Liv hospitalda Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.