'e sonra iyi bir doktora ihtiyacımız var... :/ Saygılar

Ben Liw hosbital da dgum yaptım başak güler hoca çok iyi doktor tavsiye ederm bir kaç arkadaşa da tavsiye ettim memnunlar onlarda

yenimahalle devlet hastanesinde ayseğül hanımı oneririm diğer devet hastane doktorlarına gore çok ilgili ve kibar

Akropol hastanesi Bülent Alpaydın ıyı, ılgılı, aceleye getırmeyen, senı sonuna kadar dınleyen ve guven verıcı bır doktor mutlaka gıtmelısın eger acılıyetın yoksa cok tercıh edılen bır doktor oldugu ıcın randevuyu cok ılerı tarıhe atıyorlar ama baslayınca onlar randevunu ayarlıyorlar. (ben martta randevu almıstım 9 eylule gun vermıslerdı son zamanlarıma denk geldı ama cok ılgılendı sagolsun bu arada 7-8 doktor degıstırdım)

Liv Hospital'da Tolga Ecemiş ya da Hacettepe Hastanesinde İbrahim Esinler'i tavsiye ederim.

Walla ben maalesef size hiç katılamayacağım. Bülent Hoca'yı kimseye tavsiye edemiyorum. Geçtiğimiz ay,gebeliğimin ilk başlarında kendisine gittim. Bu benim 2. bebişim olacak inşallah! Bu gebeliğimden önce bir de düşüğüm olmuştu. Bülent Hoca bana direkt "Sen niye 2.yi doğuruyorsun ki? Daha önceden bana gelseydin ben sana yapma derdim. Benim de bir oğlum var 20 yaşında. Bu zamanda 2.ye ne gerek" şeklinde, hem senli-benli hem de bir hekimin hiç kullanmayacağı moral bozucu bir üslupta bu cümleleri sarf etti! İnanın, eksiği var-fazlası yoktur. Ben zaten bir önceki gebeliğimde bir düşük yaşadığım için endişeliydim, Bülent Bey de sağolsun, hasta psikolojisinden SIFIR anlayışla bana bunları söyledi, kulaklarıma inanamadım,feci moralim bozuldu!!!Tabii ki kendisine 2. kez gitmeyi düşünmedim bile. Yine Akropol Hastanesinde Dr. Latife Atasoy Karakaş'a devam ediyorum. Kendisi hiç değilse, kibar-saygılı ve hastaya yaklaşımı bilinçli bir hekim. Zaten hamile bir kadınla Bülent Bey gibi konuşan başka bir hekim daha olduğunu da hiç sanmıyorum...

Liv hospitalda Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…