Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ANKARA BILKENT BLIS ANAOKULU

labelle

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
51
3
286
Ankara
arkadaşlar merhaba,
kızım şu an 5 yaşında 2 yıldır evimize yakın bir kreşe devam ediyor ancak önümüzdeki yıl ilkokuluna devam edeceği bir anaokula vermeyi düşünüyorum ve iyi de bir eğitim almasını istiyorum. hepiniz de bilirsiniz çocuk deyince anne baba sömürüye en açık insanlar oluyor ve bu sektörde kime elini kaptırsan kolun da gidiyor fiyatlar özel üniversitelerle baya yakın.
aklımda 2-3 okul var şöyle ki;
- Bilkent BLIS
-BİLFEN
-SINAV
veya Bilkent Özel Anaokulu

buralara çocuğunu gönderen veya bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardım etsin. bir de özellikle BLIS aylık ne kadar bilen varsa ne olur yazsın kendileri sır gibi söylememekte.
 
Akıllı Kolejleri de bir araştırın isterseniz Anaokul, İlkokul, Ortaokul olarak butik eğitim veriyorlarmış, çocuklarını gönderen arkadaşlarım var memnunlar, lise kısmına kızımı göndereceğim bende.
 
Ben geçen sene yarım dönem kızımı Ankara Etimesgut ta Özel Badem Anaokuluna verdim, geçen dönem çok çok memnun kaldım yaz okulunda da sosyal etkinliklerine (at biniciliği, yüzme vs.) gönderebildim sadece, maddi durumdan dolayı
bu senede tam gün vermeyi düşünüyorum, kurum sahibi bayanda oldukça ilgili tavsiye ederim, 312...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X